carrie_bradshaw 12.05.05, 14:49 Moje typy to : 1 THE VILLAGE 2 THE HOLE-polski tytuł BUNKIER 3JUST CAUSE- W SŁUSZNEJ SPRAWIE ( w dodatku ten zabójczo przystojny Blair Underwood) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miawalles Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 14:51 jedyne, co przychodzi mi do głwoy, to "Inni". Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:53 ITD......... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_bee Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:55 Boski, a co zaskakującego było w zakończeniu Harrego Pottera? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:56 No wiesz wydaje mi sie ze frodo w zaskakujacy sposób pokanoał gremilny wraz z legolasem. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:57 BZ, za tę wypowiedź to Cie po prostu uwielbiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:00 tak? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:02 Tak :) Ale poczekaj chwilę, powinno mi przejść za kilkanaście minut :D Odpowiedz Link Zgłoś
ania_bee Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:58 W Harrym? To ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:00 A to nie było w harym Poterze? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:58 oo, masz rację, jeszcze "Gra":) ale titanic i reszta, to chyba sie zagalopowałeś?;P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:00 chce piescic twe posladki Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:01 A ten znowu swoje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:02 cicho ja ją chcec podejsc delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:02 właśnie:( a ja wolę bardziej subtelnych mężczyzn;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:04 Ty wolisz subtelnych, a Boski twierdzi, że to było delikatne :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:06 bo Boski myśli, że jak wirtualnie, to można z grubej rury zaatakować, że tu juz kanony nie obowiązują;((( Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:07 Myślisz, że w real'u jest inny? Nnnnnnie sądze... Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:08 myslisz? taki agresywny łowca przestarszyłby całą zwierzynę;P Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:12 A jak myślisz? Dlaczego on ciągle tylko łowi? Bidak beeme ze szrotu ściągnął, żeby mieć lepsze branie :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:16 Buuu, aż mi się go szkoda zrobiło:(((( wyobraź sobie takiego biednego Boskiego, w starej beemie, jak poluje bez skutku: (( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:19 Jak by tak szrot wyglądał to by Polskie dorgi mozna było uznac z jeszcze lepsze niz niemieckie jesli chodzi o drogie samochody. Ja poprostu mam ochte na te nogi ktore widziałem na tym zdjeciu od ciebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:22 nie dla psa kiełbasa, boski:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:25 no wiesz ja bym cie psem nie nazwał, przykro mi z tego powodu:( Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:26 ale na żartach to Ty się nie znasz:(((( ani na powiedzeniach:( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:28 to mogłas jakies inne powiedzenie dobrac np. nie dla kota pedigrypal czy jakoś tak podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:29 ale kotem tez nie jestem, chyba że kocurem;) a tego nauczyła mnie babcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:31 wiec w tym przysłowiu miałąs na mysli siebie jako psa? chyba nie no chyba ze ja juz coś zaszwankowałem na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:34 na oczy to nie, ale umysł Ci się przyćmił:(( w powiedzeniu było tak" nie dla psa kiełbasa, nie dla kotka skórka, nie dla Ciebie (i tu imię) moja piekna córka". czy jakoś tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:37 mhm , wiesz z eja znałęm tylko poczatek o kiełbasce i psie:) Ale musisz wiedziec jedno moja kiełbaska jest gotowa i chetnie sie znajdzie w twej bułeczce:) oczywscie to tylko zart:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:40 Boski, Twoja subtelnośc mnie rozbraja;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:41 Moge ci tez subtelnie porgyżć cycorki:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:42 cycorki a mówiąc jasniej Piersi lub sutki Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:47 Przestańcie!!! Bo mnie zaraz z pokoju wywalą!!! Rżę do monitora :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:49 mnie aż cycki zaczęły boleć;(( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:52 prawniczka dobrze ale co ona ma wspolnego z naszym przyszłym smyrankiem połaćzoanym z obgryzaniem cycorków:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 16:05 chyba swoje będziesz obgryzał!!! ja nie lubię:((( Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:07 taa, zwlaszcza Tytanic ma zaskakujace zakonczenie:)) Tak samo jak filmy z serri s-f i fantasy, one sa zdecydowanie zaskakujace same w sobie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec mnie tytanic zaskoczył bo myslałem ze DiCaprio 12.05.05, 15:22 na samym poczatku filmu przypadkowo wyleci za burte. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:11 Zapomniałeś o "Pasji":DDD Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:16 Istna, masz zlotego anala i smierdzaca skarpetke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:19 I want to thank the Academy... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:21 and Whitney's mom :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:20 fajny film. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:21 A zakończenie cię nie zaskoczyło?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 14:54 np z ostatnich filmów - Piła Odpowiedz Link Zgłoś
carrie_bradshaw Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 14:55 O czym jest "Piła" i kto tam występuje? Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:33 Mocny thriller , obsada malo znana .Jak chcesz to Ci powiem na czym polega zaskoczenie;p Piła" to nie tylko trzymający w napięciu thriller, ale także wnikliwa analiza ludzkiego lęku. Dwaj mężczyźni budzą się przykuci do rur w piwnicy. Pomiędzy nimi znajduje się trup samobójcy. O co w tym wszystkim chodzi? Wyjaśnienia znajdują się na kasecie magnetofonowej. Co się stanie po jej odsłuchaniu? Okaże się, że mamy do czynienia z seryjnym mordercą, którym nie kieruje jedynie szaleństwo. Jego głównym celem jest udowodnienie swoim ofiarom, jak wielką wartość ma życie... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 14:55 E tam :) Dom gry i Hiszpański więzień :) Ale co Wy tam wiecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 14:59 i "dom gry też":) mi sie będzie przypominało po waszych wypowiedzaich:)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrie_bradshaw Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:01 Dla mnie jeszcze "6 zmysł", "Psychoza" i "Diabolique" Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 13.05.05, 18:55 Ja wiem i zgadzam się z Tobą. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 13.05.05, 18:55 To było do kohol! Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Ja nie pamiętam tytułu filmu, który mnie i nie tyl 12.05.05, 15:00 ko w szoku pozostawił. Z Johnem Malkovitchem. Nie dziwne, bo jak on gra, to musi wydarzyć się coś niesamowitego:-))A, miał niby nieznaczącą rolę. Inaczej niż zwykle. Był to film o nauczycielce historii z Ameryki, która ze swoją córką płynęła do swojego męża do Indii. Był to rejs wokół Morza Sródziemnego i tych wszystkich znanych starożytnych miast. Chciała zobaczyć to wszystko o czym uczyła. Fajny, sielankowy film. Swietnie zrobiony. Wszystko miało wprowadzić widza w takie rozluźnienie i jakby związanie widza z bohaterami. Mikt niczego nie spodziewał się. A, na koniec wielkie buuum. Szok! Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:02 Bodajże się to nazywa "Dom Dusz" Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czenie 12.05.05, 15:04 podejrzani szosty zmysl old boy Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:05 O Bravo! Zapomniałem o jednym z moich ulubionych filmów! "Podejrzani"... Hmmm....Cymesik :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:07 no na mnie mozesz zawsze liczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:13 Dzięki :) Kleo :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:17 alez prosze, prometeuszu Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:19 Dzięki ja do Ciebie z seecem na ręku, a Ty mi taki numer wykręcasz :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:21 moi? a skad ten wniosek, na boga?????? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:23 A co? Czy naprawdę tego mi życzysz? Żeby codziennie orzeł wyrywał mi wątrobę? I tak do końca świata!!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:25 nie hiisteryzuj! badz bohaterem! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:13 No a Kill Bill? Old boy? Mechanik? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:19 no mechanika zem jeszcze nie widziala. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:20 Film jest taki sobie, ale zakonczenie ewidentnie zaskakujace, nic nie wskazuje na taki koniec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:12 ostatnio oglądałam taki film o intrygującym tytule WOJNA PLEMNIKÓW hmm a tytuł angielski HUMAN NATURE... jaki tytuł - taki film, no i to zakończenie..... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:15 No, osada jest super:)) ( The village) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Nie znacie sie 12.05.05, 15:25 PILA - najbardziej przejechane zakonczenie. Dla tych co nie widzieli. Zaczyna sie jak dwuch gosci budzi sie przykutych w jakims pomieszczeniu do scian. Maja tylko pile za slaba na lancuchy ale wystarczajaca np zeby se noge odpilowac za ktora sa przykluci. A pomiedzy nimi lezy caly film jakis trup. No i caly flim niewiadomo kto to spreparowal, jeszcze inne morderstwa po drodze i juz widz prawie wie kto jest glownym psycholem. A w ostatnich 20 sekundach filmu dopiero okazuje sie ze to wszsytko to byly marionetki tego psychola ktory tak zmanipulowal wszystko ze nawet jednen se noge sam odpilowal na koniec. A ten psychol to... ten niby trup ktory caly film lezy na ziemi, gosciu wstaje i wszystko dopiero staje sie jasne. ale fajnie zepsulem wszystkim film hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Nie rób se jaj! i tak nic nie przebije: 12.05.05, 15:27 Telenowli dokumentalnej o Czarku Monczyku czy jak mu tam było. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Nie znacie sie 12.05.05, 15:27 Eee, zakończenie przedobrzone:/ Jakby morderca wychynął z kibla też by było zaskakująco i też głupio:) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Nie znacie sie 12.05.05, 15:30 > Eee, zakończenie przedobrzone:/ Jakby morderca wychynął z kibla też by było > zaskakująco i też głupio:) Wlasnie ciekawe wiesz.. bo oni tam tak zmanipulowani ze kupe rzeczy musza z tym trupem zrobic, najpierw jakos dosiegnac po pistolet ktory ma w reku, potem jeden chcial zatruc papierocha od jego krwi i drugiego poczestowac (bo takie byly wskazowki psychola) i dozo wkolo tego trupa si erozgrywa a widz caly czas probuje wymyslec ktory z tych na zewnatrz to psychol .. a tu sie okazuje ze tamci to tez sa tylko marionetkami trupa ktory kazdy ma przed oczyma. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Nie znacie sie 12.05.05, 15:32 Wiem, wiem, widziałam i właśnie na tej podstawie stwierdzam, że przedobrzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Nie znacie sie 12.05.05, 15:37 > Wiem, wiem, widziałam i właśnie na tej podstawie stwierdzam, że przedobrzyli. Ale tak jest teraz z filmami ze jak niewiadomo kto zabil to ja zawsze ustalam kto najmnije podejzany i to sie juz zawsze sprawdza. A tu wlasnie nie wiedzialem kto najmniej podejzany (obstawialem zgodnie z moja zasada na jednego z przyklutych) No i ... piereszy film ktory mnie zaskoczyl. Bo wiesz... cala sztuka zeby zbrodniaz byl i najmniej podejzany i jednak jedna z czolowych postaci w filmie ( bo nie sztuka ze ktos na koniec wyjdzie z zasciany i to bedzi ewlasnie ten zly) - a ten trup to jednak caly film sie przewijal - i to bylo sprytne. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Nie znacie sie 12.05.05, 15:48 > No dobra już dobra:) Zadne dobra bo jeszcze jestem pod wrazenienm !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Nie znacie sie 12.05.05, 16:19 Och Tyyyyy... Ty... aż mi słów brak! Nienawidze Cię! :( W ogóle nawet nigdy się do Ciebie już nie odezwę! Po prostu aż mnie strzela! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:26 Mój ukochany Fight Club! Wprawdzie niektórzy twierdzą, że wcześniej domyślili się o co chodzi, ale ja na szczęście nie jestem aż tak bystra, żeby mi to zepsuło przyjemność oglądania tego filmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:33 1) Gra 2) Pogoda na jutro :) i pewnie wiele innych ale teraz nie kojarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrie_bradshaw Re: a czy ktoś widział Bunkier??? 12.05.05, 15:39 to jest naprawde świetny film! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:42 O, jeszcze "Inni" (The Others)! Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:59 a tak, a z podobnym tytułem i też z dziwnym zakończeńem "Bezimienni" Chory film - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
yzek Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:58 Wild Things (u nas jako "Dzikie żądze"). Wszystko się przewraca na samym końcu :) Y. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 16:17 Szosty zmysl Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes77 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 21:15 Oczywiście Memento Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 21:29 cube. ale tylko pierwsza czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
a_n_i_a2 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 21:43 1 zyc mlodo, umrzec szybko 2 jedwabna opowiesc Odpowiedz Link Zgłoś
aduniak Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 13.05.05, 08:57 Osada , Inni, Siedem ,Szósty zmysł , a najlepsza to jest końcówka Szreka 2 - ta po napisach. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaa.s Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 13.05.05, 12:41 "Życie ktorego nie bylo" Odpowiedz Link Zgłoś
monikawawa2 Tożsamość, Szósty zmysł 13.05.05, 21:49 "Tożsamość" (nie wiem czy to dobry tytuł, chodzi mi o 10 ludzi którzy w czasie burzy spotkali się w jednym motelu i mieli te same daty urodzenia), drugi film to "Szósty zmysł" Odpowiedz Link Zgłoś