verdana 23.02.15, 22:17 Niestety, nie umiem wstawiać zdjęć, mogę tylko link do fb www.facebook.com/KsiegarniaNaTlomackiem?fref=nf Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilez Re: Samochwalczy 24.02.15, 11:55 Gratulacje serdeczne i nie mogę się doczekać lektury Żałuję, że nie było tego wcześniej, bardzo by mi się przydało. Odpowiedz Link
jottka Re: Samochwalczy 25.02.15, 18:02 e, to trzeba było zrobić inaczej - dać linka do konkretnej strony sieciowego sklepu z uwagą, że pierwsze pięć osób, które nabędą dzieło, będą mogły uzyskać uścisk dłoni oraz autograf na nabytku Odpowiedz Link
zla.m Re: Samochwalczy 26.02.15, 13:20 Proszę bardzo )) Już wiem, o co poproszę "zajączka". Odpowiedz Link
anndelumester Re: Samochwalczy 06.03.15, 13:16 Gratulacje! Widziałam w rzeczonej księgarni. Niestety, nie poczytam - grubo od ponad miesiąca mam poważny problem z oczami - stąd ograniczenia kompa do minimum i w ogóle używania rogówek ((( Odpowiedz Link
verdana Re: Samochwalczy 06.03.15, 17:23 O, współczuję bardzo! Ja tez mam cos z okiem, ale czytać jak najbardziej mogę. Odpowiedz Link