aasiula1 Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 18:59 a co rozumiesz pod pojęciem wyuzdany? Odpowiedz Link Zgłoś
pappex Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:25 aasiula1 napisała: > a co rozumiesz pod pojęciem wyuzdany? ja lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
kloppi Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:26 aasiula1 napisała: > a co rozumiesz pod pojęciem wyuzdany? No na przyklad oral lub anal. Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:32 kloppi napisał: > aasiula1 napisała: > > > a co rozumiesz pod pojęciem wyuzdany? > > No na przyklad oral lub anal. Dziecko, toz to w szkole podstawowej dzieci robia. Ty to nazywasz wyuzdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:32 No czy ja wiem czy oral to takie wyuzdanie... Jak tak to ja lubie Odpowiedz Link Zgłoś
kloppi Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:44 aasiula1 napisała: > No czy ja wiem czy oral to takie wyuzdanie... Jak tak to ja lubie A anal? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:45 kloppi napisał: > aasiula1 napisała: > > > No czy ja wiem czy oral to takie wyuzdanie... Jak tak to ja lubie > > A anal? anal to to samo, co na kloppie. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:54 Trudno coś powiedzieć na ten temat. Nie próbowałam, nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:46 niewyuzdany nie wchodzi w rachube. Odpowiedz Link Zgłoś
kloppi Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:48 kasitza napisała: > niewyuzdany nie wchodzi w rachube. > A jak daleko bys sie posunela w wyuzdaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:49 kloppi napisał: > kasitza napisała: > > > niewyuzdany nie wchodzi w rachube. > > > > A jak daleko bys sie posunela w wyuzdaniu? do kloppa hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kloppi Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:49 lena_zet napisała: > kloppi napisał: > > > kasitza napisała: > > > > > niewyuzdany nie wchodzi w rachube. > > > > > > > A jak daleko bys sie posunela w wyuzdaniu? > > do kloppa hehe Czy w gre wchodzi np. jedzenie klocka? Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:52 zaczyna sie: guziczki, dziurki kakaowe oraz klocki. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kloppi Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:54 rachela180 napisała: > Będzie wesoły wieczór A ty jestes wyuzdnana? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach oj dana, dana, czym wyuzdana? 04.05.05, 19:57 kloppi napisał: > rachela180 napisała: > > > Będzie wesoły wieczór > > A ty jestes wyuzdnana? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: oj dana, dana, czym wyuzdana? 04.05.05, 19:59 Siurem i sztuczna pochwą. Qrde, pare dni mnie nie było, a tu na FK jakiś zalew cosmo :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: oj dana, dana, czym wyuzdana? 04.05.05, 20:00 pojdz sobie na cosmo i poczytaj watek o masturbacji. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: oj dana, dana, czym wyuzdana? 04.05.05, 20:06 Który, bo jest kilka? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: oj dana, dana, czym wyuzdana? 04.05.05, 20:02 rachela180 napisała: > Siurem i sztuczna pochwą. > > Qrde, pare dni mnie nie było, a tu na FK jakiś zalew cosmo :P no tragedia normalnie! tylko czlowiek na chwile wyjedzie, a juz ci grzede zajmuja. Odpowiedz Link Zgłoś
kloppi Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:53 kasitza napisała: > zaczyna sie: guziczki, dziurki kakaowe oraz klocki. > :DDD > Tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:55 tak czy nie tak czy nie tak czy nie tak czy nie. chyba pozostanie to jednak dla ciebie tajemnica. mozesz spedzic swoj czas zastanawiajac sie tak czy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:58 kasitza napisała: > tak czy nie tak czy nie tak czy nie tak czy nie. chyba pozostanie to jednak dla ciebie tajemnica. mozesz spedzic swoj czas zastanawiajac sie tak czy nie! siedząc na kloppie np. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:56 kloppi napisał: > > > Czy w gre wchodzi np. jedzenie klocka? w kloppie czy z Kloppem? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:56 lena_zet napisała: > jak daleko bys sie posunela w wyuzdaniu? > > do kloppa hehe dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 04.05.05, 19:55 kloppi napisał: > > A jak daleko bys sie posunela w wyuzdaniu? no mowie przeca! gdybym siedziala na kloppie, a maz w tym czasie na mnie wszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Kli, kla, klo 05.05.05, 15:36 że niby jak klop, to i do anala nie daleko? o nie, nie, nie, nic z tego. to była parafraza znanego utworu o Schnappim, dem kleinen Krokodil :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:17 Jasne. Ja na jezdzca, maz mi zaklada uzde i jazda:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:19 i takie klapki na oczy zebys sie nie rozgladała na boki?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:31 skad wiesz?????:) (znasz te zabawy?) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:34 i ostrogi:))))I toczek, jak mi juz Tico napisal:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:42 i jakie wyUZDAne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:22 a zakłada toczek?:) jak tam było? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:33 nooo, i nawet mam zloty medal w WKKW:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:35 do medalu jeszcze worek z obrokiem dali pewnie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:36 I ekstra czyszczenie kopytek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:38 a ujeżdżaniu nie startowałas? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:41 w ujezdzaniu mam slabe wyniki:))) bardziej lubie woltyzerke, tylko mi cekiny od kostiumu odpadaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:50 ktos napisał że jakaś laska zamiast dezodorantem to przez pomyłke poleciała sobie brokatem w sprayu przed wizytą u ginekologa? ale o cekinach nie słyszałem jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:54 no to juz nic nie mowie, bo nie bede zdradzala wzystkich moich tajemnic:) natomiast mam brata ciotecznego ginekologa, i rozmawialam z nim kiedys o trendach we fryzurach intymnych. Opowiadal o panience ufarbowanej w bialo czerwone paski i poczatkowo myslal, ze to wyraz uznania dla mysli politycznej Samoobrony. A potem okazalo sie, ze dziewczyna chiala zrobic przyjemnosc chlopakowi, który byl zapalonym kibicem:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:35 a jak bylo to w watku o erotycznych zabawach:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:40 to nie ma znaczenia, nie trzeba by tylko skakać między watkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:43 ale niech bedzie ze kraków na erotycznych zabawach, a jezdziectwo na wyuzdanym, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:48 załóż wątek lajkonik i tam wrzuc wszystko jak leci:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 16:51 oj Ticus, jestes slodki doprawdy:))))) Ale lajkonik to Tatar przeciez, a to juz zboczenie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Czy lubicie wyuzdany seks? 05.05.05, 17:04 marta.uparta napisała: > oj Ticus, jestes slodki doprawdy:))))) > Ale lajkonik to Tatar przeciez, a to juz zboczenie:))))) och tym słodkim to mu dogodziłaś:-),mnie sie tez dziś udało ...napisałam ze jest uroczy:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: matko kochana 05.05.05, 16:52 ja mówię, kto tak się wpisuje do wątku, czy ludzie oszaleli?A to wy tutaj się ukryliście!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś