Dodaj do ulubionych

Swiat Ksiazki

18.02.16, 13:49
E-matka oczytana i w ksiegarniach internetowych oblatana, a i do pomocy sklonna, to ja poprosze o opinie - kupujecie na www-swiatksiazki.pl? Ebooki mam na mysli, na papier nie mam miejsca sad Pilipiuka maja na duzej obnizce, ale chcialabym miec pewnosc ze ja to dam rade sciagnac i czytac, bo mnie juz dzis jedna norweska ksiegarnia wnerwila na maksa i musze odreagowac tongue_out
Obserwuj wątek
    • jak_matrioszka Re: Swiat Ksiazki 18.02.16, 15:08
      No i sobie odreagowalam tongue_out Nie chca mi sprzedac ebooka, bo: Twoje zamówienie nie może zostać złożone ze względu na niezgodność danych weryfikujących Twoje miejsce pobytu, co jest niezbędne do właściwego naliczenia podatku VAT od transakcji.
      K...a!
    • princy-mincy Re: Swiat Ksiazki 18.02.16, 16:02
      Nie znam tej, ale polece Ci strone upolujebooka.pl

to strona, na ktorej znajdziesz wiele aktualnie obowiazujacych promocji na ebooki.
      czesto bywa, ze rozpietosc cenowa dla jednej pozycji to np 28-38 zl.
      • jak_matrioszka Re: Swiat Ksiazki 18.02.16, 16:58
        Swiat ksiazki ma te pozycje najtaniej, ale nie mam mozliwosci zeby dokonac tam zakupu, bo im sie moje IP nie podoba. Powiem szczerze ze juz mnie to rozwala, zaczynam kochac empik miloscia wielka za sam fakt ze wogole mnie obsluguja, niewybrzydzajac i traktujac jak klienta - kogos na kim mozna zarobic.
        • pina_colada88 Re: Swiat Ksiazki 18.02.16, 23:19
          Sprawdź może jeszcze Virtualo i Woblinka.
          • kardiolog Re: Swiat Ksiazki 19.02.16, 10:14
            Ilekroć widzę Twoją sygnaturke szeroko się uśmiecham. I z tym uśmiechem entferne mich.
            • kardiolog Re: Swiat Ksiazki 19.02.16, 16:21
              www.baby-guru.de/images/baby-buecher.jpg
    • 21mada Re: Swiat Ksiazki 19.02.16, 16:45
      Ja kupuje ebooki zza granicy w Virtualo albo Gandalfie.
    • jusiakr Re: Swiat Ksiazki 19.02.16, 16:57
      Ja kupuje w woblinku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka