slomiany_wdowiec 19.07.02, 19:19 Własnie: wiernosc sercu czy cialu ??? pzdv:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalamana1 Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? 19.07.02, 20:05 Nr1; wierność sercu i ciału!!!!!!!!! Hehehehe, słomiany wdowcze, ma się jakieś niecne ciągotki? Odpowiedz Link Zgłoś
slomiany_wdowiec Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? 19.07.02, 20:15 no ma sie, i co z tym zrobic ????_:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana1 Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? 19.07.02, 20:41 slomiany_wdowiec napisał: > no ma sie, i co z tym zrobic ????_:)> Wykorzystać ten napływ energii. Narąbać drewna do kominka na całą zimę lub zreperować skrzypiące drzwi, cięknący kran, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 11:31 slomiany_wdowiec napisał: > no ma sie, i co z tym zrobic ????_:) No to mam ten sam " problem". Na razie jestem wierna jak to ktoś napisał - sama sobie.Zobaczymy jak długo....tym bardziej że czuje sie taka samotna i nikomu nie potrzebna.... Odpowiedz Link Zgłoś
spargeti Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? 20.07.02, 08:44 slomiany_wdowiec napisał(a): > Własnie: wiernosc sercu czy cialu ??? > > pzdv:) sercu, cialu i duszy Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? 20.07.02, 08:47 a czym rózni się wierność sercu od wierności ciału? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinissa Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? IP: *.zigzag.pl 20.07.02, 09:38 nie dzieli się wierności na taką lub taką. albo się jest albo nie. i z reguły zaczyna się od niewierności duszy, bo inaczej , to skąd te poszukiwania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hornet Pruderia i hipokryzja IP: *.chello.pl 21.07.02, 09:36 Przykro czytac. Wszyscy jestescie szlachetni i bez skazy. To skad do cholery tyle sierot spolecznych, rozwodow, rodzinnych dramatow skrywanych w czterech scianach domow? Przestaje czytac to forum. Rzadko sie zdarza, aby ktos wyrazal opinie inna niz przyjeta w standardach ludowego katolicyzmu. A szkoda, boscie ludzie swiatli, przynajmniej za takich uchodzicie! Odpowiedz Link Zgłoś
spargeti Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? 20.07.02, 11:14 uf, ja i tak nie mam z tym problemow, bo jak jestem z kims to interecuje mnie tylko ten ktos. Odpowiedz Link Zgłoś
melitele Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? 20.07.02, 22:22 slomiany_wdowiec napisał(a): > Własnie: wiernosc sercu czy cialu ??? > > pzdv:) Tak źle, i tak niedobrze. Ale chyba gorzej zdradzić serce. me Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodja Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? IP: *.net.autocom.pl 20.07.02, 22:23 slomiany_wdowiec napisał(a): > Własnie: wiernosc sercu czy cialu ??? > > pzdv:) A może wierność sobie? pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? 22.07.02, 09:32 slomiany_wdowiec napisał(a): > Własnie: wiernosc sercu czy cialu ??? > > pzdv:) Ja odpowiem cytatem, j.n.: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aton Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? IP: 195.94.207.* 22.07.02, 10:23 slomiany_wdowiec napisał(a): > Własnie: wiernosc sercu czy cialu ??? He he. Odwieczny dylemat higieny: czy lepiej myć nogi czy ręce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? IP: 212.160.165.* 22.07.02, 11:33 A jedno i drugie sie juz nie da? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 11:37 slomiany_wdowiec napisał: > no ma sie, i co z tym zrobic ????_:) No to mam ten sam " problem". Na razie jestem wierna jak to ktoś napisał - sama sobie.Zobaczymy jak długo....tym bardziej że czuje sie taka samotna i nikomu nie potrzebna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 11:40 przepraszam ale przez pomyłke dwa razy wysłałam Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? 22.07.02, 11:47 > > No to mam ten sam " problem". Na razie jestem wierna jak to ktoś napisał - > sama sobie.Zobaczymy jak długo....tym bardziej że czuje sie taka samotna i > nikomu nie potrzebna.... > Przepraszam, ale dzisiaj po ciezkim koncu tygodnia (ustawa o ochronie jezyka) jestem nieco ociezaly i nie wszystko lapie. Jestes wierna samej sobie - to jest niewierna innym? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: ODWIECZNY DYLEMAT WIERNOSCI ???? 22.07.02, 11:38 wierność sobie i swoim zasadom Odpowiedz Link Zgłoś