Dodaj do ulubionych

ksiegarnia wysylkowa

IP: *.w.club-internet.fr 02.07.02, 17:44
czy moglibyscie mi polecic jakas ksiegarnie, gdzie moge zrobic zamowienie przez
internet? z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: ksiegarnia wysylkowa 02.07.02, 17:50
      www.amazon.com
      w Polsce merlin.com.pl
      • Gość: Sonia Re: ksiegarnia wysylkowa IP: *.w.club-internet.fr 02.07.02, 17:57
        Dzieki, Miriam.
        Pozdrawiam
    • perotin Re: ksiegarnia wysylkowa 02.07.02, 19:46
      W amazonie czynią czasem cuda, w merlinie podobno cyrki. W amazonie mam płyty w
      2 tygodnie od wysłania w trybie standard shipping, ściągną mi najbardziej
      egzotyczne rzeczy, jak czegoś nie ma z zamówienia to je dzielą a resztę
      dosyłają gratis, pomyłki zawsze na korzyść konsumenta no i wreszcie mają tyle w
      magazynie... nie jest tak, że bazują na kolejnych zamówieniach od
      dystrybutorów, po prostu ciągłe lub regularne dostawy, a nie że dopiero wtedy
      jak zamówisz. Ściągałem już taką egzotykę... na przykład firma belgijska,
      której wielu pozycji nie ma w belgijskim domu wysyłkowym wzorowanym na
      amazonie, w amazon.fr płyty, które nie ma nawet we FNAC! Oczywiście nie mają
      wszystkiego, ale różne rzeczy są gotowi zrobić, łącznie z przeszukiwaniem
      aukcji i antykwariatów netowych oraz kontakt z indywidualnymi sprzedającymi -
      na przykład: mają coś w magazynie, ale oferuję kontakt z chętnym do sprzedaży
      używanej płyty, oczywiście z prowizją, choć ich system płatności kartą przy
      takich transakcjach nie obejmuje Polski jak dotąd).
    • a_g Re: ksiegarnia wysylkowa 02.07.02, 20:32
      Merlin - www.merlin.pl - zamawiam tam sobie ksiazki dosc reguralnie. Czesto
      maja ciekawe promocje.
      • Gość: krasnal Re: ksiegarnia wysylkowa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 23:21
        Polecam jeszcze www.vivid.pl, maja naprawdę najtańsze ksiązki w necie, merlin
        się do nich nie umywa.

pzdr

• tuli_pan Merlin--tragedia 03.07.02, 08:38
          merlin.com.pl to sklepik a nie sklep internetowy, ksiazki przysylaja po 3
          tygodniach i trzeba uwazac na ceny, przyklad: kurs jezykowy(ksiazka+kaseta)
          pewnego wydawnictwa kosztowal 60 zl a ten sam kurs ktory mozna zamowic na
          stronie www tego wydawnictwa kosztuje 35 zl!!, roznica jakas jest, nie?
          chociaz w merlinie maja ciekawe promocje
    • Gość: amelka Re: ksiegarnia wysylkowa IP: *.mat.com.pl / 131.107.2.* 03.07.02, 10:28
      Jesli szukasz wielkich okazji to polecam Klub Ksiazki Ksiegarni Krajowej
      (kkkk.com.pl)Nazwa Klub do niczego nie zobowiazuje (nie ma to nic wspolnego z
      Klubem Ksiazki), zamawiasz kiedy chcesz i co chcesz, jak Ci nie pasuje, to
      odsylasz, raz na kwartal przysylaja katalog. Maja naprawde dobre ceny i dotad
      nie mialam problemow z terminami.
      Pozdr.
    • Gość: fg Re: ksiegarnia wysylkowa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 02:09
      g
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka