Gość: Vika IP: *.ewave.at 24.07.02, 14:19 no to czekam tu w biurze.Wlasnie przylazlam z miasta i juz czekam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: Vika 24.07.02, 14:21 Podaj adres na który mam Ci wysłać i dokładnie co Ci jest potrzebne proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom hej vika:) 24.07.02, 14:26 Ja tez sie ciesze, ale z gory mowie, ze opijemy spotkanie kiedy indziej, albowiem bede na kolkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: hej vika:) IP: *.ewave.at 24.07.02, 14:32 To tyrknij do mnie jak bedziesz dojezdzac to otworze Ci brame na podworko,bo tu czesto nie ma gdzie parkowac a Chrystian,nasz wspolnik bez przerwy placi kary kanarom bo ma skleroze i zapomina o Parkscheinach:-) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: hej vika:) 24.07.02, 19:33 Milo mi bylo Ciebie poznac, i chociaz ja przezylam juz troche takich internetowych spotkan - to zawsze mi sie smiac chce jak ludzie sie w siebie wslepiaja i usiluja skonfrontowac wyobrazenia z tym co widza:)))) Oglaszam wszem i wobec, ze Vika jest super mila i serdeczna osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Liloom! IP: *.ewave.at 24.07.02, 20:04 liloom napisała: > Milo mi bylo Ciebie poznac, i chociaz ja przezylam juz troche takich > internetowych spotkan - to zawsze mi sie smiac chce jak ludzie sie w siebie > wslepiaja i usiluja skonfrontowac wyobrazenia z tym co widza:)))) > > Oglaszam wszem i wobec, ze Vika jest super mila i serdeczna osoba! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Liloom! IP: *.ewave.at 24.07.02, 20:10 Liloom to jest dopiero fajna dziewczyna,kto jej nie zna tennie zna nikogo.Sliczna ,mloda,madra mloda dama w kazdym calu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Liloom! IP: *.ewave.at 24.07.02, 20:25 Zajrzyj na swoja poczte-prosze,ale za jakies pol godzinki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom sorry vikus 24.07.02, 21:44 maz mnie "wywalil" od kompa (my nie mamy tylu kompow co wy, musimy sie bic;))) dlatego opoznienie... vika - same superlatywy, dla mnie to bylo samo przez sie zrozumiale, ze sliczna i madra itd dlatego nie pisalam (mowilam, ze z poezja u mnie kiepsko...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: sorry vikus IP: *.ewave.at 24.07.02, 23:02 liloom napisała: > maz mnie "wywalil" od kompa (my nie mamy tylu kompow co wy, musimy sie bic;))) No a ja z tego samego powodu nagadalam mu o tym,ze pracujesz dla ...no wiesz kogo...i ze to Ty mnie zmuszasz do pisania ksiazki dalej.No bo sama rozumiesz:jak Gruby ma na kompie w sklepie cos waznego do zalatwiania to przylatuje do biura i zabiera mi kompa,moj chlop tez przewaznie cos robi na swoim a ten trzeci ma jakis feler i zatrzymuje sie po wlaczeniu internetu.Wtedy jestem jak ten pies bezdomny...hlip,hlip... ten trzeci....liczyc tylko umie rachunki.Tak sie stalo tej zlosliwej krowie po przeniesieniu go z domu.Zyskalam na tych moich plotach na Twoj temat tyle,ze teraz mnie traktuja powaznie i mysla,ze mam teraz zainteresowanie powaznych osob i zrobie kariere.Patrza na mnie z szacunkiem i na Ciebie tez.No i bardzo dobrze.Tak trzymac:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom "na zlecenie" 25.07.02, 08:41 To dobrze ze on mnie o to nie zapytal:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick sorki, że tak się wetnę.. 25.07.02, 09:09 ale chciałam się delikatnie przypomnieć - vika, postawisz mi te karty qrka czy nie..?? żebym mogła to bym przjechała - też robię dobre wrażenie (podobno) - biorą mnie za zdecydowaną babkę, która dowodzi.... hmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: sorki, że tak się wetnę.. IP: *.ewave.at 25.07.02, 09:19 Niech Ci bedzie ale wieczorem.OK?Po 21.00tu zajrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: sorki, że tak się wetnę.. 25.07.02, 09:23 jak napisałąm - rano mogę odebrać na skrzynkę bo nie mam internetu w domu tylko w biurze... vika - ja nie chcę być natrętem.. jeśli nie nie chcesz tego zrobić to no problem.. jeśli tak - to bardzo by mnie to ucieszyło.... wszelkie dane podałam ale jeśli chcesz mogę powtórzyć... wyślij na skrzynkę, pliiiiz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: sorki, że tak się wetnę.. IP: *.ewave.at 25.07.02, 09:28 agick napisała: > jak napisałąm - rano mogę odebrać na skrzynkę bo nie mam internetu w domu tylko > > w biurze... > vika - ja nie chcę być natrętem.. jeśli nie nie chcesz tego zrobić to no > problem.. jeśli tak - to bardzo by mnie to ucieszyło.... wszelkie dane podałam > ale jeśli chcesz mogę powtórzyć... > wyślij na skrzynkę, pliiiiz/ > > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: sorki, że tak się wetnę.. 25.07.02, 09:37 30.12.1973 blond włosy, jasna zieleń oczy.. amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: 'na zlecenie' IP: *.ewave.at 25.07.02, 09:24 liloom napisała: > To dobrze ze on mnie o to nie zapytal:))))))))))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
liloom zlecenie 25.07.02, 10:25 bo bym nie wiedziala co powiedziec, nie mam doswiadczenia, czasem jak mnie cos zaskoczy to nie umiem klamac na zawolanie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: zlecenie IP: *.ewave.at 25.07.02, 10:31 Haraldzik mnie nauczyl krecic ile wlezie i sam sobie jest winien-to swoista samoobrona przed jego meskim szowinizmem i zarozumialstwem.Zreszta,czy oni nie kreca?!Kreca i to jeszcze jak...Ja tam zadnemu chlopu nie wierze;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom alez dlaczego vikus????????? 25.07.02, 11:26 i po co o tym mowic glosno????????:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: alez dlaczego vikus????????? IP: *.ewave.at 25.07.02, 11:33 bo to jest kobiece forum i zaden chlop tu nie ma nic do gadania...a jak nawet ma to dlatego,ze my kobiety mu na to POZWALAMY.co innego w zyciu:chlop to chlop i wszystkie chlopy sa glupki do kwadratu a jak nie sa to wyjatki potwierdzaja regule....-) Odpowiedz Link Zgłoś