Dodaj do ulubionych

czas separacji czy rozstanie ?

21.05.05, 15:41
moj maz ma problem z biustem (podobaja mu sie duze C,D ja mam male B)
maz jest mlodszy odemnie o 4 lata. gdy sie poznalismy zaczynalismy od zera,
razem dazylismy aby stworzyc to co mamy a nie mamy malo. pisze o tym poniewaz
chce wam powiedzic ze polaczyla nas przede wszystkim pasja i chec zrobienia
czegos. ja bylam jego pierwsza partnerka seksualna. to moj maz jeszcze przed
slubem wyznal mi milosc, to on nalegal na slub, na dziecko. nie mowie ze tego
nie chcialam, ale nie bylo tak ze to ja caly czas go zatrzymywalam przy sobie.
poczatkowo zaczal rzucac teksty, fajne cycki, ogladac sie, przegladac internet
w ukryciu etc.
stanelo na tym ze rozmawiamy o jego problemie i on wyznaje mi ze chyba do mnie
nie dojrzal, ze chyba jeszcze musi dostac "w dupe" od zycia aby docenic to co
ma. a mowiac to chodzi mu o to ze ja nie mam rozmiaru CD wspomnianego, bo on
mysli ze gdybym miala to on nie myslal by o rozstaniu. nie ma nikogo, tylko
jak powiedzial nie chce mnie ranic swoim zachowaniem.
mowi ze kocha mnie ponad zycie i gdyby mogl swoje upodobania zmienic to zrobil
by to natychmiast ale nie potrafi. mowi ze teraz czuje ze duze piersi sa dla
niego rodzajem fetyszu i nic na to nie poradzi.
procz metliku roznych uczuc i emocji ktore we mnie siedza, myslicie ze nalezy
ten zwiazek definitywnie zakonczyc i ograniczyc sie tylko do wizyt dziecka,
czy moze dac mu czas do namyslu i chwilowej separacji aby jak mowil mogl
wszystko przemyslec ?
czy myslicie ze mozna jeszcze cos z tym zrobic ?

Obserwuj wątek
    • tonya4 Re: czas separacji czy rozstanie ? 21.05.05, 16:47
      Zaraz, zaraz.Twoj maz chce rozstania, bo Ty nie masz C, D?????!!!!!Po ile macie lat?
    • aga033 Re: czas separacji czy rozstanie ? 21.05.05, 18:23
      powierzchownie problem tak wyglada, natomiast glebiej on ma poczucie ze sie
      jeszcze nie wyszalal, teraz tak czuje, doszedl do takiego wniosku.
      nie ma nikogo i nie jest typem zdobywacza, ja to wiem.
      zaczelo sie od piersi i problem urosl do takich rozmiarow jak obecnie.
      wiem ze to moze smiesznie brzmi i dla mnie tez nie jest pojete tym bardziej ze
      facet mowi ze kocha mnie bardzo. nie bardzo tez w to wierze...
      • tonya4 Re: czas separacji czy rozstanie ? 21.05.05, 18:54
        hm...Macie dzieci? Bo jak tak, to gorzej.Ile lat ma Twoj maz(zapytam mimo wszystko)?Mysle, ze ja dalabym mu czas na przemyslenie.Ale na pewno nie na tzw."wyszumienie sie ", czyli pare zaliczen na boku a potem powrot.Ja dalabym powiedzmy pare tygodni, ale takiego zupelnego rozdzielenia.Bez mozliwosci przyjscia, spotkan, telefonow.Zero kontaktow.A potem porzadna rozmowa i dojrzala decyzja.Bo Ty masz mniej czasu .Wobec Ciebie to nie fair.Rozumiesz, co chce powiedziec?a w takim razie biust to tylko pretekst.
    • aga033 Re: czas separacji czy rozstanie ? 21.05.05, 20:02
      mamy male 7-miesieczne dziecko, maz ma 26 ja 30.
      mysle ze masz racje, powinien po namysle podjac decyzje, nie jest w koncu
      dzieckiem, a ja nie mam zamiaru sie oszukiwac przez nastepne lata
      • tonya4 Re: czas separacji czy rozstanie ? 21.05.05, 20:22
        Podtrzymuje to, co powiedzialam.Tym bardziej, ze macie dziecko.Nie bedzie Ci latwo samej sie nim zajmowac.Wiecej obowiazkow, ale na pewno sobie poradzisz.Za to mysle, ze on zobaczyl , ze rodzina to przede wszystkim odpowiedzialnosc.A sam jak dzieciak nagle zapragnal wolnosci i niezaleznosci.Mysle, ze musisz wykazac sie madroscia za Was dwoje.Tym bardzej, ze jestes odpowiedzialna tez za dziecko.Nie mowie, ze on nie, ale chyba mnie rozumiesz, co chce przez to powiedziec? Wydaje mi sie, ze ja w tej sytuacji bylabym stanowcza.Czas do namyslu, a potem konkrety.Mimo wszystko, to nie jest 17-latek.Niech sie okresli.Zdecyduje.Niech przemysli, ze ma dziecko.To wielka odpowiedzialnosc.I wspolnie podejmiecie decyzje, ktora powinna byc wiazaca.
    • starucha_izergiel Re: czas separacji czy rozstanie ? 21.05.05, 20:15
      Kiedy przeczytałam temat, a zaraz po nim pierwsze zdanie, pomyslałam, ze ten
      związek to jakaś paranoja. Sorry, ale chyba jednak z tym facetem jest coś nie
      teges. 26-latek, który nie dojrzał???

Zakończ zwiazek, ale nie rozwodź się jeszcze. Może mu się coś do łebka naleje.
      Na razie - czarno to widzę, ale powodzenia!
      • katja Re: czas separacji czy rozstanie ? 21.05.05, 20:42
        Koszmar! Nie slyszalam czegos podobnego. Nie wiedzialas co bralas? Musialas
        jakos to zauwazyc , ze facet cos nie tak ...a co on same cycki chce? A jaka
        kobieta to jemu obojetne? Moze sobie kupic takie silikonowe i sie nimi bawic.
        Makabra!
    • maro22 Re: czas separacji czy rozstanie ? 21.05.05, 22:03
      Twój facet jest niedorzały i ma z Tobą za dobrze. Koniecznie separacja, albo
      przyjdzie na klęczkach i będzie to dla niego nauczka na zawsze, albo zadręczy
      Cię swoimi wymysłami. Tak nawiasem uważam,że to chamstwo z jego strony tak
      dręczyć kobietę, przecież dorosły dojrzały facet oprócz cycków widzi w swojej
      kibiecie wiele innych zalet, te cycki to chyba bardziej pretekst niż prawdziwy
      powód jego stosunku do ciebie.
      • bba4 Re: czas separacji czy rozstanie ? 21.05.05, 22:28
        Dziwna sprawa
        Wyadaje mi sie,ze bycie męzem i ojcem ogranicza jemu wolnośc , swobode. Niby
        kocha, niby ma swiadomosć co osiągnął ale ..własnie jest jakieś ale...
        To tak jakby zdobyl co było do zdobycia,osiadł na laurach i zaczął sie nudzić.
        Moze potrzebna jemu adrenalina, pover, nowe zadanie.
        Fakt,ze jedna partnerka dla faceta to problem, facet ma w swojej naturze
        zdobywanie partnerek, wyszumienie sie itp.
        Cycki to pretekst, facet jest niedojrzały emocjonalnie, wymyśla sam sobie
        problem,ciężka sprawa. Ciężka o tyle,że on czuje ten niedosyt i Ty nie masz na
        to wpływu. Albo się pogodzi z tym ,ze bedzie miał jedną partnerkę do konca
        życia albo... rozstanie.
        Nie chce prorokowac ale moze dojść do zdrad.
        W tej sytaucji cięzko coś radzic z jednej strony dobry kochający mąż z drugiej
        nieodpowiedzialny.
        Dla mnie jest tu jakies drugie dno.....
        • kaya11 Re: czas separacji czy rozstanie ? 22.05.05, 01:09
          Zgadzam sie ze cycki to pretekst. Musi cos lezec glebiej. Moze czuje sie
          odrzucony bo jest dzidzius - wiele facetow ma wtedy kryzys. Jezeli zalezy Ci na
          nim, to pojdzcie razem do poradni malzenskiej i niech oni go wydraza i dotra do
          rzeczywistego problemu.
    • aga033 Re: czas separacji czy rozstanie ? 23.05.05, 02:51
      to rzeczywiscie ciezki problem bo tak naprawde nie moge zrozumiec o co tak
      naprawde chodzi ?
      byc moze czuje sie na drugim planie bo jest dziecko, ale to nie powod aby wracac
      do piersi. bylismy u specjalisty i on powiedzial ze maz bywal grubianski w
      stosunku do mnie i to mnie urazilo a teraz przez powracanie do tematu dla niego
      to stalo sie to problemem. mnie natomiast powiedzial ze przez jego zachowanie
      nie mam poczucia pewnosci i ze ja tego poczucia u mezczyzn wogole potrzebuje.
      na boga ale kazda kobieta chce czuc sie kochana i akceptowana bo inaczej rodzi
      to problemy, czyz nie mam racji ?
    • anahella Re: czas separacji czy rozstanie ? 23.05.05, 03:04
      Zacznij sie stroic, badz bardziej kobieca niz jestes, kup sobie kilka push-upow
      (maly biust slicznie w tym wyglada) i... rzuc sie w wir zycia towarzyskiego.

On sie nie wyszlal? No trudno, zrob to za niego:)

Nie chce by wygladalo to, ze namawiam Cie do zdrady. Po prostu namawiam do
      wejscia miedzy ludzi z zalozeniem towarzyskim: odnow stare znajomosci z
      kolezankami i kolegami. Pojdz z przyjaciolka kupic jakis fajny ciuch. Poczujesz
      sie atrakcyjniejsza. Albo maz do Ciebie dorosnie i zrozumie, ze ma w domu fajna
      babke albo wykruszy sie sam.

Poniewaz swoj post zaczelas od wielkosci biustu, mniemam ze jego zachwyt nad
      wiekszymi rozmiarami powoduje w Tobie kompleksy. Smiem twierdzic, ze maly biust
      to blogoslawienstwo. Przekonasz sie o tym juz niedlugo, gdy Twoim obdarzonym
      rowiesniczkom zaczna obwisac. Poza tym, uwazam, ze kobieta z nieduzym biustem w
      Twoim wieku ma piekne piersi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka