amor_latino dziekuje uprzejmie 18.07.02, 15:59 pochwala z twoich ust jest podwojnie, co ja mowie, posetnie mila:) suzume napisała: > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume nie ma za co :-) 18.07.02, 16:02 tylko czy w tym zoo lwy się nie pogryzą, mi leonito? cosmo ma rację - uważaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: nie ma za co :-) 18.07.02, 16:05 :)))) suzume napisała: > tylko czy w tym zoo lwy się nie pogryzą, mi leonito? > cosmo ma rację - uważaj :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume się nie ma co hahahać 18.07.02, 16:08 sprawa jest poważna nad wyraz amor_latino napisał: > :)))) > > suzume napisała: > > > tylko czy w tym zoo lwy się nie pogryzą, mi leonito? > > cosmo ma rację - uważaj :) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: się nie ma co hahahać 18.07.02, 16:15 no wiem - przeciez sie poradzilem redakcji, nie? poza tym, lew zabije sie o klatke po moim pierwszym "oh yeeees":) suzume napisała: > sprawa jest poważna nad wyraz > > amor_latino napisał: > > > :)))) > > > > suzume napisała: > > > > > tylko czy w tym zoo lwy się nie pogryzą, mi leonito? > > > cosmo ma rację - uważaj :) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no i pójdziesz siedzieć 18.07.02, 16:33 za znęcanie się nad zwierzętami... pewnie - jak nie jeden lew za kratkami, to drugi... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: no i pójdziesz siedzieć 18.07.02, 16:36 no i nie wiem co robic. redakcja nie odpowiada. mowisz, zeby nie isc do zoo? jesli nie zoo to coo? suzume napisała: > za znęcanie się nad zwierzętami... > pewnie - jak nie jeden lew za kratkami, to drugi... > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a skąd mam wiedzieć? 18.07.02, 16:39 czy ja jestem taka mądra jak szanowna redakcyja? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: a skąd mam wiedzieć? 18.07.02, 16:42 no tak... jak moglem nawet pomyslec...:) suzume napisała: > czy ja jestem taka mądra jak szanowna redakcyja? > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume otóż to 18.07.02, 16:43 wstydź się i pokutuj ;) a cosmo Ci przebaczy - jest nie tylko mądre, ale i miłosierne... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: otóż to 18.07.02, 16:45 jestem gotow do pokuty. okresl czas i miejsce:))) suzume napisała: > wstydź się i pokutuj ;) > a cosmo Ci przebaczy - jest nie tylko mądre, ale i miłosierne... > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: otóż to 18.07.02, 16:50 pokuta 500 koron (tabliczka nad jakimś jeziorem w czechach albo na słowacji) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: otóż to 18.07.02, 16:53 och ty materialistko...:) suzume napisała: > pokuta 500 koron > (tabliczka nad jakimś jeziorem w czechach albo na słowacji) > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume eee tam 18.07.02, 16:57 to tylko 50 zł, albo i mniej wolisz włosienicę i dyscyplinę oraz wieczorne leżenie krzyżem? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: eee tam 18.07.02, 17:00 za wieczorne lezenie krzyzem doplace 1000 koron:) suzume napisała: > to tylko 50 zł, albo i mniej > wolisz włosienicę i dyscyplinę oraz wieczorne leżenie krzyżem? > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: no wiesz? 18.07.02, 17:06 no tobie. chyba... nie? ostrzegam, ze nikomu innemu nie doplace, a juz na pewno nie wasi. suzume napisała: > dopłacisz komu? > :( Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino su 18.07.02, 17:09 musze juz uciekac - zaraz zamykaja zoo. do jutra (miejmy nadzieje) pozdr amor_latino napisał: > no tobie. chyba... nie? ostrzegam, ze nikomu innemu nie doplace, a juz na pewno > > nie wasi. > > suzume napisała: > > > dopłacisz komu? > > :( Odpowiedz Link Zgłoś