Dodaj do ulubionych

[autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna?

17.05.05, 19:11
Hejka!
Mam pytanie o wasze doswiadczenia z autostopowiczkami. Dotad zawsze myslalem,
ze to latwe laski, ale dzisiaj trafilem na przypadek, ktory zbil mnie z tropu.
Jechalem z towarem z Wawy to Kracka i zaraz za Kielcami zobaczylem dwie
autostopowiczki. Ocenilem, ze sa calkiem calkiem, wiec sie zatrzymalem.
Chcialy jechac do Krakowa. Poniewaz mam tylko jedno miejsce (Seicento Van)
powiedzialem, ze moge zabrac tylko jedna. Na brzydsza powiedziala to
ladniejszej 'ty jezdz' no i pojechalismy. Jak juz troche przejchalismy, to
stwierdzilem, ze jest jakas dziwna, bo nic sie nie odzywala tylko sluchala
walkmana. Zaczalem ja bajerowac, ze jest fajna, ze ladnie pachnie i tak dalej,
ale on nic. Siedzi jak kolek i sie patrzy za okno. Stanalem na parkingu za
Jedrzejowem, bo myslalem, ze moze w lesie sie rozrusza, a ona otwiera torebke
i juz myslalem, ze wyjmuje gumki, a ona wyjela ... kanapke i zaczela jesc.
Normalnie szczena mi opadla. Poszedlem w krzaki sie odlac, a jak wrocilem
patrze, a ona siedzi ma masce tak ze widac jej majtki. Tego bylo juz za wiele.
Mowie jej, ze albo idziemy w krzaki albo ja tu zostawiam. A ona zaczyna
krzyczec, ze gwalca, pomocy i takie tam i uciekla w kierunku szosy. Wnerwilem
sie niezle, wywalilem jej plecak z auta i odjechalem. Przez nia caly dzien
mialem zepsuty. Nie rozumiem po co taka cnotka bierze sie za autostop jak nie
wie o co chodzi. To co, ja mam ja uczyc zachowania na autostopie i jeszcze sie
prosic? Nie dosc, ze czlowiek taka podwiezie, to jescze widziwia. Chore.
Co o tym sadzicie dziewczyny?
Obserwuj wątek
    • kroton24 Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 19:22
      Napisze tylko tyle jesteś sku..elem,jak ci sie chciało to mogles zajechac do
      pobliskiego motelu-burdelu,a nie wykrzystywac małolate po drodze do roboty.
      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 19:39
        kroton24 napisała:

> Napisze tylko tyle jesteś sku..elem,jak ci sie chciało to mogles zajechac do
        > pobliskiego motelu-burdelu,a nie wykrzystywac małolate po drodze do roboty.

Swieta sie znalazla.
        Chyba nigdy kochanie nie jechalas autostopem, bo bys inaczej gadala.
        • scania81 Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 03.06.05, 12:49
          JEŻDŻĘ BARDZO CZĘSTO NA STOPA, UWIELBIAM TO, ALE W ŻYCIU NIE MYŚLAŁAM, ŻE FACECI
          TYLKO PO TO PODWOŻĄ, ŻEBY BZYKNĄĆ! CHCĘ POCIESZYĆ WSZYSTKICH, ŻE TAKICH DENATÓW
          JAK AUTOR POSTU JEST NIEWIELU, A KIEROWCY, TO Z REGUŁY FAJNI LUDZIE, KTÓRZY Z
          CHĘCIĄ POMOGĄ NAM DOTRZEĆ NA MIEJSCE, BO W ZAMIAN MAJĄ MIŁE TOWARZYSTWO I NIE
          JADĄ SAMOTNIE, A TO CZASEM BYWA BARDZO MĘCZĄCE... POZDROOFKI DLA
          AUTOSTOPOWICZEK! I SORKI ZA DUŻE LITERY, ALE WZROK JUŻ NIE TEN CO KIEDYŚ:P
          • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 03.06.05, 12:58
            Pewnie jestes brzydka jak noc i nikt cie chce, dlatego tak ci sie wydaje.
            Wyobraz sobie, z mnie tez kilka razy zdarzylo sie zabrac autostopowiczke, ktora
            z bliska okazala sie szkaradna wiec nic z nia nie robilem, a bylo mi glupio ja
            wysadzac w szczerym polu.
      • stephanie_s Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 18.05.05, 19:13
        hmm nie wiem czy to marna prowokacja ..czy o co własciwie chodzi raz w zyciu
        jechałam z kolezanką autostopem -Wakacje ostatni autobus do miejsca
        pzreznaczenia nam uciekł na piechote 15 km to niedługo ale byłysmy juz
        strasznie zmeczone wiec pozostał nam autostop...na szczescie nie trafiłysmy na
        człowieka twego pokroju podwiózł nas bardzo miły chłopak:)..gdybym
        wiedziała ,ze niektórzy ludzie mają takie podejscie jak TY(autostopowiczki to
        chetne panienki...???!!!???)to bym szła te 15km na piechote...
    • beatach1 Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 19:26
      ROTFL!!!
    • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 19:40
      tylko idiota mogl pomylic autostopowiczke z tirówką. Wyobraz sobie panie
      pseudoogierze, ze to nie to samo...
      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 19:41
        fabiankaa napisała:

> tylko idiota mogl pomylic autostopowiczke z tirówką. Wyobraz sobie panie
        > pseudoogierze, ze to nie to samo...

Wybacz, ale moje wczesniejsze doswiadczenia wskazuja na co innego.
      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 19:42
        fabiankaa napisała:

> tylko idiota mogl pomylic autostopowiczke z tirówką. Wyobraz sobie panie
        > pseudoogierze, ze to nie to samo...

Poza tym tirowka kosztuje, a autostopowiczka nie.
        • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 19:53
          jak chcesz za darmo to zmarszcz sobie swojego małego Fredka w kabinie samochodu
          albo w lesie, za krzaczkiem... ale debil .. hahahaha
          • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:06
            fabiankaa napisała:

> jak chcesz za darmo to zmarszcz sobie swojego małego Fredka w kabinie samochodu
            >
            > albo w lesie, za krzaczkiem... ale debil .. hahahaha

Nie badz taka madra. Ciekawe co bedzie jak na mnie trafisz na trasie. Drugi raz
            juz nie bede taki niezdecydowany,
            Jezdzisz w ogole stopem?
            • kuszaa2 Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:07
              O, zadeklarowany gwalciciel!
              • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:08
                kuszaa2 napisała:

> O, zadeklarowany gwalciciel!

Nie koles. Po prostu wezme co swoje.
                • kuszaa2 Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:11
                  Znaczy... u Ciebie nie ma tzw. gratisow za podwiezienie?
                  • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:14
                    kuszaa2 napisała:

> Znaczy... u Ciebie nie ma tzw. gratisow za podwiezienie?

A niby dlaczego?
                    Chyba taka autostopowiczka sie z tym liczy?
                    • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:18
                      Mam propozycje - wetknij sobie za szybę kartke z napisem :
                      "PODWOŻĘ TYLO KU..WY"
                      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:20
                        fabiankaa napisała:

> Mam propozycje - wetknij sobie za szybę kartke z napisem :
                        > "PODWOŻĘ TYLO KU..WY"

Mylisz pojecia.
                        K...a to jest ktos komu sie placi za uslugi.
                        • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:24
                          Kobieta, ktora daje du..y byle komu jest kur...a :)
                          • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:33
                            fabiankaa napisała:

> Kobieta, ktora daje du..y byle komu jest kur...a :)

Mylisz pojecia dziecino. Jezeli robi to bo lubi, to jest tylko rozrywkowa
                            dziewczyna i nic wiecej.
                          • when.the.shit.hits.fan Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 30.05.05, 20:45
                            fabiankaa napisała:

> Kobieta, ktora daje du..y byle komu jest kur...a :)

skąd ta pewność że ten któremu ostatnio dawałaś nie był b-y-l-e-k-i-m?
                            • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 31.05.05, 08:25
                              when.the.shit.hits.fan napisał:

> fabiankaa napisała:
                              >
                              > > Kobieta, ktora daje du..y byle komu jest kur...a :)
                              >
                              > skąd ta pewność że ten któremu ostatnio dawałaś nie był b-y-l-e-k-i-m?

skąd pewność? bo nie spałam z toba.. buahahahahahaha
                • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:12
                  > Nie koles. Po prostu wezme co swoje.

Tak, wez fiutka w garść i jedź na ręcznym !!!
            • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:10
              nie bój sie, nie jezdze autostopem :)
              a nawet jakbym jezdzila to na pewno nie wsiadlabym do twojego samochodu widzac
              takiego jak ty oblesnego, zaslinionego palanta za kierownica.
              jeszcze raz powtarzam - autostopowiczka oczekuje podwiezienia, a nie
              przelecenia idioto!!!
              • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:17
                fabiankaa napisała:

> nie bój sie, nie jezdze autostopem :)
                > a nawet jakbym jezdzila to na pewno nie wsiadlabym do twojego samochodu widzac
                > takiego jak ty oblesnego, zaslinionego palanta za kierownica.
                > jeszcze raz powtarzam - autostopowiczka oczekuje podwiezienia, a nie
                > przelecenia idioto!!!

Jak nie jezdzisz to skad wiesz czego oczekuje.
                Jak chcesz wiedziec to dziewczyny uwazaja, ze jestem przystojny i spokojnie
                wyrywam laski na dyskotece. Ale to nie znaczy, ze nie mam sobie pouzywac jak
                jestem w trasie. Zreszta niby dlaczego mam taka za darmo podwozic. Samochod i
                paliwo wprawdzie sluzbowe, ale liczy sie fakt.
                • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:22
                  opcjonalny napisał:
                  "Zreszta niby dlaczego mam taka za darmo podwozic. "

Dlaczego? Bo na tym polega IDEA AUTOSTOPU debilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:30
                    fabiankaa napisała:

> opcjonalny napisał:
                    > "Zreszta niby dlaczego mam taka za darmo podwozic. "
                    >
                    > Dlaczego? Bo na tym polega IDEA AUTOSTOPU debilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To ty sie duzo jeszcze musisz uczyc pipciu.
                    Jedz do Stanow, to zobaczysz na czym naprawde polega autostop.
                    • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:31
                      pipcia to cie robila kretynie!!!!!!
                      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:34
                        fabiankaa napisała:

> pipcia to cie robila kretynie!!!!!!

A to ciekawe w jaki sposob
                        • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:35
                          niewazne w jaki sposob.. wazne, ze jak na ciebie spojrzy to placze, ze cos
                          takiego zrobila.. buahahahahahaha
                          • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:37
                            fabiankaa napisała:

> niewazne w jaki sposob.. wazne, ze jak na ciebie spojrzy to placze, ze cos
                            > takiego zrobila.. buahahahahahaha

Wal sie
                            • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:39
                              sam sie wal... najlepiej o drzewo :)
                              • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:40
                                fabiankaa napisała:

> sam sie wal... najlepiej o drzewo :)

Ales blysnela.
                                Nie ma co.
                                • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:42
                                  fajnie, ze jestes pod wrazeniem.. prosze jak mozna łątwo zadowolic takiego
                                  buraka jak ty.. buahahahahahahah
                                  • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 30.05.05, 19:37
                                    fabiankaa napisała:

> fajnie, ze jestes pod wrazeniem.. prosze jak mozna łątwo zadowolic takiego
                                    > buraka jak ty.. buahahahahahahah

Ale z ciebie glupia psita!
                                    • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 31.05.05, 08:26
                                      a z ciebie opcjonalny jest wał i debil. taki w sam raz zeby Urbanowi loda
                                      zrobic :)
                  • stephanie_s Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 18.05.05, 19:18
                    fabianka nie wdawaj sie w polemike,albo to marny prowokator..albo no wiadomo
                    jakiego pokroju chłopiec...smutne...
    • kroton24 Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 19:50
      Drogi pseodoogierze hihi jesli o mnie chodzi jechałam autostopem nieraz i
      dzięki bogu nienatrafiłam na takiego palanta jak ty ani razu!!!!!.
      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:04
        kroton24 napisała:

> Drogi pseodoogierze hihi jesli o mnie chodzi jechałam autostopem nieraz i
        > dzięki bogu nienatrafiłam na takiego palanta jak ty ani razu!!!!!.

No to zaluj.
    • pink.freud Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:01
      Hejka!
      Na czym jeździsz: Colin mcrae Rally czy NeedforSpeed? Jak Ci się udało wgrać Seicento?:)))
      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:04
        pink.freud napisał:

> Hejka!
        > Na czym jeździsz: Colin mcrae Rally czy NeedforSpeed? Jak Ci się udało wgrać Se
        > icento?:)))

Seicento to sluzbowka.
        Prywanie pomykam Kadetem.
    • ml_500 Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:05
      trzeba bylo wybrac te brzydsza
      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:07
        ml_500 napisał:

> trzeba bylo wybrac te brzydsza

Teraz tez tak mysle, ale w sumie to ta brzydsza sama kazala jechac tej
        ladniejszej. Ciekawe dlaczego?
        • kuszaa2 Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:13
          Bos sie jej nie spodobal? :)
          • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:18
            kuszaa2 napisała:

> Bos sie jej nie spodobal? :)

Watpie.
            Jestem przystojny. A nawet jesli to by wrobila koleznake? Watpie.
            • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:20
              > Watpie.
              > Jestem przystojny. A nawet jesli to by wrobila koleznake? Watpie.

buahahahahaha... jestes przystojny? nawet jesli - to do tego taki pustak, ze
              szok!!!
              • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:22
                fabiankaa napisała:

> > Watpie.
                > > Jestem przystojny. A nawet jesli to by wrobila koleznake? Watpie.
                >
                > buahahahahaha... jestes przystojny? nawet jesli - to do tego taki pustak, ze
                > szok!!!

Widac ze ty jakas mloda jestes i marzysz o romantycznej milosci. Wiec cie tu i
                teraz uswiadamiam, ze w tych sprawach liczy sie pierwsze wrazenie.

• fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:26
                  > Widac ze ty jakas mloda jestes i marzysz o romantycznej milosci. Wiec cie tu i
                  > teraz uswiadamiam, ze w tych sprawach liczy sie pierwsze wrazenie.

Ty mnie nie uswiadamiaj bo za glupi na to jestes!
                  A co do romantycznej miłości - to ja przezywam jtaka milosc od kilku ladnych
                  lat.. wiec nie jestem jakas nastolatka z wyidealizowanym spojrzeniem na swiat.
                  • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:28
                    fabiankaa napisała:

> > Widac ze ty jakas mloda jestes i marzysz o romantycznej milosci. Wiec cie
                    > tu i
                    > > teraz uswiadamiam, ze w tych sprawach liczy sie pierwsze wrazenie.
                    >
                    > Ty mnie nie uswiadamiaj bo za glupi na to jestes!
                    > A co do romantycznej miłości - to ja przezywam jtaka milosc od kilku ladnych
                    > lat.. wiec nie jestem jakas nastolatka z wyidealizowanym spojrzeniem na swiat.

Przezywasz? A to dobre. HAHAHAHAHA
                    Chyba ci sie to sni moj skarbie.
                    Niezle sie usmialem. Ciekawe ktory facet by sie na to zgodzil. Chyba ze to
                    milosc platoniczna.
                    • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:31
                      platonicznie to ty te malolaty bzykasz w laskach.. tak naprawde walich gruche
                      na parkingach... bo zadna normalna kobieta nawet by na ciebie nie spojrzala!!!
                      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:32
                        fabiankaa napisała:

> platonicznie to ty te malolaty bzykasz w laskach.. tak naprawde walich gruche
                        > na parkingach... bo zadna normalna kobieta nawet by na ciebie nie spojrzala!!!

A co to wedlug ciebie znaczy normalna kobieta?
                        Bo dla mnie to taka, ktora nie ma jakichs dziwnych zahamowac i jest cool.
                        • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:34
                          nie, dla ciebie normalna kobieta to tanie dupodajka... gratuluje gustu!!!
                          • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:36
                            fabiankaa napisała:

> nie, dla ciebie normalna kobieta to tanie dupodajka... gratuluje gustu!!!

Co ty pleciesz? Seks bez zobowiazan to nic zlego. To jest najpiekniejsza rzecz
                            na swiecie. Moze kiedys to zrozumiesz.
                            • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:38
                              jasne... i HIV lub syfilis bez zobowiazan to tez najpiekniejsza rzecz na
                              swiecie? buahahahahahahahah
                              • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:39
                                fabiankaa napisała:

> jasne... i HIV lub syfilis bez zobowiazan to tez najpiekniejsza rzecz na
                                > swiecie? buahahahahahahahah

A od czego sa gumki?
                                Wiesz co to?
                                • fabiankaa Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:41
                                  to zdradz mi jeszcze idioto, czy masz może jakąś małżonkę lub dziewczynę, którą
                                  walisz w rogi?
                                  • terespolska Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 20:42
                                    • fabiankaa Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 20:43
                                      moze i gowniarz, ale takie gowniarstwo trzeba tepic :)
                                      • terespolska podstawowka to trudny okres... 17.05.05, 20:44
                                        ...chlopcy dojrzewaja i zaczynaja fantazjowac :)
                                      • opcjonalny Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 20:46
                                        fabiankaa napisała:

> moze i gowniarz, ale takie gowniarstwo trzeba tepic :)

Tepic to ty mozesz fujare swojego fagasa skarbie.
                                        • fabiankaa Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 20:48
                                          >
                                          > Tepic to ty mozesz fujare swojego fagasa skarbie.

tepic fujare? nawet nie wiem jak sie do tego zabrac... a jak ty to robisz
                                          swojemu koledze gejowi?
                                          • opcjonalny Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 20:49
                                            fabiankaa napisała:

> >
                                            > > Tepic to ty mozesz fujare swojego fagasa skarbie.
                                            >
                                            >
                                            > tepic fujare? nawet nie wiem jak sie do tego zabrac... a jak ty to robisz
                                            > swojemu koledze gejowi?

A co? Skonczyly sie argumenty skarbie?
                                            • fabiankaa Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 20:52
                                              nie, argumentow mam mnostow - w przeciwienstwie do ciebie idioto!!!
                                              a moze nareszcie dobrze trafilam?
                                              • opcjonalny Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 20:54
                                                fabiankaa napisała:

> nie, argumentow mam mnostow - w przeciwienstwie do ciebie idioto!!!
                                                > a moze nareszcie dobrze trafilam?

Chyba jestes kryptolesba.
                                                • fabiankaa Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 20:56
                                                  buahaha.... chcialbys... pewnie moglbys sobie o tym pofantazjowac... marszczac
                                                  swoj maly, obwisly instrumencik
                                                  • opcjonalny Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 21:03
                                                    fabiankaa napisała:

> buahaha.... chcialbys... pewnie moglbys sobie o tym pofantazjowac... marszczac
                                                    > swoj maly, obwisly instrumencik

No, jesli tak myslisz to tylko potwierdza moja teorie. Nigdy nie widzialas wzwodu.
                                                    behahahahaha
                                                  • fabiankaa Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 21:07
                                                    wzwodu? a ty juz wiesz chlopczyku co to? bo masz problem z pojeciami.... nie
                                                    wiesz co to autostopowiczka, nie wiesz co to wzwód.. bidulek i idiota... do
                                                    lekcji siadaj , a nie do kompa
                                                  • fabiankaa Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 21:10
                                                    a'propos wzwodu - jak dorosniesz to moze ci sie to zdarzy... to bedzie wtedy
                                                    kiedy "pan malutki" zrobie sie taki ciut wiekszy... buahahahaha
                                                  • fabiankaa Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 17.05.05, 21:12
                                                    i nie przejmuj sie jesli przescieradlo bedzie do prania - Mamusia ci upierze..
                                                    buahahahah
                                    • when.the.shit.hits.fan Re: Fabianka ostrzegam, to gowniarz. 30.05.05, 20:48
                                      Cha wie kto tu gó..arz. Opcjonlany to cool gó..arz
                                  • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:45
                                    fabiankaa napisała:

> to zdradz mi jeszcze idioto, czy masz może jakąś małżonkę lub dziewczynę, którą
                                    >
                                    > walisz w rogi?

A po co? Ja mam dziewczyne co tydzien inna.
                                    • terespolska Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:46
                                      idz lepiej lekcje odrabiac!
                                      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:47
                                        terespolska napisała:

> idz lepiej lekcje odrabiac!

A ty idz sie zabawiac ogorkiem, bo pewnie na wibrator cie nie stac!
                                        • terespolska Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 20:51
                                          Co zaraz zaczniesz mnie przezywac, a potem poplaczesz sie i po mame pojdziesz?
                                          Oto dlaczego rodzice nie powinni zostawiac dzieci samopas przy komputerze.
            • terespolska tam od razu 17.05.05, 20:20
              Nie dla wszystkich karczycho i dres oznacza przystojny!
              • opcjonalny Re: tam od razu 17.05.05, 20:23
                terespolska napisała:

> Nie dla wszystkich karczycho i dres oznacza przystojny!

A co ci bede tlumaczyl. Jakbys mnie zobaczyla, to bys sie posikala w majty z
                wrazenia.
                • terespolska Re: tam od razu 17.05.05, 20:24
                  Zapewne. Kolesie, ktorzy przy pierwszym spotkaniu ida sikac w krzaki robia na
                  mnie piorunujace wrazenie. A rece gdzie umyles, brudasie?
                  • opcjonalny Re: tam od razu 17.05.05, 20:26
                    terespolska napisała:

> Zapewne. Kolesie, ktorzy przy pierwszym spotkaniu ida sikac w krzaki robia na
                    > mnie piorunujace wrazenie. A rece gdzie umyles, brudasie?

A po co?
                    • fabiankaa Re: tam od razu 17.05.05, 20:29
                      po co myc rece?
                      jasne, najbardziej mescy mezczyzni maja zawsze brudne łapska i fujary....ale
                      wał.. buahahahahahahahaha
                      • opcjonalny Re: tam od razu 17.05.05, 20:31
                        fabiankaa napisała:

> po co myc rece?
                        > jasne, najbardziej mescy mezczyzni maja zawsze brudne łapska i fujary....ale
                        > wał.. buahahahahahahahaha

Wnioskuje z tego, ze lubisz lody.
                        To juz lepiej...
                        • fabiankaa Re: tam od razu 17.05.05, 20:33
                          wnioskujesz? za glupi na to jestes... mysl jest u ciebie zjawiskiem obcym :)
                          • opcjonalny Re: tam od razu 17.05.05, 20:34
                            fabiankaa napisała:

> wnioskujesz? za glupi na to jestes... mysl jest u ciebie zjawiskiem obcym :)

Lubisz czy nie?
                          • terespolska Re: tam od razu 17.05.05, 20:35
                            E tam Fabianka, szkoda slow. Pewnie sobie koles fantazjuje jezdzac PKSem.
                  • opcjonalny Re: tam od razu 17.05.05, 20:27
                    terespolska napisała:

> Zapewne. Kolesie, ktorzy przy pierwszym spotkaniu ida sikac w krzaki robia na
                    > mnie piorunujace wrazenie. A rece gdzie umyles, brudasie?

I tylko nie brudasie
                • fabiankaa Re: tam od razu 17.05.05, 20:28
                  > A co ci bede tlumaczyl. Jakbys mnie zobaczyla, to bys sie posikala w majty z
                  > wrazenia.

ja juz sikam w majty... ze smiechu... ze taki idiota po swiecie chodzi!!!
                  • opcjonalny Re: tam od razu 17.05.05, 20:29
                    fabiankaa napisała:

> > A co ci bede tlumaczyl. Jakbys mnie zobaczyla, to bys sie posikala w majt
                    > y z
                    > > wrazenia.
                    >
                    > ja juz sikam w majty... ze smiechu... ze taki idiota po swiecie chodzi!!!

Wloz sobie wkladke.
    • terespolska bierz "blachary" 17.05.05, 20:18
      Masz racje, jak ktos wsiada z drechem do samochodu to musi byc na wszystko
      przygotowany.
      • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:19
        terespolska napisała:

> Masz racje, jak ktos wsiada z drechem do samochodu to musi byc na wszystko
        > przygotowany.

Nie nosze dresu laluniu. Moze ciebie rajcuja takie ubiory, ale sie ubieram
        kulturalnie. Zreszta w pracy obowiazuje mnie garnitur i krawat. Wiesz co to jest?
        • terespolska Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:22
          Tylko nie laluniu, dresuniu.
          Garnitur i krawat nie pomoga, jak sloma z adasiow wystaje. Z ta mentalnoscia
          dresiarza ubior Ci niestety nie pomoze.
          • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:24
            terespolska napisała:

> Tylko nie laluniu, dresuniu.
            > Garnitur i krawat nie pomoga, jak sloma z adasiow wystaje. Z ta mentalnoscia
            > dresiarza ubior Ci niestety nie pomoze.

Wiesz co? Mi sie wydaje, ze ty marzysz, zeby byc zdominowanan przez takiego
            silnego faceta jak ja. Dlatego sie ze mna droczysz. Ale ty mi sie juz nie
            podobasz, wiec nici z tego. Rozumiesz?
            • terespolska Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:26
              Albo to prowokacja szyta grubymi nicmi, albo jestes najwiekszym burakiem, jaki
              umie sie poslugiwac kompem.
              • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:30
                terespolska napisała:

> Albo to prowokacja szyta grubymi nicmi, albo jestes najwiekszym burakiem, jaki
                >
                > umie sie poslugiwac kompem.

Bujaj sie.
                • terespolska Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:32
                  opcjonalny napisał:
                  >
                  > Bujaj sie.

A jednak burak.
                  • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:38
                    terespolska napisała:

> opcjonalny napisał:
                    > >
                    > > Bujaj sie.
                    >
                    > A jednak burak.

Samaj jestes burak.
                    A tak w ogole to Teresa maja na imie stare prukwy.
                    buahahahahaha
                    • terespolska Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:40
                      Aha. Stopem powiadasz. Garnitur powiadasz.

A do ktorej podstawowki chodzisz?
        • speer Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:24
          Zdaje sie, ze po prostu nie rozumiesz kobiet.
          W filmach porno czesto pokazuja "taki" autostop, ale jest duza roznica pomiedzy filmami a realem. ..
          • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:25
            speer napisał:

> Zdaje sie, ze po prostu nie rozumiesz kobiet.
            > W filmach porno czesto pokazuja "taki" autostop, ale jest duza roznica pomiedzy
            > filmami a realem. ..
            >

A jakie ty masz w tym wzgledzie doswiadczenia? Bo ja pokonuje dziennie setki
            kilometrow i cos na ten temat wiem. Moge ci na przyklad powiedziec, ze najlepsze
            sa poznanianki.
            • hell Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:35
              super,super smialam sie w glos.. brawo dla zalozyciela tego topiku..wymieklam
              • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:38
                hell napisała:

> super,super smialam sie w glos.. brawo dla zalozyciela tego topiku..wymieklam

Jezdzisz stopem?
                • hell Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:41
                  nie....ale poprawiles mi humor, super napisane wreszcie mozna sie posmiac.
                  • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:48
                    hell napisała:

> nie....ale poprawiles mi humor, super napisane wreszcie mozna sie posmiac.

No. W sumie to ja tez mam niezla polewke z tych bab, co nie wiedza na czym
                    polega idea autostopu.
                    • terespolska sio gowniarzu! 17.05.05, 20:50
                      • opcjonalny Re: sio gowniarzu! 17.05.05, 20:51
                        Ja tez cie kocham prukwo
                    • fabiankaa Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:51
                      no to wytlumacz nam geniuszu na czym polega idea stopu?
                      kiedys byly specjalne ksiazeczki autostopowicza... u ci? myslisz, ze zbieralo
                      sie do niej autografy facetow, ktorzy cie zaliczycli w drodze do....?
                      buahahahaha...
                      powiedz mi , czy takim debilem to trzeba sie urodzic, czy wyksztalciles to w
                      sobie?
                      • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:52
                        fabiankaa napisała:

> no to wytlumacz nam geniuszu na czym polega idea stopu?
                        > kiedys byly specjalne ksiazeczki autostopowicza... u ci? myslisz, ze zbieralo
                        > sie do niej autografy facetow, ktorzy cie zaliczycli w drodze do....?
                        > buahahahaha...
                        > powiedz mi , czy takim debilem to trzeba sie urodzic, czy wyksztalciles to w
                        > sobie?

Polega to na tym, ze jak laska chce zeby ja podwiezc to wystawia noge i wtedy
                        wiadomo ze jest chetna. Sa oczywiscie zdziwaczale panny,zwykle studentki, ktore
                        mysla ze je wezme za nic, ale ja takich nie biore.

• fabiankaa Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:55
                          buahahaha.... ale bzdura.... to nie autostopowiczki tylko puszczalskie.
                          a poza tym nie odpowiedziales mi na drugie pytanie - ale to widac... idiota
                          trzeba sie urodzic... bo pozniej jest tylko gorzej - jak widac na twoim
                          przykladzie
                          • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 21:02
                            fabiankaa napisała:

> buahahaha.... ale bzdura.... to nie autostopowiczki tylko puszczalskie.
                            > a poza tym nie odpowiedziales mi na drugie pytanie - ale to widac... idiota
                            > trzeba sie urodzic... bo pozniej jest tylko gorzej - jak widac na twoim
                            > przykladzie

To ty odpowiedz na moje pytanie!
                            Jechalas kiedys stopem?
                            • fabiankaa Re: bierz "blachary" 17.05.05, 21:06
                              powtarzasz swoje pytania
                              • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 21:12
                                fabiankaa napisała:

> powtarzasz swoje pytania

To odpowiedz!
                                • fabiankaa Re: bierz "blachary" 17.05.05, 21:18
                                  juz odpowiedzialam - naucz sie czytac!!!!
                                • nadobna7 Re: bierz "blachary" 17.05.05, 22:36
                                  Dobre!!!!
                            • wielo-kropek Re: bierz "blachary" 27.05.05, 01:30
                              Nie czytalem tu wiekszosci wypowiedzi, ale po przeczytaniu twojego
                              postu musze stwierdzic ze masz rynsztokowe podejscie do kobiet. Nie
                              zawstydzaj tez ludzi w Polsce ktorzy towary rozwoza. Nie sadze zeby
                              wszyscy byli tacy jak ty. Podobnie ma sie to tez do autostopowiczek.
                              Nie wszystkie chca jechac za oplata dupy. Szkoda ze ty o tym nie
                              wiesz. A moze nie chcesz wiedziec, co jest jeszcze gorsze od tego
                              pierwszego.
                              • opcjonalny Re: bierz "blachary" 27.05.05, 22:53
                                wielo-kropek napisał:

> Nie czytalem tu wiekszosci wypowiedzi, ale po przeczytaniu twojego
                                > postu musze stwierdzic ze masz rynsztokowe podejscie do kobiet. Nie
                                > zawstydzaj tez ludzi w Polsce ktorzy towary rozwoza. Nie sadze zeby
                                > wszyscy byli tacy jak ty. Podobnie ma sie to tez do autostopowiczek.
                                >
                                > Nie wszystkie chca jechac za oplata dupy. Szkoda ze ty o tym nie
                                > wiesz. A moze nie chcesz wiedziec, co jest jeszcze gorsze od tego
                                > pierwszego.

Nie mow koles, ze nigdy nie przygruchales sobie autostopowiczki. Jak nie, to
                                zaden z ciebie rep.
                                • wielo-kropek Re: bierz "blachary" 28.05.05, 02:05
                                  opcjonalny napisał:

> wielo-kropek napisał:

> Nie mow koles, ze nigdy nie przygruchales sobie autostopowiczki. Jak nie, to
                                  > zaden z ciebie rep.
                                  Sluchaj koles, to co ty napisales w swoim tytulowym poscie dla mnie
                                  jest poprostu niezrozumiale. Ja nigdy nie mialem problemu zeby
                                  przegruchac kobiete, ale za jej zgoda. Przegruchanie zawsze wiazalem i
                                  wiaze z tym, ze kobieta sama chce zeby byc przegruchana, a nie tak
                                  jak ty to robisz, na sile, zmuszajac ja poniekad swoim szatazem.
                                  Zastanawia mnie jedynie, jaka przyjemnosc moze miec facet z seksu z
                                  kobieta, ktora tegoz seksu nie chce. Ja nigdy nie mialem okazji
                                  poznac tej "przyjemnosci" ale wcale tego nie zaluje.Dla mnie osobiscie
                                  to ty wlasnie jestes zaden rep.
                    • quiero Re: bierz "blachary" 13.09.05, 15:29
                      Nie wiedzą...? A ty wiesz, tak??? A zajrzyj czasem do encyklopedii może, co...?

"Autostop (ang.) - forma turystyki lub podróżowania, polegająca na
                      przemieszczaniu się przygodnie zatrzymanymi pojazdami.
                      Obecnie coraz bardziej popularny staje się tzw. e-autostop, czyli kojarzenie ze
                      sobą kierowcy i pasażera jadących na tej samej trasie przy pomocy specjalnie do
                      tego celu stworzonych serwisów internetowych."

Czy w powyższym cytacie widzisz słowa 'seks', 'stosunek', względnie 'numerek'?
                      Jeśli nie, może zaproponuj Wikipedii swoją definicję, na pewno się ucieszą. A
                      jeśli widzisz... Wracaj do rowu łapać HIV'a (i nie zasłaniaj się gumkami - kiedy
                      przyjdzie co do czego, gumka ci nie pomoże - wirus jest mniejszy od plemnika i z
                      łatwością przejdzie strukturę wdzianka twojego penisa).
                      Powodzenia!
        • gazeterka Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:48
          > Nie nosze dresu laluniu. Moze ciebie rajcuja takie ubiory, ale sie ubieram
          > kulturalnie. Zreszta w pracy obowiazuje mnie garnitur i krawat. Wiesz co to jes
          > t?

krawaciarz w seicento, a do dobre :))
          nic dziwnego ze laski sikaja na twoj widok
          tyle ze ze smiechu hehehe 8-)
          • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:50
            gazeterka napisała:

> > Nie nosze dresu laluniu. Moze ciebie rajcuja takie ubiory, ale sie ubiera
            > m
            > > kulturalnie. Zreszta w pracy obowiazuje mnie garnitur i krawat. Wiesz co
            > to jes
            > > t?
            >
            > krawaciarz w seicento, a do dobre :))
            > nic dziwnego ze laski sikaja na twoj widok
            > tyle ze ze smiechu hehehe 8-)

Mozesz sobie tylko o mnie pomarzyc.
            • terespolska Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:53
              Zadzwonie do mamy i powiem, ze piszesz glupoty na forum!
            • hell Re: bierz "blachary" 17.05.05, 20:54
              bo jak sa takie kawaly:
              autostop, wsiada panna a kierowca sie pyta- Nie boi sie tak Pani jechac
              sama?... a co mi tam (odpowiada Ona) lepiej miec 20 cm miedzy nogami niz 20
              kilometrow w nogach... i takie dowcipy wprowadzaja ludzi w blad.
              • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 21:01
                hell napisała:

> bo jak sa takie kawaly:
                > autostop, wsiada panna a kierowca sie pyta- Nie boi sie tak Pani jechac
                > sama?... a co mi tam (odpowiada Ona) lepiej miec 20 cm miedzy nogami niz 20
                > kilometrow w nogach... i takie dowcipy wprowadzaja ludzi w blad.

Ale to prawda!
                • hell Re: bierz "blachary" 17.05.05, 21:03
                  ja nie mowie ze nie.. roznie sie zdarza, a moze jej sie nie podobales poprostu.
                  • opcjonalny Re: bierz "blachary" 17.05.05, 21:04
                    hell napisała:

> ja nie mowie ze nie.. roznie sie zdarza, a moze jej sie nie podobales poprostu.

Ja mysle, ze ona tak naprawde chciala tylko sie ze na draznila. A ze nie bylem w
                    humorze to nie zalapalem.
                    • terespolska Re: bierz "blachary" 17.05.05, 21:06
                      Albo ja odstreczyly twoje nieumtye po sikaniu lapska??
                      Mozliwosci jest wiele.
      • marta.uparta "Blachara" na Seicento? buahaha nt. 18.05.05, 19:04

• hell Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 21:07
      a mzoe byla z Ligi ochrony przyrody i te krzaki jej nie odpowiadaly?.. moze
      liczyla na kocyk i choinke zapachowa dyndajaca nad glowa?
      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 21:13
        hell napisała:

> a mzoe byla z Ligi ochrony przyrody i te krzaki jej nie odpowiadaly?.. moze
        > liczyla na kocyk i choinke zapachowa dyndajaca nad glowa?

Akurat kocyk to ja zawsze mam na takie okazje.
        • hell Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 21:19
          sluchaj zjadla kanapke, sex po jedzeniu nie kazdej pasuje... moze jak bys winko
          (dobre) zaproponowal ??? a nie tak na sucho!
        • gazeterka Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 23:38
          > > liczyla na kocyk i choinke zapachowa dyndajaca nad glowa?
          >
          > Akurat kocyk to ja zawsze mam na takie okazje.

przypominasz mi jednego goscia z komedii "Zrobmy sobie wnuka"
          tez mial auto sluzbowe i kocyk na takie okazje
          i pewnie taka sama aparycja :-)
    • losiu4 Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 21:12
      ech, Boski, nazwanie Twego poczucia hunoru specyficznym jest szczytem dyplomacji

Pozdrawiam

Losiu
      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 17.05.05, 21:14
        losiu4 napisał:

> ech, Boski, nazwanie Twego poczucia hunoru specyficznym jest szczytem dyplomacj
        > i
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > Losiu

Dlaczego mowisz do mnie Boski?
        Nie jestem gejem!
        • matka.opcjonalnego historia 17.05.05, 21:39
          Otóż ja jeździłam na stopa bardzo chętnie! I nie tylko jeździłam ;)))))
          Miłe złego początki... tak, teraz to nie wiem czyj jest mój syn:
          Opcja 1. Pana z poloneza
          Opcja 2. Tego sympatycznego pana rolnika?

Powiem w sekrecie, że traktory są bardzo wygodne :)))
          • fabiankaa Re: historia 17.05.05, 22:05
            buahahaha... genialne :)
            widze, ze synek poszedl juz spac... bardzo dobrze :) a czy siusiaczka umyl? bo
            ma chlopiec problemy z zachowaniem higieny.
    • liwia_85 I za to Cie Boski kocham:) 18.05.05, 08:52
      Nie ma nic lepszego z rana niz pyszna kawa rozpuszczalna z mlekiem i taki
      watek .Rany jakie te baby sa glupie .Wkrecasz je jak chcesz , a one sie
      podniecaja .Oj milo sie dzionek zaczal;p
      • hell Re: I za to Cie Boski kocham:) 18.05.05, 09:22
        powiedzialm , najlepszy watek na tym forum.
        • songs1 Re: I za to Cie Boski kocham:) 18.05.05, 14:25
          zgadzam sie, boski czasem potrafisz byc boski ;]]
          • yoma Re: I za to Cie Boski kocham:) 18.05.05, 15:46
            I co się głupio kłócicie?

Zięciu, jak babka zobaczyła twoje majtki od miesiąca niezmieniane, to wymiękła -
            i tyle. A poza ty, ty masz przecież skodę. Buhaaaaa
            • opcjonalny Re: I za to Cie Boski kocham:) 18.05.05, 18:26
              yoma napisała:

> I co się głupio kłócicie?
              >
              > Zięciu, jak babka zobaczyła twoje majtki od miesiąca niezmieniane, to wymiękła
              > -
              > i tyle. A poza ty, ty masz przecież skodę. Buhaaaaa

A co ty masz do Skody bo nie rozumiem.
              Tego z majtkami tez.
              • rena11 a to kolejna podpucha 18.05.05, 19:13
                • wujo_mike Re: a to kolejna podpucha 18.05.05, 19:23
                  fakt, ale jakże rozkosznie się Panie zacietrzewiły :-)
                  dawno nie widziałem równie dobrego wątku!
                  • marta.uparta Re: a to kolejna podpucha 18.05.05, 19:24
                    sie przyzwyczaja i do prowokacji:) za króko na forum sa jeszcze:)
                    • fabiankaa Re: a to kolejna podpucha 18.05.05, 20:06
                      moze to i prowokacja :) ale fajna :)
                      a poza tym szkoda bylo nie odpowiadac na takie teksty palanta :)
                      • marta.uparta Re: a to kolejna podpucha 18.05.05, 22:26
                        och, czasami sa takie prowokacje ze glowa mala:) najwazniejszy luzik:)
                        • opcjonalny Re: a to kolejna podpucha 19.05.05, 15:54
                          A ja dzisiaj sobie jechalem z towarem do Lodzi i zabralem sliczna laseczke. I
                          bylo tak jak byc powinno.
                          Jednak moja niemila przygoda to musial byc wyjatek od reguly.
    • aaliyah20 ehhh... 18.05.05, 19:29
      ale ty jesteś debil...
      • opcjonalny Re: ehhh... 26.05.05, 22:41
        aaliyah20 napisała:

> ale ty jesteś debil...

Jak ja debil, to ty kto?
        Debilka?
        • fabiankaa Re: ehhh... 26.05.05, 22:44
          i co? zrobiles Urbanowi loda idioto?
          • opcjonalny Re: ehhh... 27.05.05, 22:54
            fabiankaa napisała:

> i co? zrobiles Urbanowi loda idioto?

Nie badz wulgarna laseczko.
            • fabiankaa Re: ehhh... 28.05.05, 19:58
              opcjonalny napisał:
              >
              > Nie badz wulgarna laseczko.

ja nie jestem wulgarna palancie.. po prostu zauwazylam, ze ostatnio nurtowal
              cie problem robienia loda Urbanowi. Jestem ciekawa, czy w koncu zrobiles tego
              loda, za ile... no i czy ci sie podobalo?
              • opcjonalny Re: ehhh... 29.05.05, 00:38
                fabiankaa napisała:

> opcjonalny napisał:
                > >
                > > Nie badz wulgarna laseczko.
                >
                > ja nie jestem wulgarna palancie.. po prostu zauwazylam, ze ostatnio nurtowal
                > cie problem robienia loda Urbanowi. Jestem ciekawa, czy w koncu zrobiles tego
                > loda, za ile... no i czy ci sie podobalo?

A ty lubisz robic loda?
                • fabiankaa Re: ehhh... 29.05.05, 00:58
                  oj, widac Mamusia cie nie uczyla, ze nie odpowiada sie pytaniem na pytanie...
                  niestety widac jak na dloni twoje braki w wychowaniu....
    • cineo Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 27.05.05, 22:38
      opcjonalny napisał:
      jaja se robisz, czy tak poważnie gadasz? :P
      > Hejka!
      > Mam pytanie o wasze doswiadczenia z autostopowiczkami. Dotad zawsze myslalem,
      > ze to latwe laski, ale dzisiaj trafilem na przypadek, ktory zbil mnie z tropu.
      > Jechalem z towarem z Wawy to Kracka i zaraz za Kielcami zobaczylem dwie
      > autostopowiczki. Ocenilem, ze sa calkiem calkiem, wiec sie zatrzymalem.
      > Chcialy jechac do Krakowa. Poniewaz mam tylko jedno miejsce (Seicento Van)
      > powiedzialem, ze moge zabrac tylko jedna. Na brzydsza powiedziala to
      > ladniejszej 'ty jezdz' no i pojechalismy. Jak juz troche przejchalismy, to
      > stwierdzilem, ze jest jakas dziwna, bo nic sie nie odzywala tylko sluchala
      > walkmana. Zaczalem ja bajerowac, ze jest fajna, ze ladnie pachnie i tak dalej,
      > ale on nic. Siedzi jak kolek i sie patrzy za okno. Stanalem na parkingu za
      > Jedrzejowem, bo myslalem, ze moze w lesie sie rozrusza, a ona otwiera torebke
      > i juz myslalem, ze wyjmuje gumki, a ona wyjela ... kanapke i zaczela jesc.
      > Normalnie szczena mi opadla. Poszedlem w krzaki sie odlac, a jak wrocilem
      > patrze, a ona siedzi ma masce tak ze widac jej majtki. Tego bylo juz za wiele.
      > Mowie jej, ze albo idziemy w krzaki albo ja tu zostawiam. A ona zaczyna
      > krzyczec, ze gwalca, pomocy i takie tam i uciekla w kierunku szosy. Wnerwilem
      > sie niezle, wywalilem jej plecak z auta i odjechalem. Przez nia caly dzien
      > mialem zepsuty. Nie rozumiem po co taka cnotka bierze sie za autostop jak nie
      > wie o co chodzi. To co, ja mam ja uczyc zachowania na autostopie i jeszcze sie
      > prosic? Nie dosc, ze czlowiek taka podwiezie, to jescze widziwia. Chore.
      > Co o tym sadzicie dziewczyny?
      • opcjonalny Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 27.05.05, 22:54
        cineo napisał:

> opcjonalny napisał:
        > jaja se robisz, czy tak poważnie gadasz? :P

Jak najbardziej powaznie.
    • martyna14 Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 29.05.05, 01:22
      Nize zycze Ci tego ale za takie podejscie los sie na Tobie w koncu zemsci.
      Moze znajdziesz sie w sytuacji, ze bedziesz w potrezbie np leku miejsca w
      szpitalu czy czegokolwiek innego i jakijs facet kaze Ci uprawiac z nim seks
      oralny albo analny zobaczt=ysz wtedy jak sie poczujesz.
    • kaliforniadreams Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 30.05.05, 21:47
      Co o tym sadzicie dziewczyny?

ze niezły z ciebie młot.
    • numenius Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 02.06.05, 13:40
      Ludzie, przeciez autor to zwykly cep! Zwykly mercz! Przepraszam, nie z taki
      zwykly, tylko najnizszej kategorii!! Taki co wlasnie Seicento nowe chipsy
      podwozi ze wsi do wsi [nic nie mam do wsi;] Wyksztalcenie zawodowe. Brudne
      lapska - nie myje ich na bank po wyjsciu z toalety. Fujarka tez brudna, a
      kieszenie wypchane gumkami. Zebow pewnie tez nie myje, a jestem pewnien ze jara
      i wystawia podczas jazdy "zimny okieć".
      Zenada. I jestem w stanie nawet uwierzyc, ze tak rozumie autostop.

Ja zawsze biore autostopowiczow i jesli jest to kobieta, to nigdy nie
      zauwazylem, ze chce mi sie w ten sposob odwdzieczyc, a kobietom sie podobam i
      potrafie rozpoznac TE sygnaly.

Opcjonalny, jestes debilem i zal mi Cie, choc Ty i tak tego nie zrozumiesz, bo
      nie stykaja Ci te nerwy co trzeba.
      Numenius
      • white_rabbit Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 02.06.05, 15:33
        No niezly watek... Czesc Europy i cala Polske zjezdzilam stopem w czasie
        studiow, dopiero teraz widze jakie mialam szczescie... No i nigdy nie jezdzilam
        sama. Fakt, ze raczej lepszymi samochodami jezdzilysmy :). Dodam, ze nie bylo
        wtedy na trasach tylu tirowek, moze dlatego nikomu tak nie odbijalo.
    • pimpek_sadelko Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 02.06.05, 15:44
      te wszystkie rumunki i bulgarki przydrozna sa bardzo chetne za pare groszy.
      poznasz je na pewno:)
    • fajnaret opinia 02.06.05, 18:25
      Jestem zdania że jak kobita jest chetna to nawet jesli będzie poniżana przez
      faceta to i tak będzie leciała na niego będzie mu włazic bez wazelina w dolną
      częśc przewodu pokarmowego! Tak to juz niestety jest!!!!
    • izka82 Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 03.06.05, 13:01
      A ja mysle ze to zwykla prowokacja :P
      • white_rabbit Re: [autostop] Jak poznac, ze laska jest chetna? 03.06.05, 15:20
        Ja na pewno nie jestem brzydka i mysle, ze m.in. dlatego tak latwo nam sie
        podrozowalo. Pogadac, pozartowac mozna ale nic wiecej. Ale wtedy gdy jezdzilam
        nie bylo jeszcze grupy spolecznej "przedstawiciel handlowy w byle jakim
        samochodzie sluzbowym" ;))). Nie bylo czego sie bac.

I nawet w Polsce czesto zabierali nas obcokrajowcy a u nich sa inne zwyczaje ;).
    • fajnaret OLEWA CIĘ 13.09.05, 16:55
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka