gosia05 06.06.09, 18:12 wlasnie sie przeprowadzilam i potrzebuje uzupelnic swoja szafke z pzryprawami od A do Z. Gdzie dokonac tego - sporego jesli chodzi o ilosc - zakupu najsensowniej (jakosc/ilosc/cena)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kein_engel Re: przyprawy 07.06.09, 00:10 ja kupuje w lidlu i jest ok. 15 podst rodzajów jest Odpowiedz Link
ominika Re: przyprawy 07.06.09, 22:37 Kupuję na allegro u sprawdzonego sprzedawcy - opakowania są większe niż w sklepie i znacznie tańsze, a jakość b. wysoka. Tak pachnących ziół i mieszanek przyprawowych jeszcze nie miałam. Składam zawsze zamówienie dla siebie, mamy i siostry - skutkiem czego koszty przesyłki nam się obniżają i zakup jest faktycznie korzystny. Jesli będziesz chciała - podam na priva namiary. Odpowiedz Link
mizi_mizi Re: przyprawy 07.06.09, 23:56 ja bym bardzo prosiła o namiary na maila gazetowego Odpowiedz Link
iza1973 Re: przyprawy 08.06.09, 06:31 ja też polecam zakupy na allegro. raz kupowałam właśnie przyprawy, do tego bakalie i orzechy, i było wszystko super. chętnie z ciekawości spróbuję innego sprzedawcę (a może to ten sam ) w każdym razie w mojej ocenie do większych zakupów (np w celu skompletowania przypraw, albo przed świętami) allegro jest najlepsze. Odpowiedz Link
iza1973 Re: przyprawy 08.06.09, 06:32 no właśnie chętnie spróbuję - więc bardzo poproszę o namiary na priva. Odpowiedz Link
kamila.stefanowicz Re: przyprawy 08.06.09, 09:04 ja też poproszę o namiary na gazetowego maila Odpowiedz Link
elen.ce Re: przyprawy 08.06.09, 19:41 Ja odkąd przyniosłam mole w papryce słodkiej z tesco nie robię zadnych zapasów przypraw. A te, które mam są szczelnie zamknięte w słoiczkach. Wiem, że bardziej się opaca kupic większą ilośc, ale po walce z molami skutecznie się zraziłam. Odpowiedz Link
ciri_77 polecam specjalistyczne sklepy zaopatrzenia 08.06.09, 20:04 przemysły spożywczego - w kazdym mieście jest zawsze kilka, maja ofertę detaliczna, jeśli się ktos zapyta. Jakościowo dużo lepsze przyprawy i spory wybór (ja akurat kupuje do zakładu i przy okazji do domu) Odpowiedz Link