vestito 03.06.05, 15:54 buuuu... rozwala mi się sygnaturka :((( no sami zobaczcie - nie trzyma odstępów i w ogóle :( ...pomocy! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Re: sygnaturka :((( 03.06.05, 15:56 Nie, wszytsko w porzadku, jaki ładny traktorek :) Odpowiedz Link Zgłoś
vestito Re: sygnaturka :((( 03.06.05, 15:58 hehe... no masz wyobraźnię :))) ...to krówka jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: sygnaturka :((( 03.06.05, 17:11 krowka jak byk! ja od razu ja poznalam (po muuu:) tylko kohol jakis niekumaty:PP Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: sygnaturka :((( 03.06.05, 19:01 azazela napisała: > tylko kohol jakis niekumaty:PP A Ty chyba niekumaty! Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 moja to dopiero szaleje 03.06.05, 21:28 nie mogę sobie z nią poradzić ----------------------------------------------- to ja twoja sygnaturka, lalalala, dostałam pie..a @@@#@#@#@#@^^^^^^^^^^^^^^^ i jest mi stym dopsze, trrralalala, goralu czy ci nie żal, hej hej sokoły, lalala. hej muszek, ty stary kutafonie polej jeszcze, nie sęp się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: moja to dopiero szaleje 03.06.05, 21:54 Musisz nad nią jakoś zapanować, bo lada moment zacznie ludzi obrażać :)) Odpowiedz Link Zgłoś