kwik Re: (b) porozmawiajmy powaznie! 03.07.02, 09:49 bukowski27 napisał(a): > boli mnie pieta. Pieta? dzielo artystyczne? czarlee, chyba nie przemieniasz sie w figure z gabinetu? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: (b) porozmawiajmy powaznie! 03.07.02, 10:00 Boli cię boś się zapierał, jak cię krystyna brała! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 taaaaa.... wszyscy sie smiejecie a mnie boli... 03.07.02, 10:04 szukam jakiejs bruunetki z leczniczymi wlasciwosciami dloni... jak mnie wyleczy to powiem co mnie jeszcze boli... a co do krystynyny to sie wcale nie zapieralem... jak sie moglem zapierac jak zwiazany bylem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: taaaaa.... wszyscy sie smiejecie a mnie boli... 03.07.02, 10:06 to ja, brunetka. zamknij oczy i i zbliz piete do ekranu monitora. promieniowanie zaczyna dzialac...raz...dwa....trzy....cztery...piec...szesc....masz szesc palcow??? Odpowiedz Link Zgłoś
wojteczek_w Re: taaaaa.... wszyscy sie smiejecie a mnie boli... 03.07.02, 10:07 moze zbyszek nowak pomoze...... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 Re: taaaaa.... wszyscy sie smiejecie a mnie boli... 03.07.02, 10:09 wojteczek_w napisał(a): > moze zbyszek nowak pomoze...... zbyszek nowak nie. zbyszek nowak zdecydowanie nie jest brunetka... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik... uuuUUUuuuuUUUuuuuUUuu... 03.07.02, 10:09 ty kziolku... mialas tylko leczyc... a ty... nono... fjufju... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ta tu! o! ta! lewa... 03.07.02, 10:13 nienie aise... peita to to z tylu... to to jest duzy palec... boli mnie ta pieta jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ bo ci chyba ktoś na odcisk nadepnął... 03.07.02, 10:17 robimy operację? nie wiem, ale to trzeba chyba będzie amputować... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik prosba 03.07.02, 10:13 to bylo leczenie, czarlee obudz sie..do pracy sie spoznisz! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: no tak się domyślam 03.07.02, 10:44 z oburzenia słów nie znajduję... jak tak można???? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nieeee.. no dziewczyny... tylko mi tu teraz 03.07.02, 10:46 sie nie krygujcie ze niewiedzialyscie ze jestem perwersyjny, wyuzdany i lubiezny... otoz: jestem! lubie picce. z brokulami zwlaszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: nieeee.. no dziewczyny... tylko mi tu teraz 03.07.02, 10:47 to może okłady z pizzy na tę piętę? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ dać jej pizzę! dać jej pizzę! 03.07.02, 11:03 z brokułami albo bez jak lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b) porozmawiajmy powaznie! 03.07.02, 10:57 szkoda, ze nie ma nikogo kto nie lubi pizzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: (b) porozmawiajmy powaznie! 03.07.02, 11:01 ci, co w pizzeriach pracują na pewno nie lubią Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 jak to dac ellen pizze? 03.07.02, 11:02 to mnnie boli moja wlasna prywatna pieta... mi dac picce... mimi... mi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: tobie też 03.07.02, 11:04 aise_ napisał(a): > jako okład:) i sos pomidorowy do smarowania Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: tobie też 03.07.02, 12:27 Proponuję dać mu pizzę i colę z lodem (lodzik można przyłożyć do bolącej piętki - jak się zamrozi, to boleć może przestanie...) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ maritza 03.07.02, 13:44 buki coli nie pija... on jest taki wiesz, bardziej alkoholowy... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b) porozmawiajmy powaznie! 03.07.02, 11:03 a ja się dziś przy... uszkodziłem w palec od nogi. Słuchaj buk może my jesteśmy biźniaki mentalne? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 moze... moze... ktowie... 03.07.02, 11:04 na ktorym boku spisz? (pyatnie podchwytliwe) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen dobra, zrzekam się... 03.07.02, 11:08 ... tej pizzy. W końcu to bukowski wątek założył, niech je. I rośnie okrąglutki. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 co.. co... 03.07.02, 11:33 jaki okraglutki... co ten tego... mowia do mnei misiek bo dobrym czlowiekiem jestesm... no normalnie... okraglutki.. no wiecie co... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no kurna y. jakby nie patrzec... 03.07.02, 11:33 mentalnie masz racje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: no kurna y. jakby nie patrzec... 03.07.02, 11:35 Wyzywasz mnie od mentów??? Żesz ty... ty... gejowski murzynie! .y. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak tak.... pastw sie nade mna... 03.07.02, 11:40 jestem mniejszoscia w mniejszosci... kop lezacego no kop... hej dziewczyny..., jestem zrozpaczony... ktora mi da kolanka??? do potrzymannia (dobrze nam idzie y. sa szanse na kolanka!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: tak tak.... pastw sie nade mna... 03.07.02, 11:52 Psst, buki... Nie bierz ich na litość zbyt często, bo przestaną się dzielić kolankami... Musisz wymyślić nowy layout działania... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: tak tak.... pastw sie nade mna... 03.07.02, 11:56 proponuje ,...np. lokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: tak tak.... pastw sie nade mna... 03.07.02, 12:05 zawsze można wzorem tatarskich przodków siłą branki brać Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no hono tu charles 03.07.02, 12:05 masz kolanko ja się zawsze biorę na litość:) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: no hono tu charles 03.07.02, 12:13 pamiętaj ygreku u mnie serce jak z masła:) ale już mnie nie strasz kotami.... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: no hono tu charles 03.07.02, 12:18 Nie będę się wypierał (wypierzmy przeszłość). Ale to już za mną. Teraz je łapię i głaszczę a działka przerobiłem na żerdzie. W ogóle jestem innym człowiekiem, niż wczoraj :-)) Aha, aise, spróbowałem wczoraj tego bukowego specjału... Znalazłem świetny sposób, żeby to było nawet smaczne... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ yd - to daj ten sposób 03.07.02, 12:21 bo ja też próbowałam (i to nawet dosyć intensywnie:)), ale mimo starań nie udało się tego usmacznić:))) czego dodawałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: yd - to daj ten sposób 03.07.02, 12:25 Bierzesz dziewięć świec, a na podłodze rysujesz nonagram. Stawiasz każdą świecę w rou nonagramu, sama siadasz w środku i uprzednio przygtowane igły do akupunktury delikatnie wkręcasz w centra energetyczne. Bujasz się z boku na bok przez trzy i pół godziny, wydaje Ci się, że lewitujesz i tak dalej. W tym czasie reszta towarzystwa powinna rozprawić się z absyntem, zaś Tobie zostanie czysta woda, która jest dużo smaczniejsza. Git, co? :-)))) .y. P.S. Powiem Ci jak się obaczym. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pytanie 03.07.02, 12:36 jakie to musza byc swiece? (gromnice, p/komarowe czy jakies inne) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Zlali mi się do środka. 03.07.02, 12:36 Też wczoraj próbowałem apsynta Tylko jakiś Murzyn wpadł mi do zlewu i miarka się przebrała Straciłem cały zapas cukru nie mówiąc już o zapaskudzonym zlewie, bo Murzyn okazał się być w ogóle farbowany i Lambda, (ci co wchodzą od kuchni...) :))) A łyżka na to: NIEMOŻLIWE! witojcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zlali mi się do środka. 03.07.02, 12:37 lyzki nie mowia mowia widelce witam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Zlali mi się do środka. 03.07.02, 12:44 Po prostu miałeś wizję voodoo-bukowskiego. Zdarza się. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: Zlali mi się do środka. 03.07.02, 12:45 takie rzeczy czasem się zdarzają kiedy skręcasz stół dla papug... wiesz jak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Zlali mi się do środka. 03.07.02, 12:46 zwłaszcza jeżeli go skręcasz z IKEI za pazuchę... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zlali mi się do środka. 03.07.02, 12:47 aise_ napisał(a): > takie rzeczy czasem się zdarzają kiedy skręcasz stół dla papug... > wiesz jak jest... > > stad pewnie: "pooooooooood papugami ... ..niklowany bar" :) Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: Zlali mi się do środka. 03.07.02, 12:48 ydorius napisał(a): > > Po prostu miałeś wizję voodoo-bukowskiego. > Zdarza się. > > .y. a dziś mi się śniło że taka ładna pani mruczała mi do uszka (do łóżka) która to była ? bo ostało się włosie (tylko nie mówcie że... o rany niedobrze mi to Czarny włos!!!!! Gdzie jest najbliższy obóz koncentracyjny!? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ bardzo dobry sposób:) 03.07.02, 12:37 a mogę patrzeć w trakcie bujania się na miny ludzi, którzy piją to świństwo? a na to, że głaszczesz koty to my się z kwikiem nie damy nabrać... nawet na to nie licz... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: bardzo dobry sposób:) 03.07.02, 12:38 > nawet na to nie licz... y. woli lunch albo lincz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: bardzo dobry sposób:) 03.07.02, 12:41 Lynch. Albo launch. A słów wymienionych przez Was nie znam. .y. Kwik - mogą być dowolne co się długo palą. Aise - wiesz ile szczęśliwych kotów chodzi po podwórku? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: bardzo dobry sposób:) 03.07.02, 12:46 złapałaś się na figurę retoryczną :-) pawidłowa odpowiedź na moje pytanie brzmiała: ptak geparda (zaraz, nie, to inny kwikz... może odpowiedź brzmiała "biały"... Nie, to na pytanie o ambulans... Aha, już wiem.) Oczywiście chciałem powiedzieć: zero. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b) porozmawiajmy powaznie! 03.07.02, 13:14 O szit... A wydawałoby się, że to my robimy bagno... :-| .y. Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: yd 03.07.02, 13:59 aise_ napisał(a): > nasze bagno jest chyba najzdrowsze klimatycznie... właśnie zadzwoniłem na informację turystyczną policji i podałem się za hinduskiego turystę który chce w nocy dotrzeć z Ursynowa na Pragę Płn i pani łamaną angielszczyzną odpowiedziała is beter to take a taxi safe and about 40 zlotich (musiałem sprawdzić do gazety) ale o murzynach nic nie wiedziala.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: (b) porozmawiajmy powaznie! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 02:18 ad Odpowiedz Link Zgłoś