margie 20.05.05, 12:38 i ciekawa jestem, jej pierwsza ksiazka mi sie podobala, jej felietony w Polityce to brednie nie do czytania, wiec:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamdylemat Re: a fuj! 20.05.05, 12:52 bynajmniej. cierpie na chroniczna alergie na grafomanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: a fuj! 20.05.05, 22:24 mamdylemat napisała: > bynajmniej. cierpie na chroniczna alergie na grafomanie. grafomania to grochola, ale nie maslowska. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: wlasnie kupilam nowa Maslowska 20.05.05, 12:50 iiiiiiiii ja Masłowskiej nie lubię. A poza tym denerwuje mnie gdy książka jeszcze nie wyszła, a już we wszystkich opiniotrwórczych tygodnikach jest ogłoszona hitem tego roku. Jak na mój gust Masłowską ktoś nieźle lansuje. Ale o gustach się nie rozmawia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: wlasnie kupilam nowa Maslowska 20.05.05, 12:52 lansuje, powiadasz... ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: wlasnie kupilam nowa Maslowska 20.05.05, 12:57 margie napisała: > i ciekawa jestem, jej pierwsza ksiazka mi sie podobala, jej felietony w > Polityce to brednie nie do czytania, wiec:)) a juz mozna kupic? czytalam ze premiera 22 maja! polece do ksiegarni. czytalam fragmenty w newsweeku, bedzie rewelacyjna ksiazka! Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecya Re: wlasnie kupilam nowa Maslowska 20.05.05, 21:15 A to ciekawostka! A mozna wiedziec gdzie kupilas? Bo w Newsweeku pisza ze premiera "Pawia krolowej" zaplanowana jest na 22 maja? Odpowiedz Link Zgłoś
liss.ek Re: wlasnie kupilam nowa Maslowska 20.05.05, 21:26 Fakt, nie do czytania... bo ona nie pisze do "Polityki" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: wlasnie kupilam nowa Maslowska 20.05.05, 21:28 a ja tam kupie od razu jak wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
tribeca Re: wlasnie kupilam nowa Maslowska 20.05.05, 22:14 no tak, trudno czytać coś, czego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: wlasnie kupilam nowa Maslowska 20.05.05, 22:19 liedys pisala do przekroju, ale potem chyba przestala bo nie widzialam juz jej felietonow a teraz to obrazilam sie na najsztuba i nie kupuje jego gazety zatem nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś