kasitza 19.04.05, 10:47 w telewizji dokonal postepow, to chcialam sie zapytac czy w polsce leci moj ulubiony serial "king of queens". on jest gruby i rozwozi paczki dla ups, a ona jest sekretarka na mannhattanie i ma upierdliwego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba30 Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 10:48 kasica, litości. Ogladasz jakieś ścierwiaste tasiemce?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 10:49 nie, to jest sitcom, serial komediowy. nie w kamiennym kregu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 10:54 haha Kamienny krag miał szczescie byc 1szym takim serialem w PL i nawet nie był taki zły:-)) Ja jestem fanem Boston Public,Sex w wielkim mieście,Ally,Samo zycie i M jak miłość:-)))a i jeszcze lubie Pensjonat pod Różą:-)taki mkiły serialik aaaaaaaaaaaai uwielbiam Wojewódzkiego:P aaaaaaaaaaaaa i Pascala:D Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 10:58 sex and the city nienawidzilam bardzo dlugo, ale przekonaly mnie ostatnie odcinki calej serii ktore w orginale ogladalam w holandii (tam wszystko leci w orginale z podpisami - tak to sie po polsku nazywa?) w niemczech zaczyna sie wlasnie caly serial od poczatku. boston public tez tu leci. czasem ogladam, jest niezly, ale nie jestem tak dobrze poinformowana co i jak, bo za rzadko ogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 11:17 po prostu z napisami:-) Odpowiedz Link Zgłoś
snake77 Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 11:49 Z takich krotkich seriali komediowych oczywiscie poza klasycznym serialem "Friends" uwielbiam "Everybody loves Raymond". A od niedawna jestem najwieksza fanka serialu "Desperate housewifes" - to dopiero pare odcinkow, a juz staje sie on serialem kultowym w UK. Jestem pewna, ze niedlugo zawita on i w Polsce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 11:56 A Drew Carrey Show? Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 13:44 czesc istna, tego nie znam, ale desperate housewifes leci tez w niemczech i jest genialne. niestety przegapilam ostatnio odcinek. wraz ze zblizaniem sie mojego slubu coraz rzedziej spedzam wieczor bez telefonowania z przyjaciolmi - wszyscy siedza juz jak na rozzarzonych weglach i co wieczor dzwoni telefon. na dunskiej stacji leci serial Joeyego - tego friends. na dunskich stacjach tez nie ma dubbingu tylko napisy, wiec mozna poogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza a tak wogole to sie wlasnie 19.04.05, 13:45 na dunskiej stacji skonczyla dynastia a teraz sie zacznie bill cosby show. wtorek to moj dzien z telewizja, tak dlugo jak dlugo nie bede miec pracy pelnometrazowej. niech zyje bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś