muszek0 08.07.02, 16:18 wchodzę na forum, a tu katalog. 'kobieta', podkatalogi - feminizm, uroda. katalog główny 'społeczeństwo'- podkatalogi 'mężczyzna, dzieci, niepełnosprawni... co to jaja jakieś. czyżby kobieta nie należała do społeczeństwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 no widac, muszek... 08.07.02, 16:21 podjeli decyzje ze nie... uczcijmy to pollitrem wodki... i minuta ciszy... Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: no widac, muszek... 08.07.02, 16:24 swoją drogą to podejrzewałem, że kobieta nie należy do społeczeństwa, ale nie mówiłem tego głośno, bo obawiałem się wojujących feministek. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: no widac, muszek... 08.07.02, 16:43 Muszek, ja jako niewojująca przenigdy i antyfeministka, chętnie Ci sprzedam za powyższe gonga... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a swoaj droga to jawna dyskryminacja... 08.07.02, 16:27 zalozyli forum feminizm, ale forum szowinizm to juz nie... uwazam ze michnik nie jest prawdziwym mezczyzna... no... jeszcze po jednym.... Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: a swoaj droga to jawna dyskryminacja... 08.07.02, 16:29 ...no to polej... wiesz...a...nie wiem co chciałem powiedzieć...no to po jednym jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka To Wy nie wiecie, że kobieta jest 08.07.02, 16:30 wyższą formą życia? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 mszuszek... yp...eeee... pacz... theras....ypp... 08.07.02, 16:32 wyszsza? eeee....yp.... chypha na thaborecie.... yhy-yhy-yhy.... (tu chlopaki zasmiali sie ni to konie ni to nie wieadomo co... w kazdym badz razie nosowo) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: mszuszek... yp...eeee... pacz... theras....yp 08.07.02, 16:35 ...bo...too zło yy...tego sswiata, te kobiety so... człowek cierpiiii...płacze...echhh...nie ma co gadać...odbij nastempnomm.. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 so pelej...yp...sie? so polejsie???? 08.07.02, 16:38 a hszypki pohrojone??? a ohureszki? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a ja zadam 08.07.02, 16:30 forum o klapkach japonkach. mam bogata wiedze i chcialabym podyskutowac! o! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik nie przejdzie. klapki japonki 08.07.02, 16:32 tez nie naleza do spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: a ja zadam 08.07.02, 16:32 co ty możesz wiedzieć o klapkach japonkach? ty młoda ....ta...no... dziewczyna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a ja zadam 08.07.02, 16:33 muszek0 napisał(a): > co ty możesz wiedzieć o klapkach japonkach? > ty młoda ....ta...no... dziewczyna jesteś. tyle samo co ty o kapeluszach. ttyyyy. tyyy chlopcze mlody Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 jak ja nosiłem ciekawy kapelusz... 08.07.02, 16:36 to twojej mamy jeszcze na świecie nie było, a twój dziadek dopiero smalił cholewki do twojej babci.. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak jest. ja widzialem muszka... 08.07.02, 16:37 on wyglada na jakies 84 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka To od tego seksu tak staro wygląda 08.07.02, 16:39 bukowski27 napisał: > on wyglada na jakies 84 lata... To ciekawa jestem, jaki matuzalem z bukowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 bukowski ma 92 lata 08.07.02, 16:42 ale w sanatorium, jak jesteśmy, to wyrywamy jeszcze nagrzane sześćdziesiątki. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka A ja miałam nadzieję, 08.07.02, 16:44 ze się jeszcze kiedyś na niego nadzieję.... Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: tak jest. ja widzialem muszka... 08.07.02, 16:40 no i co? że prostata? że ręce dygoczą? ja jeszcze się ślinię, jak widzę młodą dziewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: tak jest. ja widzialem muszka... 08.07.02, 16:41 muszek0 napisał(a): > no i co? że prostata? że ręce dygoczą? ja jeszcze się ślinię, jak widzę młodą > dziewkę. biedactwo.wspolczuje. ps. buki, nie pij z nim bo on wszystko wylewa. szkoda trunku. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: tak jest. ja widzialem muszka... 08.07.02, 16:45 przydała by mi się jakaś młoda panna... do pomocy... rozmasować plecy, zaprowadzić do wc. może się zgodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: tak jest. ja widzialem muszka... 08.07.02, 17:22 muszek, nie pij wiecej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume MUSZEK 08.07.02, 17:17 muszek0 napisał(a): > to twojej mamy jeszcze na świecie nie było, a twój dziadek dopiero smalił > cholewki do twojej babci.. a te cholewki to od tych japonek? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 A kapelusze to gips? n/txt 08.07.02, 16:44 kwik napisał(a): > forum o klapkach japonkach. mam bogata wiedze i chcialabym podyskutowac! o! Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: A kapelusze to gips? n/txt 08.07.02, 17:53 klapki i ciekawe kapelusze. potrzebuję urlopu. siedzę jeszcze w pracy, ale zaraz wychodzę. może pojeżdze na rowerze? klapki i kapelusze to podstawa, nie zapominajcie tego! jedźcie na urlop bez klapek i kapelusza. będzie kompletna klapa. no dobra zgodze się, przyznaję, mam pierdolca na punkcie tych dwóch wyrazów(nie rzeczy). ale gdy odpocznę, poznam ciekawe miejsca...po prostu po urlopie, przyrzekam, z mojej klawiatury nie wypłynie nigdy sprawa tych dwóch cudownych sprzętów użytku domowego. oooo i znowu zaczynam... ee...lecę..nu paka! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: A kapelusze to gips? n/txt 08.07.02, 18:13 muszek, przyjemnego urlopu! baw sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś