xeptrek 02.07.02, 06:12 bagno powoli budzi sie z głębokiego snu... jeszcze senne, zamglone w oparach świadomości niech no ktoś wstanie i pogada z nami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DundeeGi Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 02.07.02, 06:14 Krokodylowa rowniez sie klania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 06:15 aha - wtorkowe popołudnie? sydney? cieplej tam dzisiaj? Fosset wylądował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 02.07.02, 06:19 Troche na polnoc od Sydney, ciagle zimno, szron widac na trawie :-O Fosset wyladowal. A jak w Warszawie?(o ile jestes z Wawy?) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 06:23 nie nie - ja z Legnicy trochę pada ale szronu nie widać wiesz - o 6.30 muszę lecieć popracować trochę, tak z 1.5 godz. aha: 6.30 tzn. za 6min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 02.07.02, 06:26 To lec! Jutro z rana tez sie odezwe :-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wtorek we wtórze fretek 02.07.02, 08:09 co ja widze? nic nie widze..... plywanie synchroniczne? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 08:28 Xeptrek, czy Ty dostałeś zezwolenie na otwieranie bagna od jego właścicieli? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 08:48 cześć wierna:-) nie, nie występowałem o takie zezwolenie myślisz, że powinienem? pamiętam kiedyś... gdy bagno powstawało jakiś roczek temu chyba jeszcze wtedy wiernej na forum nie było... byłem przez kilka tygodni pilnym uczestnikiem: gdy powstawało - powtarzam chociaż nie mam ambicji przypisywania sobie współautorstwa, skąd to jednak może przez zasiedzenie? no i dlatego, że wstaję najwcześniej? co Ty na to moja droga? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:03 mnie się wydaji, że koncesji na otwieranie bagna nie ma nikt - ten kto rano wstaje temu bagno daje...się otwierać.. bagno jest ponadczasowe, ponadwymiarowe, ponadpolityczne, i całkowicie ponadSĘSOWE...nikogo tu na siłe się nie trzyma ani nie wyrzuca - bagno rulez for ever.. witojcież bracia i siestry... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:11 a teraz pytanie od bani - czy masz coś współnego z bułgarią..? poszukuję wczasów w bułgarii....:)) poważnie. ps. tak mi się skojażyło z bałkanami Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:18 Studiowałam w Bułgarii. I to na dodatek turystykę, a co byś chciał(a) wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 10:13 ojej - chcę pojechać na urlop - piszę do Ciebie na priv, oki..? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:06 xeptrek napisał(a): > cześć wierna:-) > nie, nie występowałem o takie zezwolenie > myślisz, że powinienem? > pamiętam kiedyś... > gdy bagno powstawało > jakiś roczek temu > chyba jeszcze wtedy wiernej na forum nie było... > byłem przez kilka tygodni pilnym uczestnikiem: > gdy powstawało - powtarzam > chociaż nie mam ambicji przypisywania sobie współautorstwa, skąd > to jednak może przez zasiedzenie? > no i dlatego, że wstaję najwcześniej? > co Ty na to moja droga? Fakt, do bagna zaglądam od ubiegłego tygodnia (na wyraźne zresztą zaproszenie), więc nie wiem, jaki masz status w tym bagienku. Drugi fakt, że ja na forum piszę od jesieni ubiegłego roku (z krótką przerwą), niekoniecznie pod obecnym nickiem. I co Ty na to, mój miły? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 e. tam... gadacie... 02.07.02, 09:11 o czym wy gadacie??? u mnie dziewczyny mowia wlasnie o cwoczeniach na podnoszenie biustu... to jest ropzmpowa... i staniki sobie pokazuja... Odpowiedz Link Zgłoś
agick bukoś... 02.07.02, 09:14 i jak...?? jakie to ćwiczenia...? żywotnie zainteresowana osoba z biustem.. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie wiem. 02.07.02, 09:23 przeciez ich nie slucham... tam bede... o cyckach sluchal... ja sie tu zywotnie interesuje kursami i takimi tam... a jakie te lajbiki majom to tez nnie wiem, bo se poszly za szafe ogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: nie wiem. 02.07.02, 09:26 qrka.... szkoda - już myślałam, że może masz już całą instrukcję i będziesz na bagnie prezentował na wybranych modelkach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: nie wiem. 02.07.02, 09:28 koniecznie kuknij se za te szfe a potem... rozwiń talent i pisz jak było Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:11 no widzisz jak ładnie odsyłam jeszcze do wypowiedzi powyżej... i nie bądź taka zaczepialska już mówiłem, że nie uda Ci się mnie sprowokować do złamania kanonu uprzejmości nawet w aparacie orto...hahahaha dałem się wczoraj wypuścić gupiutki xeptrek Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:14 xeptrek napisał(a): > no widzisz jak ładnie > odsyłam jeszcze do wypowiedzi powyżej... > i nie bądź taka zaczepialska > już mówiłem, że nie uda Ci się mnie sprowokować do złamania kanonu uprzejmości > nawet w aparacie orto...hahahaha > dałem się wczoraj wypuścić > gupiutki xeptrek A ja z tym otwieraniem bagna też żartowałam, ale widzę, że coś nie możemy się zgrać. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:17 nooo wierna - ja też ciągle w przyciężkim żarcie. co do zgrania to cierpliwości tak se myślę moja droga chciałem Ci trochę przygryźć odcisk smarkulo Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:19 ha, ha... zaczynają się pieszczoty - będzie prywatyzacja..? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:24 jaki śledczy..? - powiedziała agick siedzxąc na bagiennej polance... ja tu mieszkam....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:25 polanka na bagnie? popatrz popatrz nie znalazłem same tylko zdradliwe moczary Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:27 no widzisz....:)) a yellow submarina widzałeś..? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:34 no kolego - masz braki...!! my tu mamy jeszcze koszary i czasem robimy dzień słonia....:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:41 na prawo most na lewo most a dołem submarin płynie tu rośnie dom tam rośnie dom z godziny na godzinę koszary czerwienią migją do bagienka się uśmiechają wciąż więcej nas wciąż więcej nas w bagienku najmilszym z bagn Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:47 a słoń jest w składzie porcelany.... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:46 Nie, nie robimy dnia słonia. W ogóle nie robimy. Nigdy. To pogłoski i pomówienia. Biedna Agick, rozumiesz xep... Biedna... :-) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:48 ygrek - jak to nie rozbimy...? sam malowałeś trawę na zielono i stałęś na warcie jak Ci bramę zwinęli... a ja musiałam obierać ziemniaki na placki ziemniaczane dla plutonu i 20 rezerwowych...... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:51 Agick, cicho... No. Nie musimy chyba koledze pokazywać, że przez czas jego nieobecności harowaliś...ekhem... i tak dalej. Żadnej pra...ekhem... fizycznej... Przyklej uśmiech i się szybko popraw. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:56 no dobra - koniec kłapania... NIE MA ŻADNEGO DNIA SŁONIA W BAGNIE - TYLKO PIS END LOW.. ojej, jaka potargana jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik agick, ty sie opanuj 02.07.02, 09:57 agick napisał(a): > no dobra - koniec kłapania... > > NIE MA ŻADNEGO DNIA SŁONIA W BAGNIE - TYLKO PIS END LOW.. jakie pis, jakie pis? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: agick, ty sie opanuj 02.07.02, 09:59 Kwik, poniewczasie zrozumiałem, że chodzi o słynna kopenhaską rzeźbę. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: agick, ty sie opanuj 02.07.02, 10:02 tu manneken tez bywa?? nie widzialam..moze to powina qmpotu ciotki viki Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: agick, ty sie opanuj 02.07.02, 10:05 agick napisał(a): > a może PSI..? i nie w danii tylko holandii? ktos jezdzil na rowerze w holandii, przyznac sie! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: agick, ty sie opanuj 02.07.02, 10:05 Lubisz PSI? Co? Czy lubisz PSI? Ach PSY... Ta, lubię PSI. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:58 To od tej ekhem... fizycznej. Chciałem sprostować tylko słowa koleżanki Agick, która być może nie wyraziła się zbyt dokładnie. PiS też u nas nie bywa. Co najwyżej Low. No tak, ale o tym już pisałem. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 10:06 dementując wszelkie plotki informuję że: PIS - Porypany Irracjonalny Sęs END - end LOW - Lubmy Orzechy Włoskie Agick Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:21 xeptrek napisał(a): > nooo wierna - ja też ciągle w przyciężkim żarcie. > co do zgrania to cierpliwości > tak se myślę > moja droga > chciałem Ci trochę przygryźć odcisk smarkulo No to się cieszę, gówniarzku. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:24 i z czego nibyś zadowolona taka? pieszczoszku? - zasłużywszy sobie na ten przydomek ciężkim Twym staraniem... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:30 xeptrek napisał(a): > i z czego nibyś zadowolona taka? > pieszczoszku? - zasłużywszy sobie na ten przydomek ciężkim Twym staraniem... Jak się będziesz tak starał, jak do tej pory, też zasłużysz na przydomek. Sam się prosisz. I, rozumiem, nie będziesz miał o to pretensji? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:24 zaczyna sie taplanie (inaczej?). tak. pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:28 wiesz kwiku jak jest - do zakochania jeden krok.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wiec wyszlo na to, że na powiekszenie i ujedrnieni 02.07.02, 09:31 piersi... najlepsze sa moje dlonie... tralalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wobec tego 02.07.02, 09:34 otworz "Akademie Bukowskiego" i rozpocznij kursy wieczorowe Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 myslisz kwik? 02.07.02, 09:34 tak myslisz? znalzly by sie abiturientki do tentego? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik czarlee 02.07.02, 09:36 to jak w koncu bylo: wyszlo ze najlepsze, czy wymysliles to? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: wobec tego 02.07.02, 09:43 xeptrek napisał(a): > rękojmia rękodzieła ręczy za skutek a skutki uboczne? i woody sie usmieje? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik CZARLEE 02.07.02, 09:42 kwik napisał(a): > ale jeszcze jest 12 miesieczna rekojmia moze lepiej nie zakladaj ten akademii, bo zbankrutujesz i rece zniszczysz ps. moze lepiej konspiracyjne komplety? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: CZARLEE 02.07.02, 09:43 a jak coś zepsuje bardziej niż było...? i jak n przykład komuś się zrobią takie jak uszy spaniela...???? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: CZARLEE 02.07.02, 09:45 agick napisał(a): > a jak coś zepsuje bardziej niż było...? > i jak n przykład komuś się zrobią takie jak uszy spaniela...???? zespuc bardziej niz bylo? niee....przeciez on ma wszystkie papiery - II specjalizacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: CZARLEE 02.07.02, 09:50 eee tam... z tymi jego papierami to różnie bywa... ostatnio się chwali raurką od kryśki d posypaną brokatem i pachnącą odświeżaczem o zapachu zielonego jabcoka.... a ta raurka to lewa jakaś - zamiast pieczęcie starosty jest pieczęc nadleśnictwa... lewa, mówię Ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik, ty sobie tu zartujesz... 02.07.02, 09:46 a ja w miedzyczasie dostalem dziesiatki listow. cytuje: "... a potem dotknij moich piersi..." aneta. klodzko. "...jak wyjada rodzice to zadzwonie i chcialabym zebys przyjechala. moje piersi sa tego warte" aldona.xxxxx (bo to z miasta z ktorego pochodze) "... gdy klade sie spac, mysle o tobie. od dzisiaj bede myslal o twoich dloniach..." marianna. lat 63. lubań. "...bukowski. ty gupi kapusiu...". mario. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wisz czarlee mysle ze to nie do konca tak...... 02.07.02, 09:48 co do pierwszych listow - ok, wierzymy > "...bukowski. ty gupi kapusiu...". mario. w to nie wierze...on nie uzywa slowa glupi :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik, ty sobie tu zartujesz... 02.07.02, 09:54 ja też dostałam...: "ostrzegam wszystkich przed tym naciągaczem bukowskim.." anna, lublin "złamał mi dwa paznokcie i posiniaczył ciało..." julia, poznań "oddałą mu najlepszą część siebie a on to wszystko zniszczył..." zyta, warszawa "nie napisałe do NIEGO kapusiu tylko szpiclu i szczurze, niech ma cywilną odwagę się przyznać kim jest...." mario hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 agick... to wszytsko kalumnie i pomowienia... 02.07.02, 09:58 i szykany... jak rozumiem pisza to tylko dlatego ze jestem gejem i murzynem... tak. jestem dyskrimonawny... tak! tak! tak! poza tym nie znam zadnej zyty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik cos trzeba z tym zrobic 02.07.02, 10:00 jutro zbiorka pod ambasada, calonocna pikieta i ogolna demonstacja (sily?) transparenty "uwolnic bukowskiego" "nie damy go" i takie tam rozne Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: cos trzeba z tym zrobic 02.07.02, 10:02 Przed którą ambasadą? Murzyńscy geje nie mają własnego państwa... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik, przypominam: 02.07.02, 10:02 nie zapomnijcie o puszkach na kase... niech narod polski ma gdzie wrzucac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik, przypominam: 02.07.02, 10:08 bukowski27 napisał(a): > nie zapomnijcie o puszkach na kase... niech narod polski ma gdzie wrzucac!!!! udostepnij swoje eksponaty z lat mlodzienczych, w piwnicy trzymasz? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: cos trzeba z tym zrobic 02.07.02, 10:02 ja przyjdę w topless - a co będę sobie żałować... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 agick, chcialas powiedziec: 02.07.02, 10:03 ja przyjde w toples, a co bede WAM zalowac. nie wiem jak innym chlopakom, ale mnie twoj pomysl sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Agick... 02.07.02, 10:04 Ja oczywiście żartowałem z tą ambasadą... Będziemy codziennie... co ja mówię, kilka razy dziennie robić wielogodzinne pikiety. Nie, buki? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 jasne ze tak... 02.07.02, 10:06 co bedziemy tu duzo mowic y. co nie? niech tylko agick toples przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Agick... 02.07.02, 10:08 agick napisał(a): > a oparzenia słoneczne...? nie bierz ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Agick... 02.07.02, 10:12 no wiesz, wziąć nie wezmę ale jak nabędę..? poza tym ja się opalam na intensywnie zielony kolor...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Agick... 02.07.02, 10:13 agick napisał(a): > no wiesz, wziąć nie wezmę ale jak nabędę..? > poza tym ja się opalam na intensywnie zielony kolor...:) mamy papier scierny ... Odpowiedz Link Zgłoś
agick MURZYNEM I GEJEM...???? 02.07.02, 10:01 a ja myślałam, że jesteś super kochankiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: MURZYNEM I GEJEM...???? 02.07.02, 10:04 agick napisał(a): > a ja myślałam, że jesteś super kochankiem.... a to nie przeszkadza, przeciez... TY TEŻ ???? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: MURZYNEM I GEJEM...???? 02.07.02, 10:11 ale fajnie - ja jestem po operacj zmiany płci... i mam kolagen w ustach... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: MURZYNEM I GEJEM...???? 02.07.02, 10:12 > i mam kolagen w ustach... wypluj! wypluj natychmiast! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: MURZYNEM I GEJEM...???? 02.07.02, 10:24 tfuj, tfuj....! chorera, ile tego było...:) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:46 oooo - koleżanka... idę popracować Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:55 xeptrek napisał(a): > oooo - koleżanka... > idę popracować Pewnie szefowa weszła i się wystraszyłeś. Ael fajnie! Chociaż raz masz babę nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
agick OWSEM.. 02.07.02, 10:00 NAD WSYSTKIM CUWA GOSPODAZ DOMU - NIE DA ON KSYWDY SROBIĆ NIKOMU... PAN REZYSER Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: OWSEM.. 02.07.02, 10:01 WSYSKIM POMOZE O KAZDEJ POZE O MÓJ BOZE! .y. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: OWSEM.. 02.07.02, 10:17 agick napisał(a): > NAD WSYSTKIM CUWA GOSPODAZ DOMU - NIE DA ON KSYWDY SROBIĆ NIKOMU... > PAN REZYSER A dejta mi dzisiaj rzyć! Mam boleści i świat jest do półdupków, bo nie ma lata! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: OWSEM.. 02.07.02, 10:18 do laaaata, do laaaaaaaaaaata, do laaaaaaaaaaata piechooooota bede szla uuu Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: OWSEM.. 02.07.02, 10:20 kwik napisał(a): > do laaaata, do laaaaaaaaaaata, do laaaaaaaaaaata piechooooota bede szla > uuu Poszłabym na kolanach, ale jaką mam gwarancję, że jak dojdę to lato się nie skończy (o jakim lecie my tu w ogóle mówimy, jesień!)? A swoją drogą to jest piosenka, którą śpiewałam na szkolnych akademiach. Skąd Kwik wiedziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: OWSEM.. 02.07.02, 10:23 A swoją drogą to jest > piosenka, którą śpiewałam na szkolnych akademiach. Skąd Kwik wiedziałaś? hmm. domyslilam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: OWSEM.. 02.07.02, 10:26 słyszałam, że nad nozre wjaji i słońca brak - prawda to..? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)ez tematu wiodącego 02.07.02, 09:59 no, co się po kątach chowasz - na polance grzecznie siedzieć wierka a nie, że gdzieś tam spadam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 widzialas su? 02.07.02, 10:15 byla toples? a aise znowu nie ma... pewnie obala druga polowe absyntu... to znaczy ze za tydzien bedzie... dziewczyny to maja slabe glowy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: widzialas su? 02.07.02, 10:17 ona byla [ocenzurowano] .. tylko jedno ci w glowie Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: nie (ntxt) 02.07.02, 10:28 kwik napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Takiej się spodziewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wienrna 02.07.02, 10:36 o ile mnie pamiec nie zawodzi (hehehe) to lastka tu nie bywa, wiec skad mam wiedziec co sie z nia dzieje? moze napisz do niej? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius DO SKRZYNEK! DO SKRZYNEK! 02.07.02, 10:26 Macie piwo w skrzynkach @. (powiem, ze żartowałem dopiero jak się rzucicie zobaczyć, OK?) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: DO SKRZYNEK! DO SKRZYNEK! 02.07.02, 10:37 u mnie bylo piwo, cala skrzynka, chetnie odstapie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik niekt nie chce piwa??????????????????????????????? 02.07.02, 11:02 kwik napisał(a): > u mnie bylo piwo, cala skrzynka, chetnie odstapie Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino jak to nikt... 02.07.02, 11:09 ja zawsze chetnie wezme w kazdej ilosci (byle nie w cysternie bo nie starczy miejsca na parkingu). to gdzie to pyfko? dziendobry g Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jak to nikt... 02.07.02, 11:11 witam w krzynce. ale y. nie byl szczery i odkapslowal wszystkie butelki. jest juz troche mniej. ale jak chcesz, to prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: jak to nikt... 02.07.02, 11:17 moja krzynka pusta. chyba logistyka nawala. czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: jak to nikt... 02.07.02, 11:24 wlasciwie dopiero zaczalem czekac i nie wiem jak dlugo mozna czekac??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jak to nikt... 02.07.02, 11:25 zazwyczaj do skutku. albo i nie. kwestia czegos tam. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek co za celny strzał moja droga wierna 02.07.02, 12:13 1.baba w kopalni 2.nie, nie będę miał pretensji 3.no i miałaś spadać a jednak czuwałaś jakby... zapraszam pogaworz trochę Odpowiedz Link Zgłoś
kwik oczywiscie 02.07.02, 13:02 xeptrek napisał(a): > faaajnie no pewnie. poza tym kawa jest dobra tysz. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 zaraz zaraz.. uporzadkujmy wszystko: 02.07.02, 13:05 kto mi pozyczy stowe? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: zaraz zaraz.. uporzadkujmy wszystko: 02.07.02, 13:07 na porządkowanie? no problem Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: zaraz zaraz.. uporzadkujmy wszystko: 02.07.02, 13:07 bukowski27 napisał(a): > kto mi pozyczy stowe? prosze. no tutaj! moze byc bezzwrotnie, pasuje (czy prasuje)? ps. mam dzis dzien dobroci. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 to pozycz jeszcze. 02.07.02, 13:08 ile mozesz. potzrebne mi sa pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to pozycz jeszcze. 02.07.02, 13:08 bukowski27 napisał(a): > ile mozesz. potzrebne mi sa pieniadze. ile chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon wlazł 02.07.02, 15:43 krystynad napisał(a): > Pożycz od Kwika też dla mnie. i mi i mi potrzebuję na kawę kto mi postawi (świnia) ale za co? za piękne słówka raszisto!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a tak w ogóle to cześć:) 02.07.02, 15:56 co było jak mnie nie było? czy dzisiaj ktoś mi odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ demonstracja topless? 02.07.02, 15:59 kto sie rozebrał? moge się założyć, że czarli w tym uczestniczył... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: demonstracja topless? 02.07.02, 16:01 skrot wydarzen: demonstracja byla przeciwko ucisnieniu niewinnego czarlsa podejrzanego o pedzenie zywota geja i murzyna. czarlee byl glownym podzegaczem (razem z kim? z y - niewiarygodne:)) topless wystapila agick nie zbieralismy kasy bo czarlee nie dal puszek ze swej mlodzienczej kolekcji. ps. byla mowa tez o tym, ze masz slaba glowe. zrob cos z tym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ co do mojej słabej głowy 02.07.02, 16:05 to pomówienie ja z bagna pochodzę! wiesz co, ja tak podejrzewałam ze czarli jest murzynem (i gejem oczywiście), ale nie chciałam z czystej delikatności pytać. wiesz jaki buki jest wrażliwy...pamuiętasz jak płakał jak mu zabrałyśmy z portfela zdjęcie jennifer rush? a co do ygreka to powiem ci tyle, ze to jest nie tylko podżegacz, to jest jeszcze pijak i złodziej, bo każdy pijak to złodziej Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: co do mojej słabej głowy 02.07.02, 16:07 musze znalezc na nich jakiegos haka. poszukam w moich tajnych aktach, no:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pewnie 02.07.02, 16:14 aise_ napisał(a): > na pewno w armijnych archiwach coś jest musi byc. a jakby nie bylo to bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: pewnie 02.07.02, 16:30 jak chcesz to ci pomogę mam całkiem bujna wyobraźnię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pewnie 02.07.02, 16:33 y. to pogromca kotow (stad ten plaszcz:)) chowa za pazuche wszystkie swoje ofiary Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: pewnie 02.07.02, 16:34 a pod kapeluszem nosi dwa działa przeciwpancerne Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: pewnie 02.07.02, 16:39 tymi ręcami to on pojedyncze koty, alehutrem to on je działem... rozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pewnie 02.07.02, 16:40 aise_ napisał(a): > tymi ręcami to on pojedyncze koty, alehutrem to on je działem... > rozumiesz... i slady zostawia na miescie.... i na wsi.... (te krwia znaczone.. chodniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: pewnie 02.07.02, 16:43 a potem polewa ja absyntem... i podpala... potwór jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: pewnie 02.07.02, 16:44 aise_ napisał(a): > a potem polewa ja absyntem... > i podpala... > > potwór jeden! potwor...cos mi to mowi..ON JEST NESSIE?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o matko jedyna 02.07.02, 17:09 aise_ napisał(a): > a to sie su zdziwi... a y. bedzie sie wypieral, wszystkie chlopy tak maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius a u mnie maila. Raczysz odpowiedzieć? :-)) (n/t) IP: *.acn.waw.pl 02.07.02, 16:08 Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: a u mnie maila. Raczysz odpowiedzieć? :-)) (n/t) 02.07.02, 16:13 Gość portalu: ydorius napisał(a): Raszę odpowiedzieć ale pisz mi na ten tam pracowy bo ja do gazety nie zaglądam odkąd mam swoją a właśnie spodziewaj się.... a szczegóły w mejlu a teraz dziewczęta.... podsumujmy mam kawę u Aise na pieńku u Kwika czyli,............. TRÓJKĄCIK!!!!!!!!!! :_))))))))))))))) natomiast nie wierzę że Agick zdjęła swe skąpe odzienie I MNIE TAM NIE BYŁO nie może być zaraz zachetam się własnym obuwiem Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon na rany tego od krzyża 02.07.02, 16:18 mam osiem bagiennych wiadomości ja je chyba przechwytuję jak łapacz z drugiej bazy ! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ w kwestii trójkącika 02.07.02, 16:32 o ile pamiętam to plus agick byłby czworokącik:) a poza tym wiedzialeś, że czarli jest gejem i murzynem? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: w kwestii trójkącika 02.07.02, 16:34 trojkacik? trojkacik to chyba meska toaleta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: w kwestii trójkącika 02.07.02, 16:41 kwik napisał(a): > trojkacik? trojkacik to chyba meska toaleta > > :)) zagrałbym w kółko i krzyżyk ale muszę na Bagnie dziś postawić krzyżyk i lecieć po stół (albo pod stół) :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon W Kwestii Czarlsa Mejsona i Frediego Krugera 02.07.02, 16:40 aise_ napisał(a): > wiedzialeś, że czarli jest gejem i murzynem? póki czyta Kocio-literaturę może nawet być Masonem zaraz zaraz Czarls Mejson??!!!!!!!!!!!!!!! mieli go nie wypuszczać? one two Bagno comes for you three four better lock your y-door five six grab a crucifix seven eight for death is not to late nine ten Sing with us again one two ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DFG Re: (b)ez tematu wiodącego IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 02:01 DFG Odpowiedz Link Zgłoś