Dodaj do ulubionych

Chodzący Trup

13.06.05, 10:08
chyba sobie zmienia nick na taki, jak w tytule.
takie okreslenie kobiety liczacej sobie 40 wiosen uslyszala kobieta starajaca
sie o prace od pracodawcy. jest coraz lepiej, a bedzie jeszcze gorzej.
Obserwuj wątek
    • mmagi Re: Chodzący Trup 13.06.05, 10:10
      do sadu podac kutasa:-)
    • sagis Jakiś totalny palant.Ciekawe,jak sam skończy tyle, 13.06.05, 10:29
      to jak wtedy będzie z nim i jakie kobiety będą miały o nim zdanie? Pewnie, że
      staruch, nieudacznik i impotent:-)))
      Myśli, że wiecznie będzie młody i sprawny.
      Roznieście po mieście w jakiej firmie pracuje i jak nazywa się, aby inne mogły
      przed nim ustrzec się;-)))Firma powinna dbać o swoje imię i kogo zatrudnia.
      • kobieta_na_pasach Re: Jakiś totalny palant.Ciekawe,jak sam skończy 13.06.05, 10:42
        facet po 40tce nie jest jeszcze stary, w przeciwienstwie do kobiety.
        Sagis, on mial po prostu odwage powiedziec, co mysli o kobietach w tym wieku.
        ja najczesciej , jesli rozmawiam z pracodawca przez telefon, spotykam sie z
        przemilczeniem, jesli powiem, ile mam lat. co tez jest wymowne.
        okreslenie Chodzacy Trup idealnie odzwierciedla sytuacje kobiet w srednim wieku
        na rynku pracy. to jest po prostu dramat!

sagis napisała:

> to jak wtedy będzie z nim i jakie kobiety będą miały o nim zdanie? Pewnie, że
        > staruch, nieudacznik i impotent:-)))
        > Myśli, że wiecznie będzie młody i sprawny.
        > Roznieście po mieście w jakiej firmie pracuje i jak nazywa się, aby inne mogły
        > przed nim ustrzec się;-)))Firma powinna dbać o swoje imię i kogo zatrudnia.
        >
        • mmagi Re: Jakiś totalny palant.Ciekawe,jak sam skończy 13.06.05, 10:52
          a w nos chcesz!!!!!!!!!!!
          tak samo chłop jest po 40 stce stary jak i kobieta a to ze on moze zrobic
          dzieciaka a kobita po 50 raczej juz nie urodzi to nie jest oznaka
          starości:PPPPPPPPPP,tylko fizjologii..chociaz ostatnio i 64 latka urodziła wiec
          wszystko jest mozliwe:-)
        • sagis Ja też tak nie myślę,tylko chodziło o to,jak on my 13.06.05, 11:13
          śli i jaki ma stosunek do ludzi w tym wieku. Wiedziałam, że możecie to tak
          zrozumieć.

On nie miał odwagi, tylko jest chamem i nie ma szacunku do kobiet.
          Nie miał prawa tak powiedzieć o kimkolwiek. To jest brak wrażliwości i
          zrozumienia czyiś uczuć.
          Totalny cham.
          Ale, tego braku szacunku też nauczyły jego kobiety. Albo matka w domu była
          pomiatana przez męża i pozwalała na to, albo sama nie egzekwowała od synka
          szacunku do siebie i starszych ludzi.
          Jest coraz więcej młodzieży, która nie szanuje starszych od siebie ludzi.
          A, jakoś nawet w środkach komunikacji widzimy wielu takich mężczyzn. Wszystko
          zawsze było dla nich, a oni nie musieli starać się dawać innym. Wina kobiet!!!!

Takiemu powiedziałabym prosto w oczy i odważnie, co o nim myślę i że mam gdzieś
          pracę w takiej firmie, gdzie zatrudniają takiego chama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka