edzia-fredzia 20.04.05, 15:27 ... niedlugo lato, cieplo sie zrobi i sie zacznie :)))... Nienawidze jak ktos lape w aucie za okno wystaia :PPP... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia-fredzia Re: Zimne łokcie... 20.04.05, 15:41 Eeee tam automaty to w Ameryce :PPP... U nas to chiba tylko w smarcie - ale w takim malym to nawet ja bym nie dala nogi wystawic :DDDD... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Zimne łokcie... 20.04.05, 15:46 W Tico tez trudno kulosa wystawic :(((... A krotkie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Zimne łokcie... 20.04.05, 15:58 jak na oko to co maja powiedzieć ci co furmankami jeżdżą? całe zycie na zimnego łokcia:) i nogę moga wystawić:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Zimne łokcie... 20.04.05, 16:01 Na furmance nie mozna lokcia wystawic :PPP... Bo nie ma o co oprzec :P Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Zimne łokcie... 20.04.05, 16:09 jak siadziesz na dnie to o bok furmanki oprzesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Wierz mi... 21.04.05, 08:41 ...jak ja siade na dnie furmanki to ulicy nie zobacze :PPP... Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Zimne łokcie... 20.04.05, 15:32 Glupie, ale prawdziwe. I bardzo pospolite wsrod mlodych Polaczkow. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Zimne łokcie... 20.04.05, 15:33 Fajnie jak sie jedna reka opali a druga nie :DDD... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Zimne łokcie... 20.04.05, 15:40 Mi się wydaje, że można w ten łokieć reumatyzm złapać :PP Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Zimne łokcie... 20.04.05, 15:41 Abo jakas gorsza chorobe :)))... Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Zimne łokcie... 20.04.05, 15:43 I miec oczywiscie snople w nosie. Takie az do brody ;P Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Nom :) 20.04.05, 15:47 iiig, az mna wstrzasnelo. Brrr. To takie swego radzaju zacofajnie. Bo teraz mamy ere klimatyzacji. :P __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Nom :) 20.04.05, 15:49 Klima to obciach :P Przy klimie sie nie opalisz :(((... Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: Nom :) 20.04.05, 15:50 No, na modzie sie nie znaja... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Zimne łokcie... 20.04.05, 16:24 musze Lubemu powiedziec;D pomimo klimy on tak robi zawsze, dobrze, ze jeszcze pogoda nie pozwala na zbyt dlugie wystawianie lokcia poza szkielet samochodu.. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Zimne łokcie... 21.04.05, 08:41 Wydrukuj mu to, niech zobaczy chlop ile chorob moze zlapac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Zimne łokcie... 21.04.05, 10:24 i tak zrobie;) coz, ze mnie wysmieje ale raz sie zyje;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Zimne łokcie... 21.04.05, 10:35 Jak bedzie chory - to bedzie inaczej spiewac ;)))... DOCENI dopiero Twoja troske :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Zimne łokcie... 21.04.05, 10:41 on wie, ze ja sie o niego martwie, ale to bedzie tlumaczyc przesadyzmem;) ale jak przystalo na forumke-skorzystam z cennej porady;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Zimne łokcie... 21.04.05, 10:43 Zawsze mozna pogrozic, np: ze nie dasz kasy na samoopalacz do drugiego, bladego nieopalonego lokcia ;)))... Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Zimne łokcie... 21.04.05, 10:45 hahaha...jasne;D stroni od samoopalaczy-i dobrze;) ostatnio udalo mi sie namowic go do stosowania kremow z filtrami to juz sukces!;) ale napomkne, ze jak przestanie wystawiac lokiec to nie pozaluje;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Ano wlasnie :) 21.04.05, 10:50 Abo na lokcia blokera trzeba, wiesz filtr 60 to najmniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Ano wlasnie :) 21.04.05, 10:51 haha!;) dzieki za poprawienie humoru postami!;D milego dnia!;) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Zimne łokcie... 21.04.05, 08:42 Tełokcie za okno to taka tradycja...pozdrawiam wszystkich z zimnymi końcówkami Odpowiedz Link Zgłoś