Dodaj do ulubionych

Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem

12.05.05, 14:49
Moje typy to :
1 THE VILLAGE
2 THE HOLE-polski tytuł BUNKIER
3JUST CAUSE- W SŁUSZNEJ SPRAWIE ( w dodatku ten zabójczo przystojny
Blair Underwood)
Obserwuj wątek
    • miawalles Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 14:51
      jedyne, co przychodzi mi do głwoy, to "Inni".
      • boski.zawodowiec GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:53
        ITD.........
        • ania_bee Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:55
          Boski, a co zaskakującego było w zakończeniu Harrego Pottera?
          • boski.zawodowiec Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:56
            No wiesz wydaje mi sie ze frodo w zaskakujacy sposób pokanoał gremilny wraz z
            legolasem.
            • kohol Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:57
              BZ, za tę wypowiedź to Cie po prostu uwielbiam :D
              • boski.zawodowiec Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:00
                tak?
                • kohol Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:02
                  Tak :)
                  Ale poczekaj chwilę, powinno mi przejść za kilkanaście minut :D
            • ania_bee Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:58
              W Harrym? To ciekawe.
                A to nie było w harym Poterze?
        • miawalles Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 14:58
          oo, masz rację, jeszcze "Gra":)
          ale titanic i reszta, to chyba sie zagalopowałeś?;P
            chce piescic twe posladki
            • pietrek666 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:01
              A ten znowu swoje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:02
                cicho ja ją chcec podejsc delikatnie.
                • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:05
                  ale mi delikatnie!!! fiii:(
              • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:02
                właśnie:(
                a ja wolę bardziej subtelnych mężczyzn;))
                • pietrek666 Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:04
                  Ty wolisz subtelnych, a Boski twierdzi, że to było delikatne :DDD
                  • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:06
                    bo Boski myśli, że jak wirtualnie, to można z grubej rury zaatakować, że tu juz
                    kanony nie obowiązują;(((
                    • pietrek666 Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:07
                      Myślisz, że w real'u jest inny? Nnnnnnie sądze...
                      • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:08
                        myslisz? taki agresywny łowca przestarszyłby całą zwierzynę;P
                        • pietrek666 Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:12
                          A jak myślisz? Dlaczego on ciągle tylko łowi? Bidak beeme ze szrotu ściągnął,
                          żeby mieć lepsze branie :DDDDDDDD
                          • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:16
                            Buuu, aż mi się go szkoda zrobiło:((((
                            wyobraź sobie takiego biednego Boskiego, w starej beemie, jak poluje bez skutku:
                            ((
                            • boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:19
                              Jak by tak szrot wyglądał to by Polskie dorgi mozna było uznac z jeszcze lepsze
                              niz niemieckie jesli chodzi o drogie samochody.
                              Ja poprostu mam ochte na te nogi ktore widziałem na tym zdjeciu od ciebie:))
                              • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:22
                                nie dla psa kiełbasa, boski:)
                                • boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:25
                                  no wiesz ja bym cie psem nie nazwał, przykro mi z tego powodu:(
                                  • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:26
                                    ale na żartach to Ty się nie znasz:(((( ani na powiedzeniach:(
                                    • boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:28
                                      to mogłas jakies inne powiedzenie dobrac np. nie dla kota pedigrypal czy jakoś
                                      tak podobnie.
                                      • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:29
                                        ale kotem tez nie jestem, chyba że kocurem;)
                                        a tego nauczyła mnie babcia:)
                                        • boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:31
                                          wiec w tym przysłowiu miałąs na mysli siebie jako psa? chyba nie no chyba ze ja
                                          juz coś zaszwankowałem na oczy.
                                          • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:34
                                            na oczy to nie, ale umysł Ci się przyćmił:((
                                            w powiedzeniu było tak" nie dla psa kiełbasa, nie dla kotka skórka, nie dla
                                            Ciebie (i tu imię) moja piekna córka". czy jakoś tak;)
                                            • boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:37
                                              mhm , wiesz z eja znałęm tylko poczatek o kiełbasce i psie:)
                                              Ale musisz wiedziec jedno moja kiełbaska jest gotowa i chetnie sie znajdzie w
                                              twej bułeczce:)
                                              oczywscie to tylko zart:)
                                              • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:40
                                                Boski, Twoja subtelnośc mnie rozbraja;)
                                                • boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:41
                                                  Moge ci tez subtelnie porgyżć cycorki:)
                                                  • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:41
                                                    co pogryźć????
                                                  • boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:42
                                                    cycorki a mówiąc jasniej Piersi lub sutki
                                                  • pietrek666 Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:47
                                                    Przestańcie!!! Bo mnie zaraz z pokoju wywalą!!! Rżę do monitora :DDDDDDDDDDDD
                                                  • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:49
                                                    mnie aż cycki zaczęły boleć;((
                                                  • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:49
                                                    Boski, a jak prawniczka????
                                                  • boski.zawodowiec Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 15:52
                                                    prawniczka dobrze ale co ona ma wspolnego z naszym przyszłym smyrankiem
                                                    połaćzoanym z obgryzaniem cycorków:)
                                                  • miawalles Re: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 12.05.05, 16:05
                                                    chyba swoje będziesz obgryzał!!! ja nie lubię:(((
        • margie Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:07
          taa, zwlaszcza Tytanic ma zaskakujace zakonczenie:)) Tak samo jak filmy z
          serri s-f i fantasy, one sa zdecydowanie zaskakujace same w sobie:))
          • boski.zawodowiec mnie tytanic zaskoczył bo myslałem ze DiCaprio 12.05.05, 15:22
            na samym poczatku filmu przypadkowo wyleci za burte.
        • istna Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:11
          Zapomniałeś o "Pasji":DDD
          • margie Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:16
            Istna, masz zlotego anala i smierdzaca skarpetke:))
            • istna Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:19
              I want to thank the Academy...
              • pietrek666 Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:21
                and Whitney's mom :)
          • boski.zawodowiec Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:20
            fajny film.
            • istna Re: GRA ,TITANIC,HARRY POTER, GWIEZDNE WOJNY 12.05.05, 15:21
              A zakończenie cię nie zaskoczyło?:)))
    • liwia_85 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 14:54
      np z ostatnich filmów - Piła
      • carrie_bradshaw Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 14:55
        O czym jest "Piła" i kto tam występuje?
        • liwia_85 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:33
          Mocny thriller , obsada malo znana .Jak chcesz to Ci powiem na czym polega
          zaskoczenie;p

Piła" to nie tylko trzymający w napięciu thriller, ale także wnikliwa analiza
          ludzkiego lęku. Dwaj mężczyźni budzą się przykuci do rur w piwnicy. Pomiędzy
          nimi znajduje się trup samobójcy. O co w tym wszystkim chodzi? Wyjaśnienia
          znajdują się na kasecie magnetofonowej. Co się stanie po jej odsłuchaniu? Okaże
          się, że mamy do czynienia z seryjnym mordercą, którym nie kieruje jedynie
          szaleństwo. Jego głównym celem jest udowodnienie swoim ofiarom, jak wielką
          wartość ma życie...
    • kohol Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 14:55
      E tam :)
      Dom gry i Hiszpański więzień :)
      Ale co Wy tam wiecie :D
      • miawalles Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 14:59
        i "dom gry też":) mi sie będzie przypominało po waszych wypowiedzaich:))
        • carrie_bradshaw Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:01
          Dla mnie jeszcze "6 zmysł", "Psychoza" i "Diabolique"
      • monikate Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 13.05.05, 18:55
        Ja wiem i zgadzam się z Tobą. :)))
        • monikate Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 13.05.05, 18:55
          To było do kohol!
    • sagis Ja nie pamiętam tytułu filmu, który mnie i nie tyl 12.05.05, 15:00
      ko w szoku pozostawił.
      Z Johnem Malkovitchem. Nie dziwne, bo jak on gra, to musi wydarzyć się coś
      niesamowitego:-))A, miał niby nieznaczącą rolę. Inaczej niż zwykle.
      Był to film o nauczycielce historii z Ameryki, która ze swoją córką płynęła do
      swojego męża do Indii. Był to rejs wokół Morza Sródziemnego i tych wszystkich
      znanych starożytnych miast. Chciała zobaczyć to wszystko o czym uczyła.
      Fajny, sielankowy film. Swietnie zrobiony. Wszystko miało wprowadzić widza w
      takie rozluźnienie i jakby związanie widza z bohaterami.
      Mikt niczego nie spodziewał się. A, na koniec wielkie buuum. Szok!
    • pietrek666 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:02
      Bodajże się to nazywa "Dom Dusz"
    • mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czenie 12.05.05, 15:04
      podejrzani
      szosty zmysl
      old boy
      • pietrek666 Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:05
        O Bravo! Zapomniałem o jednym z moich ulubionych filmów! "Podejrzani"...
        Hmmm....Cymesik :)
        • mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:07
          no na mnie mozesz zawsze liczyc...
          • pietrek666 Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:13
            Dzięki :) Kleo :DDD
            • mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:17
              alez prosze, prometeuszu
              • pietrek666 Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:19
                Dzięki ja do Ciebie z seecem na ręku, a Ty mi taki numer wykręcasz :(((
                • mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:21
                  moi? a skad ten wniosek, na boga??????
                  • pietrek666 Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:23
                    A co? Czy naprawdę tego mi życzysz? Żeby codziennie orzeł wyrywał mi wątrobę? I
                    tak do końca świata!!! :DDD
                    • mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:25
                      nie hiisteryzuj! badz bohaterem!
          • margie Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:13
            No a Kill Bill? Old boy? Mechanik?
            • mamdylemat Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:19
              no mechanika zem jeszcze nie widziala.
              • margie Re: Filmy z najbardziej zaskakuja˛cym zakon´czeni 12.05.05, 15:20
                Film jest taki sobie, ale zakonczenie ewidentnie zaskakujace, nic nie wskazuje
                na taki koniec:)))
    • pierozek_monika Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:12
      ostatnio oglądałam taki film o intrygującym tytule
      WOJNA PLEMNIKÓW
      hmm a tytuł angielski HUMAN NATURE...
      jaki tytuł - taki film, no i to zakończenie.....

• margie Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:15
      No, osada jest super:)) ( The village)
    • starywyjadacz Nie znacie sie 12.05.05, 15:25
      PILA - najbardziej przejechane zakonczenie.

Dla tych co nie widzieli.
      Zaczyna sie jak dwuch gosci budzi sie przykutych w jakims pomieszczeniu do
      scian.
      Maja tylko pile za slaba na lancuchy ale wystarczajaca np zeby se noge
      odpilowac za ktora sa przykluci. A pomiedzy nimi lezy caly film jakis trup.

No i caly flim niewiadomo kto to spreparowal, jeszcze inne morderstwa po drodze
      i juz widz prawie wie kto jest glownym psycholem. A w ostatnich 20 sekundach
      filmu dopiero okazuje sie ze to wszsytko to byly marionetki tego psychola ktory
      tak zmanipulowal wszystko ze nawet jednen se noge sam odpilowal na koniec. A
      ten psychol to... ten niby trup ktory caly film lezy na ziemi, gosciu wstaje i
      wszystko dopiero staje sie jasne.
      ale fajnie zepsulem wszystkim film hahahahah

• boski.zawodowiec Nie rób se jaj! i tak nic nie przebije: 12.05.05, 15:27
        Telenowli dokumentalnej o Czarku Monczyku czy jak mu tam było.
      • istna Re: Nie znacie sie 12.05.05, 15:27
        Eee, zakończenie przedobrzone:/ Jakby morderca wychynął z kibla też by było
        zaskakująco i też głupio:)
        • starywyjadacz Re: Nie znacie sie 12.05.05, 15:30
          > Eee, zakończenie przedobrzone:/ Jakby morderca wychynął z kibla też by było
          > zaskakująco i też głupio:)

Wlasnie ciekawe wiesz.. bo oni tam tak zmanipulowani ze kupe rzeczy musza z tym
          trupem zrobic, najpierw jakos dosiegnac po pistolet ktory ma w reku, potem
          jeden chcial zatruc papierocha od jego krwi i drugiego poczestowac (bo takie
          byly wskazowki psychola) i dozo wkolo tego trupa si erozgrywa a widz caly czas
          probuje wymyslec ktory z tych na zewnatrz to psychol .. a tu sie okazuje ze
          tamci to tez sa tylko marionetkami trupa ktory kazdy ma przed oczyma.
          • istna Re: Nie znacie sie 12.05.05, 15:32
            Wiem, wiem, widziałam i właśnie na tej podstawie stwierdzam, że przedobrzyli.
            • starywyjadacz Re: Nie znacie sie 12.05.05, 15:37
              > Wiem, wiem, widziałam i właśnie na tej podstawie stwierdzam, że przedobrzyli.

Ale tak jest teraz z filmami ze jak niewiadomo kto zabil to ja zawsze ustalam
              kto najmnije podejzany i to sie juz zawsze sprawdza. A tu wlasnie nie
              wiedzialem kto najmniej podejzany (obstawialem zgodnie z moja zasada na jednego
              z przyklutych) No i ... piereszy film ktory mnie zaskoczyl. Bo wiesz... cala
              sztuka zeby zbrodniaz byl i najmniej podejzany i jednak jedna z czolowych
              postaci w filmie ( bo nie sztuka ze ktos na koniec wyjdzie z zasciany i to
              bedzi ewlasnie ten zly) - a ten trup to jednak caly film sie przewijal - i to
              bylo sprytne.
              • istna Re: Nie znacie sie 12.05.05, 15:39
                No dobra już dobra:)
                • starywyjadacz Re: Nie znacie sie 12.05.05, 15:48
                  > No dobra już dobra:)

Zadne dobra bo jeszcze jestem pod wrazenienm !!!
                  :)
      • kohol Re: Nie znacie sie 12.05.05, 16:19
        Och Tyyyyy... Ty... aż mi słów brak!
        Nienawidze Cię! :(
        W ogóle nawet nigdy się do Ciebie już nie odezwę!
        Po prostu aż mnie strzela!
    • istna Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:26
      Mój ukochany Fight Club! Wprawdzie niektórzy twierdzą, że wcześniej domyślili
      się o co chodzi, ale ja na szczęście nie jestem aż tak bystra, żeby mi to
      zepsuło przyjemność oglądania tego filmu:)
    • dalija26 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:33
      1) Gra
      2) Pogoda na jutro :)
      i pewnie wiele innych ale teraz nie kojarze :)
      • carrie_bradshaw Re: a czy ktoś widział Bunkier??? 12.05.05, 15:39
        to jest naprawde świetny film!
    • istna Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:42
      O, jeszcze "Inni" (The Others)!
      • pierozek_monika Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:59
        a tak,
        a z podobnym tytułem i też z dziwnym zakończeńem "Bezimienni" Chory film - nie
        polecam
    • yzek Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 15:58
      Wild Things (u nas jako "Dzikie żądze"). Wszystko się przewraca na samym końcu :)

Y.
    • carrie_bradshaw Re: Oczywiście "Siedem" 12.05.05, 16:04
    • aretse11 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 16:17
      Szosty zmysl
      • mercedes77 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 21:15
        Oczywiście Memento
    • stern.stern Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 21:29
      cube.
      ale tylko pierwsza czesc.
      • a_n_i_a2 Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 21:43
        1 zyc mlodo, umrzec szybko
        2 jedwabna opowiesc
        • wozni Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 12.05.05, 22:50
          Siedem
          • aduniak Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 13.05.05, 08:57
            Osada , Inni, Siedem ,Szósty zmysł , a najlepsza to jest końcówka Szreka 2 -
            ta po napisach.
    • nataliaa.s Re: Filmy z najbardziej zaskakującym zakończeniem 13.05.05, 12:41
      "Życie ktorego nie bylo"
    • monikawawa2 Tożsamość, Szósty zmysł 13.05.05, 21:49
      "Tożsamość" (nie wiem czy to dobry tytuł, chodzi mi o 10 ludzi którzy w czasie
      burzy spotkali się w jednym motelu i mieli te same daty urodzenia), drugi film
      to "Szósty zmysł"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka