Dodaj do ulubionych

kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis

17.05.05, 14:25
na ktorejs strnie sa 3 przepisy na mus i 2 rodzaje ciasteczek(jak dobrze
pamietam) potrzebuje przepis na te srodkowe ciasteczka, chyba to byly
cytrynowe ciasteczka. z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 14:28
      hehehehehehe ojjjjjjjjjj źle trafiłaś dziewczyno :PPPPPPPPPPPP
    • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 14:28
      ja mam
      • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 14:29
        To dawaj te ciacha :DDDD
        • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 14:34
          ale one są dziurką:)
          • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 14:35
            A to przepraszam :P
            • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 14:36
              rozumiem nic nie szkodzi:)
              • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 14:42
                A batoniki masz?
                • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 14:44
                  nie jem słodyczy w pracy:)
                  • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 14:56

Oprócz wady zgryzu .... rozumiem. Nie dołuj mnie bardziej.
                    --------------------------
                    Bóg dał ludziom wolną wolę, ale zapomniał obdzielić ich równo rozumem, żeby
                    mogli z niej prawidłowo korzystać. Więc stworzył forum, żeby ludzie dobrej woli
                    pożyczali sobie trochę rozumu ....
                    • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:04
                      musiałbym myć zeby co chwila:)
                      ale słodycze bardzo lubie:) i jem ich sporo
                      • mmagi Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:05
                        ptasie??
                        a tej gorzkiej do do tej pory nie trafiłam:(
                        • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:12
                          a ja trafiłem była z super nadzieniem:)
                          • mmagi gdzie?????? 17.05.05, 15:18
                            ticoqp napisał:

> a ja trafiłem była z super nadzieniem:)
                            • ticoqp Re: gdzie?????? 17.05.05, 15:19
                              na lotnisku:)))))
                              • mmagi Re: gdzie?????? 17.05.05, 15:23
                                ale śmieszne:P
                                • ticoqp Re: gdzie?????? 17.05.05, 15:29
                                  serio,
                                  • mmagi Re: gdzie?????? 17.05.05, 15:34
                                    wierze Ci...ale nie mam po drodze:-)
                                    • ticoqp Re: gdzie?????? 17.05.05, 15:36
                                      będe pamietał jak trafie następnym razem
                                      • mmagi Re: gdzie?????? 17.05.05, 15:43
                                        oki..w skaryszku rozłamiemy;-))))))
                                        • ticoqp Re: gdzie?????? 17.05.05, 15:45
                                          nic nie będziemy łamac, dam Ci całom:)
                                          • mmagi Re: gdzie?????? 17.05.05, 15:49
                                            jak zwykle uroczy:D
                                            • ticoqp Re: gdzie?????? 17.05.05, 15:51
                                              :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                              i z gestem
                                              • mmagi Re: gdzie?????? 17.05.05, 16:08
                                                hehehe widze ze kopovy lubia jak je mile połechtac uszkiem a moze i po
                                                brzuszku:-)))
                                                • ticoqp Re: gdzie?????? 17.05.05, 16:10
                                                  rozbawiło mnie po raz kolejny to "uroczy":)))))
                                                  • mmagi Re: gdzie?????? 17.05.05, 16:16
                                                    ticoqp napisał:

> rozbawiło mnie po raz kolejny to "uroczy":)))))

no przeca wiem,wiem:-))))))
                                                  • ticoqp Re: gdzie?????? 17.05.05, 16:21
                                                    to jak wiesz to po co o tym brzuchu?:))))))))) od razu przejdx do jajek:)))
                                                  • mmagi Re: gdzie?????? 17.05.05, 16:29
                                                    :O zaniemówiłam,a gdzie delikatna gra wstepna...od razu za jajka??:-),po
                                                    brzuniu kopovy nie lubią?.....zapytaj swojego:-)))
                                                  • ticoqp Re: gdzie?????? 17.05.05, 16:36
                                                    no tak bo zaraz musze iśc:)))))
                                                    a mój to jak śpi i się go głaszcze to od razu wywala co ma do wywalenia:)
                                                  • mmagi do jutra:-)) 17.05.05, 16:35

• ticoqp Re: do jutra:-)) 17.05.05, 16:37
                                                    nie za dobrze Ci?:) cześć:)
                      • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:12
                        Załatwiam to gumą do żucia. Łakomczuch jestem ot co.
                        • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:15
                          wierzysz w debilne reklamy, ze guma załatwi mycie?;)
                          • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:16
                            Nie załatwi, ale w ciągu dnia nie będe latac non stop ze szczoteczką?
                            Lepszy rydz nisz nic.
                            • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:20
                              nie lataj, włóz do torebki albo za dekolt:)
                              • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:23
                                Albo w majtki :DDD

• ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:30
                                  a jak wpadnie?
                                  • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:32
                                    Zgodnie z siła ciażenia nie wpadnie, o ile utrzymam się w pozycji pionowej.
                                    • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:35
                                      a zpaomniałas o sile przyciagania np jaja:) taka szczoteczka to plemnikamoże
                                      przypominać swoim kształtem i jajo moze ją przyciagnąć - prawo Coulomba:)
                                      • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:39

Pomylło Ci się z siła ssącą chyba? :PPPP
                                        • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:43
                                          jak bym pisał o ssącej to racej z ustami bym ja kojarzył:) nic mi sie nie
                                          pomyliło, siła Coulomba to z przyciaganiem:)
                                          • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:48
                                            Myślałam, ze się moze zassać. popatrz popatrz, tico ile ja się przy Tobie
                                            rzeczy o świecie dowiaduję :DD
                                            • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:51
                                              a gdzie Ty sie wogóle uchowalas taka nieswiadoma?;)))))
                                              • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:51

• ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 15:56
                                                  że ze wsi to nie musi znaczyć że prosta:)
                                                  • trzydziecha1 Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 16:00
                                                    No, tak naprawdę to miasto jest od XV wieku. Pozdr.
      • mmagi :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 14:30
        ticoqp napisał:

> ja mam
        • ticoqp Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 14:35
          ?????? czemu
          • mmagi Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 14:57
            małolate chcesz poderwac na cosmo;_)))
            • ticoqp Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 15:05
              no albo na ciasteczka z dziurka:)
              • mmagi Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 15:06
                ticoqp napisał:

> no albo na ciasteczka z dziurka:)

ona ciasteczka a Ty w dziurkę....:D
                • ticoqp Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 15:14
                  znowu seksisz?:)
                  • mmagi Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 15:18
                    ticoqp napisał:

> znowu seksisz?:)

ja??to chyba Ty?ja myslałam o dziurce w ciastku a Ty;-)?
                    • ticoqp Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 15:21
                      a ja o dziurce w zebie:)
                • trzydziecha1 Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 15:17
                  I kto tu sie śśśśśśśśśśśśśśślini? :PPPPP
                  • ticoqp Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 15:22
                    śiwnia świni dupe slini:)))))
                    • mmagi Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 15:24
                      co wyslini to zajada jaka pyszna czekolada....czy nam na łeb nie wali????:-))
                      • ticoqp Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 15:31
                        to było o misiu z zajadaniem a nie ze świniami:)
                      • trzydziecha1 Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 15:32

• trzydziecha1 Re: :DDD cwaniak z Ciebie-) 17.05.05, 15:24
                      hehehe ;;;)))
    • mmagi Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 14:29
      a cosmo nie ma swojej strony www???
      • ticoqp Re: kto ma nowy numer Cosmo-potrzebuje przepis 17.05.05, 14:36
        ma też swoja przedstawicielkę w ONZ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka