Dodaj do ulubionych

skoro jestem przy tematyce medialnej, a program

19.04.05, 10:47

w telewizji dokonal postepow, to chcialam sie zapytac czy w polsce leci moj ulubiony serial "king of queens". on jest gruby i rozwozi paczki dla ups, a ona jest sekretarka na mannhattanie i ma upierdliwego ojca.
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 10:48
      kasica, litości. Ogladasz jakieś ścierwiaste tasiemce??????
      • kasitza Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 10:49
        nie, to jest sitcom, serial komediowy. nie w kamiennym kregu.
        • mmagi Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 10:54
          haha Kamienny krag miał szczescie byc 1szym takim serialem w PL i nawet nie był
          taki zły:-))
          Ja jestem fanem Boston Public,Sex w wielkim mieście,Ally,Samo zycie i M jak
          miłość:-)))a i jeszcze lubie Pensjonat pod Różą:-)taki mkiły serialik
          aaaaaaaaaaaai uwielbiam Wojewódzkiego:P aaaaaaaaaaaaa i Pascala:D
          • kasitza Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 10:58
            sex and the city nienawidzilam bardzo dlugo, ale przekonaly mnie ostatnie odcinki calej serii ktore w orginale ogladalam w holandii (tam wszystko leci w orginale z podpisami - tak to sie po polsku nazywa?)
            w niemczech zaczyna sie wlasnie caly serial od poczatku.
            boston public tez tu leci. czasem ogladam, jest niezly, ale nie jestem tak dobrze poinformowana co i jak, bo za rzadko ogladam.
            • mmagi Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 11:17
              po prostu z napisami:-)
              • snake77 Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 11:49
                Z takich krotkich seriali komediowych oczywiscie poza klasycznym
                serialem "Friends" uwielbiam "Everybody loves Raymond".
                A od niedawna jestem najwieksza fanka serialu "Desperate housewifes" - to
                dopiero pare odcinkow, a juz staje sie on serialem kultowym w UK. Jestem pewna,
                ze niedlugo zawita on i w Polsce. :)
                • istna Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 11:56
                  A Drew Carrey Show?
                  • kasitza Re: skoro jestem przy tematyce medialnej, a progr 19.04.05, 13:44

czesc istna, tego nie znam, ale desperate housewifes leci tez w niemczech i jest genialne. niestety przegapilam ostatnio odcinek. wraz ze zblizaniem sie mojego slubu coraz rzedziej spedzam wieczor bez telefonowania z przyjaciolmi - wszyscy siedza juz jak na rozzarzonych weglach i co wieczor dzwoni telefon.

na dunskiej stacji leci serial Joeyego - tego friends. na dunskich stacjach tez nie ma dubbingu tylko napisy, wiec mozna poogladac.
                  • kasitza a tak wogole to sie wlasnie 19.04.05, 13:45
                    na dunskiej stacji skonczyla dynastia a teraz sie zacznie bill cosby show. wtorek to moj dzien z telewizja, tak dlugo jak dlugo nie bede miec pracy pelnometrazowej. niech zyje bezrobocie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka