suzume 16.07.02, 07:54 jestem raz, dwa trzy - pierwsza :) dzień dobry :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ bo co to za godzina? 16.07.02, 09:21 są wtorki, ale takich godzin to nie ma... witam a. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius bo co wy z tym bo 16.07.02, 09:59 Tak właściwie to nic nie chciałem powiedzieć, tylko sobie pozrzędzić i się przywitać. dzień dobry su. dzień dobry aise. dzieńdzobr.y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ja ostatnio nie ma nic do powiedzenia. 16.07.02, 10:19 nawet nie mowie ze: nic ciekawego. po prostu nic. to i milcze. co bede mowil jak nie mam nic do powiedzenia. bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise_ do trzech razy sztuka IP: 217.153.27.* 16.07.02, 11:09 chcialam tylko napisać, żebyś czarls powiedział o czym nie masz nic do powiedzenia, ale mi cholerny system nie dał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie ktoś Re: do trzech razy sztuka IP: *.big.pl / 212.160.117.* 16.07.02, 13:32 kto za każdym razem usi się logować.....:)) ale to i tak wielki sukces, że mogę napisać i nie ma error.... siemanko, agick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: (B)O DZISIAJ IP: *.abo.wanadoo.fr 16.07.02, 11:17 laj di didi baj baj blady swit... Tez nie mam nic do powiedzenia, niczym Bukos. On sobie chociaz uswiadomil... a ja... No to spiewam chociaz... Dzndbry, znaczy, WSZYSTKIM! jendza, znaczy baba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: no co jest? śpita? (n/t) IP: *.ewave.at 16.07.02, 13:24 Juz wstalizwa:-)DOBRYWIECZOR!A ja bylam w gorach dwa dni i komary mnie pogryzly,acha!!!A Was nie:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika OBIAAAAAADEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 16.07.02, 13:29 A na obiadek dzisiaj Barszczyk czerwony z krokietami,na drugie danie pierogi leniwe z maselkiem i makiem i cukrem a na deser lody waniliowe z bakaliami.No i oczywiscie kumpot:-))))))Smacznego!!!! I zeby mi bylo przy stole kulturalnie.Tu nie knajpa tylko porzadne bagno.No! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (B)O DZISIAJ MAM NASTROJ POETYCKI 16.07.02, 13:43 dedykuje wszystkim, ktorym udalo sie dostac na forum Poprzez wicher i słotę, Przez bezkresną dal śnieżną, Poprzez żar i spiekotę, Przez pustynie bezbrzeżną, Poprzez kry, poprzez lody, Przez odwieczne zmarzliny, Poprzez bagna i wody, Nieprzebyte gęstwiny Poprzez leśne dąbrowy, Poprzez stepy i knieje, Poprzez mroczne parowy, W których nigdy nie dnieje I gdzie płoszą się sowy, Gdy złe jęknie lub strzyga, A dźwięk słysząc takowy, Serce w trwodze zastyga Nie zrażony ciemnością, Która mrozi głusz dziką, Sam na sam z samotnością, Co do szpiku przenika, Pełen hartu i woli, Podpierając sam siebie, Mając zamiast busoli Krzyż Południa na niebie Pokonując złe żądze, Wietrząc wrogów w krąg wielu, Ufny, iż nie zabłądzę Idę naprzód, do celu. Drogi mej nie wytyczy Ni głos werbla, ni cytra, Póki starczy mi siły, Idę po pół litra. proponuje oglosic powyzszy text hymnem bagna. bedziemy go spiewac z usmiechem na ustach i piersia do przodu (wszyscy maja, co nie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: (B)O DZISIAJ MAM NASTROJ POETYCKI IP: *.ewave.at 16.07.02, 13:55 Bardzo piekny hymn!!!I jaki wzniosly w tresci a jaki wymowny i zkonkretna pointa:-)))))))Podoba mi sie szalenie i w takim razie naucze sie go na pamiec.A poza tym mam propozycje,zeby jego premierowym wykonaniem,zajela sie Edzia Gorniak.Ma juz wprawe po wystepie w Korei to napewno nas nie zawiedzie:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (B)O DZISIAJ MAM NASTROJ POETYCKI 16.07.02, 15:28 vika, edyta nie ma wolnych terminow zeby nasze bagno zaszczycic swoja obecnoscia. my beddziemy spiewac, my (jak skonsumujemy to co bylo celem wyprawy po zlote runo) moze jakis podwieczorek. bardzo prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Poooooooooodwieeeeeeeczorek!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 16.07.02, 15:42 kwik napisała: > vika, edyta nie ma wolnych terminow zeby nasze bagno zaszczycic swoja > obecnoscia. my beddziemy spiewac, my (jak skonsumujemy to co bylo celem wyprawy > > po zlote runo) > > > moze jakis podwieczorek. bardzo prosze:) > Na podwieczorek mamy ptysie z bita smietana,kawke mrozona z jajkiem i likier wisniowy:-))))A kawke z jajkiem robi sie tak:Ucieramy kogiel-mogiel na zolteczku z cukrem i odrobina cukru waniliowego.Jak kawka juz jest zimna(a trzeba ja potrzymac po zaparzeniu z mala godzinke w zamrazalniku nalana do filizanek)to na te kawke siuuuuup po dwie lyzeczki tego kgla-mogla.Powinien utrzymac sie na powierzchni kawki.A pozniej po delikatnym zamieszaniu pijemy.Smacznego:-))))))))) No to pozniej sobie zaspiewamy nasz hymn na dwa glosy i na melodie "hej przelecial ptaszek..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Poooooooooodwieeeeeeeczorek!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 16.07.02, 15:47 kwik napisała: > vika, edyta nie ma wolnych terminow zeby nasze bagno zaszczycic swoja > obecnoscia. my beddziemy spiewac, my (jak skonsumujemy to co bylo celem wyprawy > > po zlote runo) > > > moze jakis podwieczorek. bardzo prosze:) > Na podwieczorek mamy ptysie z bita smietana,kawke mrozona z jajkiem i likier wisniowy:-))))A kawke z jajkiem robi sie tak:Ucieramy kogiel-mogiel na zolteczku z cukrem i odrobina cukru waniliowego.Jak kawka juz jest zimna(a trzeba ja potrzymac po zaparzeniu z mala godzinke w zamrazalniku nalana do filizanek)to na te kawke siuuuuup po dwie lyzeczki tego kgla-mogla.Powinien utrzymac sie na powierzchni kawki.A pozniej po delikatnym zamieszaniu pijemy.Smacznego:-))))))))) No to pozniej sobie zaspiewamy nasz hymn na dwa glosy i na melodie "hej przelecial ptaszek..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Poooooooooodwieeeeeeeczorek!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 16.07.02, 15:48 kwik napisała: > vika, edyta nie ma wolnych terminow zeby nasze bagno zaszczycic swoja > obecnoscia. my beddziemy spiewac, my (jak skonsumujemy to co bylo celem wyprawy > > po zlote runo) > > > moze jakis podwieczorek. bardzo prosze:) > Na podwieczorek mamy ptysie z bita smietana,kawke mrozona z jajkiem i likier wisniowy:-))))A kawke z jajkiem robi sie tak:Ucieramy kogiel-mogiel na zolteczku z cukrem i odrobina cukru waniliowego.Jak kawka juz jest zimna(a trzeba ja potrzymac po zaparzeniu z mala godzinke w zamrazalniku nalana do filizanek)to na te kawke siuuuuup po dwie lyzeczki tego kgla-mogla.Powinien utrzymac sie na powierzchni kawki.A pozniej po delikatnym zamieszaniu pijemy.Smacznego:-))))))))) No to pozniej sobie zaspiewamy nasz hymn na dwa glosy i na melodie "hej przelecial ptaszek..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Poooooooooodwieeeeeeeczorek!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 16.07.02, 15:50 CO TO SIE WYPRAWIA NA TYM FORUM!!!!!!!wiadomosci albo nie mozna wyslac albo sie drukuja po kilka razy.STANOWCZO TRZEBA NAPYSKOWAC!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (B)O DZISIAJ MAM NASTROJ POETYCKI 16.07.02, 16:47 bosze...... no w szoku... znowu tu jestem i nawet mam swój nick... chcę tylko powiedzieć, że vide będzie drukować teatr od początku tak więc buki chędoży a my z kwikiem mamy sprawę z foką vel kotem i tatusiem na ziemii.... będziemy sławni i obrzydliwie bogaci...:))) ps. nie mogę uwierzyć, że cały czas tu jestem... słowotoku dostałam, mam jakieś nerwowe podrygiwania lewą kończyną dolną i ogólnie radośnie popiskuję (chociaż kolega powiedział że gulgoczę jak drakula... gardłowo czy jakoś tak...) olać. kontynuując - wciąć tu jestem... a z tej radości to muszę proszczeczka połknąć i zapić koniaczkiem... i położyć się i poleżeć... i ciszę się jak nie wiem co... tyle prób - bosze jedyny... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino poprosze o... 16.07.02, 16:03 streszczenie bo sie dzis wolno otwiera. czy su napisala, ze sie bardzo za mna stesknila, ze jednak jestem super latino i ze zaprasza na pomidorowke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: poprosze o... IP: *.ewave.at 16.07.02, 16:12 amor_latino napisał: > streszczenie bo sie dzis wolno otwiera. czy su napisala, ze sie bardzo za mna > stesknila, ze jednak jestem super latino i ze zaprasza na pomidorowke? Jaka pomidorowke???????????co to za grymasy jakies?!Dzisiaj byl barszczyk czerwony z krokietami i leniwe pierogi.A podwieczorek masz wyzej.Chyba nie chcesz byc cale zycie maly i chudy:Nie sama pomidorowka czlowiek zyje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: poprosze o... 16.07.02, 16:17 oj vika, co ty wiesz o pomidorowce...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak jest gutek... 16.07.02, 16:22 powiedz jej... zreszta umowmy sie: co kobiety moga powiedziec o pomidorowce in abstracto???? (pytanie jest retoryczne). poza tym obwieszczam ze dzisiaj chyba zostal pobity rekord minimalnej ilosci wpisow!!!! czolem. (w glebi duszy pozostalem jednak erotomanem-fantasta) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: tak jest gutek... 16.07.02, 16:23 w glebi duszy? buki:)))))) czy su w koncu zapraszala czy nie? nic nie wiem tylko vika mi tu z barszczykiem wyjezdza a pomidorowka stygnie. bukowski27 napisał: > powiedz jej... zreszta umowmy sie: co kobiety moga powiedziec o pomidorowce in > abstracto???? (pytanie jest retoryczne). > > > poza tym obwieszczam ze dzisiaj chyba zostal pobity rekord minimalnej ilosci > wpisow!!!! czolem. > > (w glebi duszy pozostalem jednak erotomanem-fantasta) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak jest gutek... 16.07.02, 16:22 powiedz jej... zreszta umowmy sie: co kobiety moga powiedziec o pomidorowce in abstracto???? (pytanie jest retoryczne). poza tym obwieszczam ze dzisiaj chyba zostal pobity rekord minimalnej ilosci wpisow!!!! czolem. (w glebi duszy pozostalem jednak erotomanem-fantasta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: tak jest gutek...oraz buki... IP: *.ewave.at 16.07.02, 16:39 Jak chcecie wiedziec to wiem o pomidorowce,ze dobra pomidomidorowka jest dobra na wszystko a najkorzystniej wplywa na wzrost popedu plciowego.To jest zupa falliczna i w tym symbolicznym kontekscie nalezy ja degustowac:-)Ale dobry barszczyk tez nie jest zly.zwlaszcza na rosole.Buzi:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: tak jest gutek...oraz buki... 16.07.02, 16:51 vika:)))) tobie sie wszystko z jednym kojarzy?:)))) po twoim tekscie o fallicznym wymiarze pomidorowki su mnie na pewno nie zaprosi. jestes winna trwalemu rozpadowi pozycia. Gość portalu: Vika napisał(a): > Jak chcecie wiedziec to wiem o pomidorowce,ze dobra pomidomidorowka jest dobra > na wszystko a najkorzystniej wplywa na wzrost popedu plciowego.To jest zupa > falliczna i w tym symbolicznym kontekscie nalezy ja degustowac:-)Ale dobry > barszczyk tez nie jest zly.zwlaszcza na rosole.Buzi:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: tak jest gutek...oraz buki... 16.07.02, 16:53 amor, ja wiem, że to nie jest pocieszenie ale teraz są ogórki.... yyyy.. co to ja chciałam..? aaa..chciałam powiedzieć, że Cię weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: tak jest gutek...oraz buki... 16.07.02, 16:55 te ogorki to oczywiscie tez w kontekscie fallilcznym? dzieki dziewczyny, bardzo mi pomagacie... agick napisała: > amor, ja wiem, że to nie jest pocieszenie ale teraz są ogórki.... > yyyy.. co to ja chciałam..? > aaa..chciałam powiedzieć, że Cię weźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: tak jest gutek...oraz buki... 16.07.02, 16:58 to z tego upału tak się robi.... wiesz.. nagie torsy męski, spedenki bermudy, koszulki hawajki... zrozum.. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: hawajki??? 16.07.02, 17:01 nie czepiaj sie aise. (pssst tez nie wiem skad jej sie wziely hawajki, ktore wyszly z mody w 84) aise_ napisała: > no agick, ty niemoralna istoto pozaziemska! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: hawajki??? 16.07.02, 17:10 osiemdziesiąty czwarty osiemdziesiątym czwartym... ale dlaczego cholera agick je stawia na rowni z nagimi torsami??? oto jest zagadka... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: hawajki??? 16.07.02, 17:20 nie wiem. jestem mezczyzna. aise_ napisała: > osiemdziesiąty czwarty osiemdziesiątym czwartym... > > ale dlaczego cholera agick je stawia na rowni z nagimi torsami??? > > oto jest zagadka... Odpowiedz Link Zgłoś
agick uwaga... 16.07.02, 17:39 ja już tłumaczę aferę związaną z hawajkami...(korzystając z faktu, że mnie jeszcze nie wylogowało) - otóż chodzi mi o to, że hawajki mi się kojażą z filmem o takim przysytojnym dedektywie z kucykiem i jego rudej asystence... hawajka na torsie tego pana była głównie rozchełstana... sam pan był dopsze zbudowany i miał kucyk w kolorze czarnym (chyba się powtarzam ale ten kucyk i ten tors tak mnie jakoś...)... jeździł dżipem po wyspie, na której mieszkał i żaden cwany badyta go nie przechytrzył.. stąd te hawajki... a ta wyspa to chyba hawaje były.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Re: hawajki??? IP: *.big.pl / 212.160.117.* 16.07.02, 17:07 no i co..??? WYLOGOWAŁO MNIE !!!!!!! tak, tak aise... hawajki..... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: poprosze o... 16.07.02, 16:49 amor_latino napisał: > streszczenie bo sie dzis wolno otwiera. czy su napisala, ze sie bardzo za mna > stesknila, ze jednak jestem super latino i ze zaprasza na pomidorowke? nawet jeśli ni to na pewno tak pomyślała..... (su, to wszystko z tego że jestem histerycznie szczęśliwa, że się zalogowałam i że wysyłanie już nie trwa 15 minuut tylko 7,5....) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: poprosze o... 16.07.02, 16:53 agick, ze ja na to nie wpadlem. ona tak nie powiedziala, bo sie nie moze zalogowac. proste nie? dziekuje za slowa otuchy agick napisała: > amor_latino napisał: > > > streszczenie bo sie dzis wolno otwiera. czy su napisala, ze sie bardzo za > mna > > stesknila, ze jednak jestem super latino i ze zaprasza na pomidorowke? > > > nawet jeśli ni to na pewno tak pomyślała..... > (su, to wszystko z tego że jestem histerycznie szczęśliwa, że się zalogowałam i > > że wysyłanie już nie trwa 15 minuut tylko 7,5....) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: poprosze o... 16.07.02, 16:54 no widzisz..? ale ja jestem dobra dziewczynka....:)) mniam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: poprosze o... IP: *.ewave.at 16.07.02, 17:01 Pomidorowka jedzona wirtualnie musi scementowac kazdy zwiazek,nawet ten po rozpadzie.Jutro gotujemy w bagnie dwa kotly pomidorowki na zeberkach z makaronem:-)jeden dla Ciebie drugi dla Su.A jak bedzie malo to jezcze z ryzem tez mozna nagotowac.Bedzie na zapas:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: poprosze o... 16.07.02, 17:06 ale su nie przyjdzie, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ona na pewno jest wegetarianka Gość portalu: Vika napisał(a): > Pomidorowka jedzona wirtualnie musi scementowac kazdy zwiazek,nawet ten po > rozpadzie.Jutro gotujemy w bagnie dwa kotly pomidorowki na zeberkach z > makaronem:-)jeden dla Ciebie drugi dla Su.A jak bedzie malo to jezcze z ryzem > tez mozna nagotowac.Bedzie na zapas:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: poprosze o... 16.07.02, 17:12 amor_latino napisał: > ale su nie przyjdzie, co by miała nie przyjść na pomidorówę? a może na ogórkową - ogórki trzemy na grubej tarce... > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ona na pewno jest > wegetarianka jest i co z tego. od kiedy to pomidory są mięsne? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: poprosze o... 16.07.02, 17:14 su, przeciez ona chce ta pomidorowke na zeberkach!!! nasza pomiderowke?? profanacja suzume napisała: > amor_latino napisał: > > > ale su nie przyjdzie, > > co by miała nie przyjść na pomidorówę? > a może na ogórkową - ogórki trzemy na grubej tarce... > > > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ona na pewno jest > > wegetarianka > > jest i co z tego. od kiedy to pomidory są mięsne? > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: poprosze o... 16.07.02, 17:17 amor_latino napisał: > su, przeciez ona chce ta pomidorowke na zeberkach!!! nasza pomiderowke?? > profanacja a żeberka będą wegetariańskie? sojowe? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: poprosze o... 16.07.02, 17:18 jakie wegetarianskie. swinskie jakies albo jeszcze gorzej bo pewnie bedzie szukac zeberek fallicznych:) suzume napisała: > amor_latino napisał: > > > su, przeciez ona chce ta pomidorowke na zeberkach!!! nasza pomiderowke?? > > profanacja > > a żeberka będą wegetariańskie? sojowe? > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: poprosze o... 16.07.02, 17:23 no to poproszę bez świntuszenia w żeberkach Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: poprosze o... 16.07.02, 17:28 to nie ja swintusze, to jej sie wszystko... to jak bedzie z ta pomidorowka su? suzume napisała: > no to poproszę bez świntuszenia w żeberkach > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: poprosze o... IP: *.ewave.at 16.07.02, 17:33 pomidorowka bedzie na zeberkach,tlustych,dobrze obrosnietych mieskiem i SWINSKICH,krowich i baranich i z zasmazka,ze smietana,zaprawiona maslem i smalcem.Tlusto musi byc!!!!!!!!I ze skwarkami.-(a wegetarianizm to profanacja polskiej sztuki kulinarnej.Wam tylko diety warzywne w glowach:Nie ma tak dobrze- juz ja zadbam o to zebyscie wygladali tlusto i okazale a nie jak jakies wymoczki glisdowate.-))))))No! A gotowac sie bedzie przy pomocy magii fallicznej,orgii seksualnej,w oparach skandalicznego wyuzdania i chuci wszedobylskiej.Bo to bedzie pomidorowka falliczno-orgiastyczna i skandalizujaca...i niemoralna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio su IP: 194.181.183.* 16.07.02, 17:37 skomentuj prosze. ja pojde sie przewietrzyc. dowidzenia panstwu Gość portalu: Vika napisał(a): > pomidorowka bedzie na zeberkach,tlustych,dobrze obrosnietych mieskiem i > SWINSKICH,krowich i baranich i z zasmazka,ze smietana,zaprawiona maslem i > smalcem.Tlusto musi byc!!!!!!!!I ze skwarkami.-(a wegetarianizm to profanacja > polskiej sztuki kulinarnej.Wam tylko diety warzywne w glowach:Nie ma tak dobrze > - > juz ja zadbam o to zebyscie wygladali tlusto i okazale a nie jak jakies > wymoczki glisdowate.-))))))No! > A gotowac sie bedzie przy pomocy magii fallicznej,orgii seksualnej,w oparach > skandalicznego wyuzdania i chuci wszedobylskiej.Bo to bedzie pomidorowka > falliczno-orgiastyczna i skandalizujaca...i niemoralna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: jakie żeberka...???? IP: *.ewave.at 16.07.02, 17:39 Te z zupy-falliczne,w pomidorowce,tlustej!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jakie żeberka...???? 16.07.02, 17:40 wiem, była wojna, było cięzko... spokojnie vika oddychaj... my wszystko fersztejen..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: jakie żeberka...???? IP: *.ewave.at 16.07.02, 17:47 Po co oddychac?tu trzeba WDYCHAC OPARY POMIDOROWKI FALLICZNEJ:-) nalezy sie odprezyc i dozyc do wspolnego orgazmu a odetchnac mozna potem...:- )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jakie żeberka...???? 16.07.02, 17:48 oj..... pachnie mi tu olbrzymim potencjałem, który nie został spożytkowany....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: jakie żeberka...???? IP: *.ewave.at 16.07.02, 17:50 Zostal-juz!!!!!!!Ufffffff,juz mi lepiej:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jakie żeberka...???? 16.07.02, 17:54 to się cieszę......:)) właściwe rozładownaie energii jest zajęciem wskazanym i popartym przez organizacje rządowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: jakie żeberka...???? IP: *.ewave.at 16.07.02, 18:00 A sa na to jakies dotacje ze skarbu panstwa???????bo mnie jeden taki mowil,ze oni chca opodatkowac wszystkic w wieku rozrodczym.Dzieci i starcow tez o ile spelniaja normy wymagane przy zabiegach prokreacyjnych.Podobno bedzie na tym lape trzymal kosciol.Ale to nic dziwnego-oni tam zawsze mieli leb do interesow;- )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jakie żeberka...???? 16.07.02, 18:07 dobrze rozumujesz koleżanko... nie inaczej... coś mam wrażenie, że my dwie już tu zostałyśmy... niniejszym zwijam manatki i spadam stąd... strzałeczka i do jutra (jak się uda wejść, otworzyć i daj bosze zalogować...:) Gość portalu: Vika napisał(a): > A sa na to jakies dotacje ze skarbu panstwa???????bo mnie jeden taki mowil,ze > oni chca opodatkowac wszystkic w wieku rozrodczym.Dzieci i starcow tez o ile > spelniaja normy wymagane przy zabiegach prokreacyjnych.Podobno bedzie na tym > lape trzymal kosciol.Ale to nic dziwnego-oni tam zawsze mieli leb do interesow; > - > )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jakie żeberka...???? 16.07.02, 18:07 dobrze rozumujesz koleżanko... nie inaczej... coś mam wrażenie, że my dwie już tu zostałyśmy... niniejszym zwijam manatki i spadam stąd... strzałeczka i do jutra (jak się uda wejść, otworzyć i daj bosze zalogować...:) Gość portalu: Vika napisał(a): > A sa na to jakies dotacje ze skarbu panstwa???????bo mnie jeden taki mowil,ze > oni chca opodatkowac wszystkic w wieku rozrodczym.Dzieci i starcow tez o ile > spelniaja normy wymagane przy zabiegach prokreacyjnych.Podobno bedzie na tym > lape trzymal kosciol.Ale to nic dziwnego-oni tam zawsze mieli leb do interesow; > - > )))))) Odpowiedz Link Zgłoś