Dodaj do ulubionych

NOWY DZIAL : SPOLECZENSTWO MINUS KOBIETA!!

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.07.02, 21:51
Czy wedlug was kobieta nie powinna stanowic czesc dzialu pod tytulem :
spoleczenstwo??? Ja uwazam ze to przejaw dyskryminacji. Tak jakby kobieta
zostala wyjeta przez kogos z kierownictwa forum poza ramy spoleczne.
OBRZYDLIWOSC!!! Tytul tego dzialu powinien wiec brzmiec: SPOLECZENSTWO MINUS
KOBIETA. To chyba byloby blizsze prawdy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kati Re: NOWY DZIAL : SPOLECZENSTWO MINUS KOBIETA!! IP: 2.4.STABLE* 08.07.02, 22:00
      Zgadzam sie z Toba calkowicie. I nie wiem jak mam nazwac tego typu posuniecie:
      niedopatrzeniem, kiepskim zartem, czy celowym ciosem "ponizej pasa"?

pozdrawiam;)
    • Gość: Janosik Re: NOWY DZIAL : SPOLECZENSTWO MINUS KOBIETA!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.02, 22:03
      wy (kobiety) to chyba nigdy nie bedziecie zadowolone,macie przeciez wlasny dzial
      pod tym tytulem to tak jakbyscie byly ponad spoleczenstwo wywyzszone ale nie wam
      jak zwykle cos nie pasuje
      • Gość: Emma Re: NOWY DZIAL : SPOLECZENSTWO MINUS KOBIETA!! IP: 2.4.STABLE* 09.07.02, 16:12
        Gość portalu: Janosik napisał(a):

> wy (kobiety) to chyba nigdy nie bedziecie zadowolone,macie przeciez wlasny dzia
        > l
        > pod tym tytulem to tak jakbyscie byly ponad spoleczenstwo wywyzszone ale nie wa
        > m
        > jak zwykle cos nie pasuje

no jasne, za to wy-mezczyzni zawsze swiecicie glupota na odleglosc i dziwicie
        sie, ze ktos te glupote zauwaza.
    • momi Re: NOWY DZIAL : SPOLECZENSTWO MINUS KOBIETA!! 08.07.02, 22:06
      To nowe forum też mi się nie podoba, ale spójrz dla Kobiety stworzono specjalnie
      kategorię, a forum Mężczyzna jest umieszczone w podkategorii.Ja na miejcsu
      mężczyzn to bym się raczej buntowała;)))
    • adriana24 Re: NOWY DZIAL : SPOLECZENSTWO MINUS KOBIETA!! 08.07.02, 22:09
      Uwazam, ze w dziale spoleczenstwo powinien byc dodatkowy link do dzialu kobieta.
      • kotmanka Re: NOWY DZIAL : SPOLECZENSTWO MINUS KOBIETA!! 08.07.02, 22:13
        tak, tez zwrocilam na to uwage. bardzo to dziwne moim zdaniem powinien byc w
        spoleczenstwie podlink dokladnie tak samo jak do mezczyzny.
        czyli kobiety sa aspoleczne?
        • momi Re: NOWY DZIAL : SPOLECZENSTWO MINUS KOBIETA!! 08.07.02, 22:21
          Proszę się nie oburzać,że jako kobieta się nie oburzam akurat na to:))))Ale w
          takim razie byłyby podkategorie(uroda, zdrowie kobiety) do podkategorii(kobieta).
          Wyluzujcie trochę:)
          • dr_no Re: NOWY DZIAL : SPOLECZENSTWO MINUS KOBIETA!! 09.07.02, 00:56
            pewnie układał to mężczyzna
            • Gość: emma Re: NOWY DZIAL : SPOLECZENSTWO MINUS KOBIETA!! IP: 2.4.STABLE* 10.07.02, 12:59
              dr_no napisał:

> pewnie układał to mężczyzna

tak, bo tylko mezczyzna potrafi epatowac swoja glupota na kilometr i miec
              nadzieje, ze nikt tego nie zauwazy :)

oj gazeto, gazeto...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka