Dodaj do ulubionych

Liloom!!!!

IP: *.ewave.at 24.07.02, 14:19
no to czekam tu w biurze.Wlasnie przylazlam z miasta i juz czekam:-)
Obserwuj wątek
    • lastka Re: Vika 24.07.02, 14:21
      Podaj adres na który mam Ci wysłać i dokładnie co Ci jest potrzebne proszę...
      • liloom hej vika:) 24.07.02, 14:26
        Ja tez sie ciesze, ale z gory mowie, ze opijemy spotkanie kiedy indziej,
        albowiem bede na kolkach:)
        • Gość: Vika Re: hej vika:) IP: *.ewave.at 24.07.02, 14:32
          To tyrknij do mnie jak bedziesz dojezdzac to otworze Ci brame na podworko,bo tu
          czesto nie ma gdzie parkowac a Chrystian,nasz wspolnik bez przerwy placi kary
          kanarom bo ma skleroze i zapomina o Parkscheinach:-)
          • liloom Re: hej vika:) 24.07.02, 19:33
            Milo mi bylo Ciebie poznac, i chociaz ja przezylam juz troche takich
            internetowych spotkan - to zawsze mi sie smiac chce jak ludzie sie w siebie
            wslepiaja i usiluja skonfrontowac wyobrazenia z tym co widza:))))

Oglaszam wszem i wobec, ze Vika jest super mila i serdeczna osoba!
            • Gość: Vika Re: Liloom! IP: *.ewave.at 24.07.02, 20:04
              liloom napisała:

> Milo mi bylo Ciebie poznac, i chociaz ja przezylam juz troche takich
              > internetowych spotkan - to zawsze mi sie smiac chce jak ludzie sie w siebie
              > wslepiaja i usiluja skonfrontowac wyobrazenia z tym co widza:))))
              >
              > Oglaszam wszem i wobec, ze Vika jest super mila i serdeczna osoba!
              >
              • Gość: Vika Re: Liloom! IP: *.ewave.at 24.07.02, 20:10
                Liloom to jest dopiero fajna dziewczyna,kto jej nie zna tennie zna
                nikogo.Sliczna ,mloda,madra mloda dama w kazdym calu:-)
              • Gość: Vika Re: Liloom! IP: *.ewave.at 24.07.02, 20:25
                Zajrzyj na swoja poczte-prosze,ale za jakies pol godzinki:-)
                • liloom sorry vikus 24.07.02, 21:44
                  maz mnie "wywalil" od kompa (my nie mamy tylu kompow co wy, musimy sie bic;)))
                  dlatego opoznienie...
                  vika - same superlatywy, dla mnie to bylo samo przez sie zrozumiale, ze sliczna
                  i madra itd dlatego nie pisalam (mowilam, ze z poezja u mnie kiepsko...)
                  • Gość: Vika Re: sorry vikus IP: *.ewave.at 24.07.02, 23:02
                    liloom napisała:

> maz mnie "wywalil" od kompa (my nie mamy tylu kompow co wy, musimy sie bic;)))

No a ja z tego samego powodu nagadalam mu o tym,ze pracujesz dla ...no wiesz
                    kogo...i ze to Ty mnie zmuszasz do pisania ksiazki dalej.No bo sama
                    rozumiesz:jak Gruby ma na kompie w sklepie cos waznego do zalatwiania to
                    przylatuje do biura i zabiera mi kompa,moj chlop tez przewaznie cos robi na
                    swoim a ten trzeci ma jakis feler i zatrzymuje sie po wlaczeniu internetu.Wtedy
                    jestem jak ten pies bezdomny...hlip,hlip... ten trzeci....liczyc tylko umie
                    rachunki.Tak sie stalo tej zlosliwej krowie po przeniesieniu go z domu.Zyskalam
                    na tych moich plotach na Twoj temat tyle,ze teraz mnie traktuja powaznie i
                    mysla,ze mam teraz zainteresowanie powaznych osob i zrobie kariere.Patrza na
                    mnie z szacunkiem i na Ciebie tez.No i bardzo dobrze.Tak trzymac:-))))))))
                    • liloom "na zlecenie" 25.07.02, 08:41
                      To dobrze ze on mnie o to nie zapytal:)))))))))))))))))))
                      • agick sorki, że tak się wetnę.. 25.07.02, 09:09
                        ale chciałam się delikatnie przypomnieć - vika, postawisz mi te karty qrka czy
                        nie..??

żebym mogła to bym przjechała - też robię dobre wrażenie (podobno) - biorą mnie
                        za zdecydowaną babkę, która dowodzi.... hmm..
                        • Gość: Vika Re: sorki, że tak się wetnę.. IP: *.ewave.at 25.07.02, 09:19
                          Niech Ci bedzie ale wieczorem.OK?Po 21.00tu zajrzyj.
                          • agick Re: sorki, że tak się wetnę.. 25.07.02, 09:23
                            jak napisałąm - rano mogę odebrać na skrzynkę bo nie mam internetu w domu tylko
                            w biurze...
                            vika - ja nie chcę być natrętem.. jeśli nie nie chcesz tego zrobić to no
                            problem.. jeśli tak - to bardzo by mnie to ucieszyło.... wszelkie dane podałam
                            ale jeśli chcesz mogę powtórzyć...
                            wyślij na skrzynkę, pliiiiz/
                            • Gość: Vika Re: sorki, że tak się wetnę.. IP: *.ewave.at 25.07.02, 09:28
                              agick napisała:

> jak napisałąm - rano mogę odebrać na skrzynkę bo nie mam internetu w domu
                              tylko
                              >
                              > w biurze...
                              > vika - ja nie chcę być natrętem.. jeśli nie nie chcesz tego zrobić to no
                              > problem.. jeśli tak - to bardzo by mnie to ucieszyło.... wszelkie dane
                              podałam
                              > ale jeśli chcesz mogę powtórzyć...
                              > wyślij na skrzynkę, pliiiiz/
                              >
                              >
                              • agick Re: sorki, że tak się wetnę.. 25.07.02, 09:37

30.12.1973

blond włosy, jasna zieleń oczy..
                                amen
                      • Gość: Vika Re: 'na zlecenie' IP: *.ewave.at 25.07.02, 09:24
                        liloom napisała:

> To dobrze ze on mnie o to nie zapytal:)))))))))))))))))))
                        >
                        • liloom zlecenie 25.07.02, 10:25
                          bo bym nie wiedziala co powiedziec, nie mam doswiadczenia, czasem jak mnie cos
                          zaskoczy to nie umiem klamac na zawolanie:)))))))))
                          • Gość: Vika Re: zlecenie IP: *.ewave.at 25.07.02, 10:31
                            Haraldzik mnie nauczyl krecic ile wlezie i sam sobie jest winien-to swoista
                            samoobrona przed jego meskim szowinizmem i zarozumialstwem.Zreszta,czy oni nie
                            kreca?!Kreca i to jeszcze jak...Ja tam zadnemu chlopu nie wierze;-)))))))))
                            • liloom alez dlaczego vikus????????? 25.07.02, 11:26
                              i po co o tym mowic glosno????????:)))))))))))))
                              • Gość: Vika Re: alez dlaczego vikus????????? IP: *.ewave.at 25.07.02, 11:33
                                bo to jest kobiece forum i zaden chlop tu nie ma nic do gadania...a jak nawet
                                ma to dlatego,ze my kobiety mu na to POZWALAMY.co innego w zyciu:chlop to chlop
                                i wszystkie chlopy sa glupki do kwadratu a jak nie sa to wyjatki potwierdzaja
                                regule....-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka