kaska19667 04.04.08, 12:41 Witam jestem nowa. Szukam kogos z kim moglabym pogadac , zaprzyjaznic sie.Mimo ze jestem otoczona ludzmi to czesto czuje sie samotna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fedorczyk4 Re: powitanie 04.04.08, 13:15 To tak jak i my. Witaj Kasko Skrobnil kilka slow o sobie, bedzie latwiej zaprzyjazniac sie. Odpowiedz Link
kaska19667 Re: powitanie 04.04.08, 14:46 dzieki ale trudno mi pisac o sobie bylo by latwiejgdybys napisal co cie interesuje. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: powitanie 04.04.08, 17:29 Primo jestem plci zenskiej, secundo wszystko mnie interesuje poza literatura "kobieca" w wykonaniu Barbary Cartland i jej klonow, pilka nozna, wyscigami Formuly 1, boxem i bilardem. Miedzy innymi interesuja mnie ludzie, dlatego prosilam zebys cos o sobie napisala. Cokolwiek co mogloby sluzyc za punkt zaczepienia. Na razie wiem ze masz dzieci i ze czujesz sie samotna. Odpowiedz Link
kaska19667 Re: powitanie 05.04.08, 18:58 tak mam 2 dzieci claudia 10l i michala9l .samotna ito bardzo czuje sie bo chyba weszlam w rutyne zycia.czasami mam wrazenie ze sie dusze.Trudno to zrozumiec ale jestem szczesliwa ze mam rodzine taka jaka mam ,chodz chcialabym tez czegos wiecej. Mam nadzieje ze dowiem sie czegos o Tobie. Odpowiedz Link
dado11 Re: powitanie 04.04.08, 20:51 Witaj Kasiu, możemy być odskocznią dla twojej samotności, ale tak generalnie, miło jest wiedzieć z kim się rozmawia wystarczy nam rejon świata (lub kraju), zainteresowania (choćby jedno), stan ducha (ewentualnie.., itp... zupełnie nie chodzi nam o dane osobowe pozdrawiam D. ps. ja jestem dziewczęciem przed pięćdziesiątką, mieszkam na przedmieściach stolicy...no... Odpowiedz Link
kaska19667 Re: powitanie 05.04.08, 19:11 dzieki za odpowiedz .jestem mama 2 dzieci 9 i 10 lat.mieszkam w nieduzej miescinie 100 km od stolnicy.stan ducha do remontu-zdecydowanie. a wiosen to juz41.mam ochote wiecej napisac ale CZAS .DO ..... POZDRAWIAM. Odpowiedz Link
monia.i Re: powitanie 04.04.08, 23:01 Witaj Samotność często nosi się w sobie. I wówczas nawet pośród bliskich i znajomych możemy się czuć samotnie i obco. Internet i forum mogą trochę pomóc - ale niekoniecznie. W każdym razie - spróbować warto Przeglądałaś wcześniej to forum, czy spontanicznie się odezwałaś? W każdym razie - pozdrawiam ciepło i mam nadzieję, że zostaniesz - bo fajnie poznawać nowych ludzi Odpowiedz Link
kaska19667 Re: powitanie 05.04.08, 19:02 dzieki ze sie odezwalas .jezeli chodzi o forum to calkiem spontanicznie.jak znajdziesz chwilke to napisz cos o sobie. pozdrawiam. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: powitanie 05.04.08, 19:19 Fedorczyk zwany Fed, lat 48 matka trojga dzieci, babcia jednego wnuczecia.Zona Francuza, ex, expatraintka czyli powrocony po ponad 17 latach, na Ojczyzny lono emigrant. Wlasnosc 2 kotow, psa i chomika. Warszawianka z dziada pradziada uwielbiajaca i znajaca jak wlasna kieszen, jej ulice, miejsca wyzszej i nizszej kultury, sklepy, oraz dziwolagi rozmaite. Troche wyksztalcenia humanistycznego, wiecej technicznego. Wielbicielka wszelakiej zywiny, straszliwy lakomczuch, bulimiczka literacka i wielbicielka wina (wielbicielka nie znaczy znawczyni). Towarzyska i samotniczka, jedno i drugie z upodobania a nie koniecznosci. Bardzo ciekawska i czsami klotliwa Odpowiedz Link
monia.i Re: powitanie 05.04.08, 21:17 Monia - marudna 40-tka, mężatka bezpotomna, mieszkanka podwarszawskiej mieściny, z nieprzewidywalnymi wahaniami nastrojów i specyficznym poczuciem humoru...Monia lubi czytać, oglądać filmy z ciekawym zakończeniem, gadać po nocy o wszystkim i o niczym, zbierać grzyby, spotykać się z ulubionymi znajomymi...Że zacytuję sąsiadkę swą ulubioną "Normalna do bólu..." - co oczywiście można różnie rozumieć. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Zalozyc watek o forumowiczach do przyszpilenia? 07.04.08, 00:52 Moze zalozyc watek (do przyszpilenia na gorze) pod wezwaniem "kto kim jest"? Kazdy doda swoj profil, tak jak w tym watku zrobily Fed i Monia i wtedy nie trzeba bedzie na nowo sie przedstawiac kazdemu nowemu forumowiczowi. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
fedorczyk4 Luizo, 07.04.08, 03:37 dla odmiany zgadzam sie z Toba calkowicie Przyszpilmy sie! Odpowiedz Link
mammaja Re: Luizo, 07.04.08, 10:19 No to przyszpilmy! Mammaja, forumowy dinozaur. Na forum od poczatku i do konca.Dzieci dorosle, w majatku mzonek, jeden kot i dwa psy corki na przychodne (ale codzienne). Skraj stolycy prawobrzeznej. Z zawodu graficzka, z wykonywania jeszcze 100 innych rzeczy. Odpowiedz Link
jutka1 Mammajko 07.04.08, 10:22 Juz jest przyszpilony na gorze )) Wpisalas sie wiec nie do tego watku... ;-D Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Mammajko 11.04.08, 01:21 Czy mozesz wrzucic Twoje CV na watek przyszpilony na gorze? Odpowiedz Link
irma59-59 Re: powitanie 10.04.08, 11:04 Witam Panie. Także jestem nowa. Przedstawiłam juz swój autoportret ale powtórzę:48 letnia PANNA z odzysku, rodowita krakowianka,optymistka w każdym calu, dorosły syn + kot Kocham zwierzęta (wszelakie) i naturę.Lubię długie spacery, gry logiczne, ciekawą lekturę. Bardzo dużo pracuję więc na to pierwsze pozostaje mi tylko weekend. Byłoby mi miło gdybyście zechciały mnie przyjąc do waszego grona. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: powitanie 10.04.08, 11:06 Witaj, milo to nam bedzie jesli u nas zapuscisz korzenie) Odpowiedz Link
mammaja Re: powitanie 10.04.08, 14:15 Bardzo zapraszamy, czy udaje ci sie pisac mimo zapracowania? Pozdrawiam ! Odpowiedz Link
irma59-59 Re: powitanie 11.04.08, 11:48 Czuję,że znalazlam się w miłym towarzystwie więc choćby po "trupach" czas zawsze znajdę. Pozdrowienia Odpowiedz Link
gaudia Re: powitanie 11.04.08, 15:14 czesc Kaska, jestes tu małoletnia wiesz? hej Irma, u mnie tez odzysk, syn i kot. Ale mam i psa (wlasnie mamy ciche dni ) ja tu mam dosc krótki staż, alem szczesliwa, ze tu trafilam fajnie ze i Wy jestescie Odpowiedz Link
dado11 Re: powitanie 10.04.08, 21:54 Witaj Irmo na oko, wygląda na to, żeś "po naszych pieniądzach"... miło nam będzie mieć kolejnego uśmiechniętego człowieka w gronie! a i zwierzyny u nas dostatek, będzie czym się podzielić... rozgość się i pisz D. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Irmo, trafilas w dobre miejsce :o) 11.04.08, 01:23 Witaj, rozsiadz sie, opowiadaj, sprzeczaj sie i dyskutuj. Odpowiedz Link