Dodaj do ulubionych

WAŻNA SPRAWA!

26.04.05, 19:16
słuchajcie

jak dac facetowi sygnal, z ktorym chodze do szkoly, ze chce sie z nim
przespac? Bo ostatnio nic nie robie tylko mam fantazje z nim w roli glownej i
chciala bym je spelnic... jestem dziewczyną atrakcyjna, znamy sie z widzenia,
kilka razy bylismy gdzies... prosze o rade!! jest 4 lata starszy.
Obserwuj wątek
    • rachela180 Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:21
      Idx na cosmo :P
      • maeveen Re: ????? na co? 26.04.05, 19:21
        • rachela180 Re: ????? na co? 26.04.05, 19:29
          Dobra, odpowiem na poważnie:

Dziewczyno, możesz oczywiscie z nim sie przespać, ale:
          1. masz ochote na jednorazowy numerek? Ot tak?
          2. ludziom sie nie proponuje TAK PO PROSTU seksu.
          3. ile masz lat? Bo musisz wiedzieć, ze nastolatki zazwyczaj maja intensywne
          fantazje erotyczne, dorosłe kobiety zresztą też ;) ale to, że ktos jest
          obiektem fantazji nie oznacza że masz sie z nim przespać!!! nie pojmuję twojego
          toku myslenia!!! pomyslałaś o konsekwencjach? O prezerwatywie? O tym, ze potem
          bedziecie sie mijać na korytarzy? Że w liceum plotki roznosza sie w oka
          mgnieniu i że będa z aTwoimi plecami szeptać, ze sie puściłas z tymi i z tym?

ZASTANÓW SIĘ DZIECKO I SPRAWDŹ CZY LEKCJE ODROBIONE!!!!!!!!!!!!!
          • maeveen Re: ????? na co? 26.04.05, 19:33
            nooo... ja juz wiem ze to on jest tym facetem, chce sie z nim kochac,poprostu,
            chce to przezyc z nim, czuje to w srodku. Mam lat 17
            • rachela180 Re: ????? na co? 26.04.05, 19:35
              Dziecko, nie rób tego.

kochasz go? Znasz? Ufasz mu? To duzo ważniejsze niż gotowość na seks.
            • pierozek_monika Re: ????? na co? 26.04.05, 19:37
              jeśli Ty masz 17 lat, on jest cztery lata starszy - wynika, ze ma 21 - i
              jeszcze piszesz, ze uczycie się w jednej szkole. Toż on jakiś nieuk jest. Już
              dawno powinien tę szkolę skonczyć. Dziewczyno, inponują Ci tacy faceci?
              • maeveen Re: ????? na co? 26.04.05, 19:38
                nie chcialam pisac, ze mam 15, bo byscie sie na mnie zucily ze 'to za
                wczesnie'a ja sie czuje gotowa
                • pierozek_monika Re: ????? na co? 26.04.05, 19:40
                  dałam sie wpuścić w maliny głupia prowokacją, hej :)))
                  • maeveen Re: ????? na co? 26.04.05, 19:41
                    ??
                • rachela180 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no nie !!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 19:44
                  Qrna, dziecko, zaufaj starym babom z forum i nie idź do łóżka z facetem! Masz
                  15 lat? Możesz czuć się wilgotna, to wiek, w którym dziewczyna dojrzewa
                  fizycznie do seksu - ale nie psychiczne. A konsekwencje będą niefajne. Po
                  prostu tego nie rób.

Baby, wytłumaczcie jej to jakoś :P
                  • maeveen Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no nie !!!!!!!!!!!!!! 26.04.05, 19:45
                    jestem wyjątkowo rozwinięta fizycznie i psychicznie... i wiem ze jestem gotowa.
                    • rachela180 PODPUCHA 26.04.05, 19:47

• anahella Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:22
      Po prostu mu to powiedz. Ale przedtem odrob lekcje;)
      • maeveen ha ha ha :) 26.04.05, 19:24
        thx, ale jestem teraz w licemu :P
        • pimpek_sadelko Re: ha ha ha :) 26.04.05, 19:27
          maeveen napisała:

> thx, ale jestem teraz w licemu :P
          a to w liceum juz lekcji nie zadaja? a moze uczyc sie tez nie trzeba?:)
        • anahella Re: ha ha ha :) 26.04.05, 19:28
          Gratuluje! W liceum teraz nie odrabia sie lekcji?
          Skoro chcesz go po prostu przeleciec to powiedz mu to wprost, mailem lub
          esemesem. Uwodzenie zostaw kolezankom.
    • pimpek_sadelko Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:26
      nie masz oporow widze w chodzeniu do lozka to w wyjawianiu swoich pragnien tez
      nie miej.
      powiedz mu ze marzysz zeby cie przelecial. moze nie odmowi.
      • maeveen Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:27
        mam pewne opory... bo jeszcze nie spalam z chlopakiem, ale wiem, ze z tym
        poprostu mazyla bym sie przespac...
        • pimpek_sadelko Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:28
          maeveen napisała:

> mam pewne opory... bo jeszcze nie spalam z chlopakiem, ale wiem, ze z tym
          > poprostu mazyla bym sie przespac...

z porzadnym facetem tpo szkoda spac, lepiej sie kochac.
          jak juz bedziesz wiedxiala czego chcesz to idz mu powiedz. na samo spanie nie
          poleci, musi byc seks:)
        • anahella Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:33
          seks dla seksu? O tempora, o mores:P
          Rozumiem ze robia to trzydziestki, kotre maja kilku facetow na koncie i
          nieciekawego meza, ale nastolatka? Gwarantuje Ci, ze zwiazek jeszcze przed
          pierwszym razem to calkiem fajny etap - nie przegap go bo nie bedziesz miala
          czego wspominac. Zreszta jako kobieta uwazam, ze obserwowanie chlopaka, ktory
          wyskakuje ze skory zeby tylko cos wskorac u dziewczyny to bardzo przyjemna
          rzecz.

Pewnie marudze jak stara ciotka, ale: znasz termin antykoncepcja? Wiesz, ze od
          pierwszego razu tez mozesz zajsc w ciaze, a prezerwatywa na pierwszy raz nie
          jest najlepszym wyjsciem?
          Zacznij swoje zycie seksualne od wizyty u ginekologa. Powiedz, ze chcesz
          rozpoczac wsplzycie i niech ci cos przepisze. I nie zapomnij sie spytac czy w
          pierwszym miesiacu zazywania tych konkretnych pigulek mozna liczyc na wysoka
          stukecznosc, czy lepiej poczekac z miesiac.
          • maeveen Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:36
            dzieki za rade ale... wiem, zdaje sobie sprawe z tego wszystkiego lecz narazie
            wolala bym nie isc do ginekologa... mysle ze prezeratywa bedzie wporzadku,
            jesli wogole do czegos dojdzie..
            • rachela180 Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:38
              Powinnaś tak czy owak iść do ginekologa - zbada cię (to nie jest takie
              straszne, przeciwnie, nawet fajne), sprawdzi czy wszystko jest OK, doradzi w
              sprawie antykoncepcji. nie bój się, on po prostu ogląda Cie od środka jak
              dentysta zagląda w zęby.
            • anahella Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:39
              maeveen napisała:

> narazie
              > wolala bym nie isc do ginekologa...

a to czemu? cos jest nie tak w gabinetach ginekologicznych? Idz do ginekologa,
              niech ci zrobi przeglad podwozia i cytologie.

> mysle ze prezeratywa bedzie wporzadku,
              > jesli wogole do czegos dojdzie..

to na wszelki wypadek radzi Ci ja kupic i nosic przy sobie. Mlodzi chlopcy w
              ogole nie mysla o takich rzeczach.
        • rachela180 Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:34
          O Jezu :O a ja myslałam że ty masz pierwszy raz za soba :O

Szok, normalnie, chyba ze to podpucha.

Dziecko Ty moje kochane, nie idź z facetem do łóżka tylko dlatego że ci się
          przysnił!!! Idź z tym, z którym będziesz miała o czym pogadać, któremu zaufasz.
          Chłopak, którego nie znasz, moze ci po prostu zrobic krzywde. Kochaj sie z tym,
          którego pokochasz. Warto poczekac na Tego Jedynego, uwierz mi. Ja miałam 21
          lat, gdy oddałam dziewictwo swojemu chłopu, i jestem szczęśliwa, że to własnie
          z nim to przeżyłam. Czekaj na swojego księcia z bajki. Warto.
          • maeveen Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:37
            alez to jest wlasnie ten facet z bajki, mozemy gadac godzinami... mam do niego
            zafanie...
            • rachela180 Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:41
              Połaź z nim dłużej, przekonaj się, że to związek na więcej niż pare miesięcy,
              bądź go pewna w 100%, przekonaj się, że on cię kocha. To nie może byc tak, że
              Ty prowadzisz z nim rozmowy egzystencjale - on moze po prostu traktować cie jak
              koleżankę. Zacznij delikatnie go podrywać... ech, ja stara d... musze
              nastolatce takie rzeczy tłumaczyc :P

Jeszcze raz pytam: chodzicie ze sobą??? czy nie
              • maeveen Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:42
                no jeszcze nie jestesmy razem, jeszcze go czaruje
                • rachela180 Wiesz co 26.04.05, 19:45
                  zaczynam podejrzewać że nas też czarujesz. Wpuszczasz nas w prowokację :P
                  • maeveen Re: Wiesz co 26.04.05, 19:47
                    na serio nie czaruje was, i serio potrzebuje rady... co zrobic zeby on wiedzial
                    ze chce isc z nim, i nie chce prawienia moralow bo znam je na pamiec,
                    potrzebuje rady!
                    • anahella moja rada 26.04.05, 19:48
                      uwiedz go.
                    • rachela180 RADA: 26.04.05, 19:49
                      nie idź do łóżka

kropka.
                      • anahella Re: RADA: 26.04.05, 19:53
                        rachela180 napisała:

> nie idź do łóżka
                        Eeeee jak panna chce kolesia przeleciec to zrobi to predzej czy pozniej. Nie
                        dzis to za miesiac. Nie ma co odradzac, bo w dzieciecych glowach roja sie takie
                        rzeczy, ze skoro dorosly czegos zabrania, to znaczy ze to jest przyjemne i chce
                        to miec tylko dla siebie.
              • anahella Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:43
                rachela180 napisała:

> ja stara d...

nie pisz takich rzeczy, bo czuje sie jak trzesaca staruszka na wozku
                inwalidzkim, pomarszczona niczym tysiacletni pergamin:>
                • rachela180 Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:50
                  Pisałam do naszej pięknej rozwiniętej: ja sie przy piętnastce co chce sie z
                  facetem przespać czuje jak 100letnia zakonnica
    • pierozek_monika Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:29
      jak mu dać sygnał? SMS-em.
      :D rozumiem... wiosna itd... ale poczekaj, niech chłopak spokojnie się
      przygotowuje do matury :DDDD
      • boski.kretyn hehe , no i kolejny pustak :) 26.04.05, 19:35
    • ka1311 Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:40
      Panna coś tu kręcisz. Mówisz, że chodzisz z facetem do szkoły, masz 17 lat a on
      jest 4 lata starszy. To ma 21 lat tak? Mam wrażenie, że w tym wieku byłam już
      na drugim roku studiów. Dziecko nudzisz się i dowcipy się Ciebie trzymają?
      • maeveen Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:43
        juz pisalam, ze nie chcialam zebyscie sie zucily na mnie ze za wczesnie na
        kochanie sie, mam 15 lat...
        • rachela180 Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:47
          RZuciły. Pisze sie ten wyraz przez RZ.

Tak - rzucam się - masz 15 lat - za mało na seks. Przykro mi.
        • pimpek_sadelko Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:47
          maeveen napisała:

> juz pisalam, ze nie chcialam zebyscie sie zucily na mnie ze za wczesnie na
          > kochanie sie, mam 15 lat...

heheheheheheheh;D
          • rachela180 Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 19:48
            Qrna, a ja obiadu chłopu nie moge zrobic bo jeszcze z roboty nie wrócił :(
    • rachela180 Maeveen 26.04.05, 19:53
      Rozmawiałam kiedyś z chłopem na podobny temat. Ma 37 lat, ja 22.

Powiedział ze nigdy by nie zrobił tego 15latce.

słuchaj, nie chodzi o morały, ale o Ciebie - zrozum, że jesteś za młoda. Czy
      tracąc dziewictwo w wieku 21 lat według ciebie jestem upośledzona?
      • maeveen Re: Maeveen 26.04.05, 19:55
        wcale tak nie uwazam, tylko jedni potrzebuja tego wczesniej, a inni sa gotowi
        pozniej, lub czekaja poprostu dluzej na tego jedynego
    • maeveen Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 20:05
      czy moge jakąś poważną rade dostać? Mozecie mi pomoc?? Prosze!
      • anahella Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 20:07
        a moja Ci sie nie podoba?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=23223014&a=23224389
        • maeveen Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 20:10
          no jest okej, tylko mogla bys poprostu rozwinac bardziej :)
          • anahella Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 20:13
            ale co chcesz wiedziec? jak uwodzic? Tylko ty mozesz to wiedziec. Ja go nie
            znam.
            • maeveen Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 20:16
              znam kila tak zwanych trików, ale nie wiem jak mam mu dac do zrozumienia, i jak
              mam go poderwac, zeby wiedzial ze chce sie z nim kochac... blagam, dajcie
              jakies wskaowki, co mam robic, bo na tym mi najbardziej zalezy ...
              • anahella Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 20:20
                Nie rozumiem Cie: jak mowie ze trzeba go uwiesc, to nie wiesz jak. Jak Ci
                dziewczyny mowia zeby wprost to tez uwazasz ze to glupia rada.

A moze po prostu kolezanki Ci naoopowiadaly bzdur, ze nie sa juz dziewicami i
                Tobie zalezy tylko na tym by byc takie jak one? Uwierz:
                wiekszosc "doswiadczonych" w gebie jest niedoswiadczona w praktyce: chrzania
                smutki bo chca byc dorosle.
                Wszsytkie Twoje wypowiedzi wskazuja jednoznacznie na to, ze albo to jest
                podpucha albo faktycznie jestes dzieckiem, czyli nie doroslas do seksu.
                Zwlaszcza fakt, ze nie chcesz isc do ginekologa.

Seks uprawia sie dla radosci a nie po to by kogos przeleciec. Jezeli tego nie
                zrozumiesz sama siebie pozbawiasz czegos waznego.
                • maeveen Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 20:22
                  wlasnie chce tej radosci, chce tej przyjemnosci, chce zblizenia...
                  • anahella Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 20:27
                    No wiec w czym problem? Uwodzisz go i jest Twoj. Uwodzenie samo w sobie daje
                    wiele radosci. Nie jest to porownywalne z radoscia plynaca z seksu, to zupelnie
                    inna kategoria. Chcialabys go miec na pstrykniecie palcem? Pozbawiasz sie
                    radosci.
    • istna Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 21:16
      Ha ha, dobre! Różnica 4 lat w tej samej szkole jest możliwa tylko w
      podstawówce. To znaczy, że ty dziecko miałabyś najwyżej 8 lat:)
    • aureliana Re: WAŻNA SPRAWA! 26.04.05, 23:50
      pocwicz toche ortografie, zrob wszystkie zadania domowe, ucz sie, co bys nie
      skonczyla na karierze pieprzenia sie z kazdym kto ci sie przysni( znam taka
      osobe!! po 16tych urodiznach zakonzyla nauke i zaliczanie facetow jest teraz
      celem #1).
      z tego co piszesz wynika, ze nie znasz chlopaka dobrze.
      badz swiadoma tego, ze jeszcze nie raz ciebie zagilgocze na widok jakiegos
      kolesia, ale to wcale nie znaczy, ze musisz isc z nim do lozka.
      wyobraz sobie, ze po fakcie idzie w pieruny i ma ciebie w tylku, opowiada
      kolegom z klasy, ze jest w szkole taka mala goowniara co dupy daje( znam tez
      taki przypadek, dziewczynka szkole zmienila, miala przerabane).
      rozumiem, ze 15latka moze juz miec kobiece cialo i czasem ma wilgotno w
      majtkach, ale wierz mi, fajnie ten pierwszy raz przezyc z kims, kto cie
      rozumie, kto cie kocha i jestes pewna, ze ciebie nie zostawi w trudnej sytuacji
      ( np. w przypadku pekniecia gumki).
      wyobrazalas sobie, ze prezerwatywa wam moze peknac? i facet sie zmyje i bedzie
      udawal, ze cie nie zna?
      albo ze nawet tobie 'czesc' nie powie( nawet jesli gumka bedzie w calosci;)).
      skupiaj sie na tym co do niego czujesz, czy go kochasz, lubisz, czy mozecie
      gadac o wszystkim, czy on ciebie kocha, czy mu ufasz- wg mnie tylko w takich
      okolicznosciach dobrze jest sie kochac po raz pierwszy( pozniej juz z gorki;P).
      wyglada jakbys nic o nim nie wiedziala- uwazaj, moja dobra kolezanka w czasach
      licealnych miala przygode z malo jej znanym kolesiem( ile przykladow z zycia
      dzis zapodaje) i okazalo sie, ze nawet nie wiedzial jak sie zaklada
      prezerwatywe;).
      a ty wiesz?
      idz do ginekologa.
      i jesli nie masz pojecia jak uwodzic, jak dac do zrozumienia, ze masz na faceta
      ochote, to na boga, wracaj do zeszytow i ksiazek:D. takie rzeczy przychodza z
      czasem, nikt na forum tobie nie powie krok po kroku co masz zrobic:D
    • muszek0 ale gdzie tutaj jest problem? 27.04.05, 09:23
      spotykasz go na szkolnym korytarzu i mozna nawiązac taki mniej więcej dialog:

- cześć
      - czesć
      - ładną mamy dzisiaj pogodę, może masz ochotę na zapuszenie korzenia w mojej
      otchłani rozkoszy?
      - ok, nie ma sprawy.
      - no to może 20.30?
      - jak najbardziej, pasuje.
    • dalija26 Re: WAŻNA SPRAWA! 27.04.05, 09:37
      a możę najpierw byś go poznałą? nie koniecznie każdy facet leci na szybkie
      numerki, więc jeśli nawet do tego dojdzie to nie miej pretensji ,że potem nie
      bedzie cie szanował.ale jesli masz szacunek do siebie i opinie o sobie gdzieś to
      podejdz do niego i spytaj się,czy nie chciałby cie przeleciec, bo o namietnym
      kochaniu pełnym uczucia chyba nie ma mowy!
      dziewczyny ogarnijcie sie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka