pajdeczka 05.12.02, 10:28 ...od Pajdeczki. Koleżanka Pajdeczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trinity7 Re: Niech Liloom odwali się.... 05.12.02, 14:10 pajdeczka napisał: > ...od Pajdeczki. > Koleżanka Pajdeczki. przeciez chciala Twojej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Niech Liloom odwali się.... IP: 213.25.39.* 05.12.02, 14:27 Oj ,Pajdeczko chcesz być w centrum zainteresowania a jak jesteś, to krygujesz się jak panna na wydaniu. Całusy. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Niech Liloom odwali się.... 05.12.02, 14:36 Gość portalu: Lena napisał(a): > Oj ,Pajdeczko chcesz być w centrum zainteresowania a jak jesteś, to krygujesz > się jak panna na wydaniu. > Całusy. Nie martw sie Lenka:-)))Nawet jak sie Liloom od niej odwali to ja JEJ PRZYWALE Z GRUBEJ RURY:-))))I tak bedzie w kolko do koncaswiata.Nie moze pozwolic aby pajda czula sie opuszczona i samotna:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Niech Liloom odwali się.... 05.12.02, 14:39 vika411 napisała: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > Oj ,Pajdeczko chcesz być w centrum zainteresowania a jak jesteś, to kryguj > esz > > się jak panna na wydaniu. > > Całusy. > Nie martw sie Lenka:-)))Nawet jak sie Liloom od niej odwali to ja JEJ PRZYWALE > Z GRUBEJ RURY:-))))I tak bedzie w kolko do koncaswiata.Nie moze pozwolic aby > pajda czula sie opuszczona i samotna:-))) Chyba z szerokiej rury? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Niech Liloom odwali się.... 05.12.02, 14:38 Gość portalu: Lena napisał(a): > Oj ,Pajdeczko chcesz być w centrum zainteresowania a jak jesteś, to krygujesz > się jak panna na wydaniu. > Całusy. A ja i tak Cię lubie:)))) To masz ode mnie rózgę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Niech Liloom odwali się.... IP: 213.25.39.* 05.12.02, 14:57 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > Oj ,Pajdeczko chcesz być w centrum zainteresowania a jak jesteś, to kryguj > esz > > się jak panna na wydaniu. > > Całusy. > > > A ja i tak Cię lubie:)))) > To masz ode mnie rózgę. Dziękuję, Ty też masz ode mnie rózgę. Grzeczna może nie byłaś tak bardzo ale za poczucie humoru nalezy Ci się nawet czekoladowy Mikołaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Niech Liloom odwali się.... 05.12.02, 14:59 Gość portalu: Lena napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > > > Oj ,Pajdeczko chcesz być w centrum zainteresowania a jak jesteś, to k > ryguj > > esz > > > się jak panna na wydaniu. > > > Całusy. > > > > > > A ja i tak Cię lubie:)))) > > To masz ode mnie rózgę. > > Dziękuję, Ty też masz ode mnie rózgę. Grzeczna może nie byłaś tak bardzo ale za > > poczucie humoru nalezy Ci się nawet czekoladowy Mikołaj. Jakąś równowagę trzeba zachować. A co do zachowania to nie zgadzam się. Rączki trzymałam pod kołderką. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Niech Liloom odwali się.... 05.12.02, 15:03 pajdeczka napisał: > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > pajdeczka napisał: > > > > > Gość portalu: Lena napisał(a): > > > > > > > Oj ,Pajdeczko chcesz być w centrum zainteresowania a jak jesteś, > to k > > ryguj > > > esz > > > > się jak panna na wydaniu. > > > > Całusy. > > > > > > > > > A ja i tak Cię lubie:)))) > > > To masz ode mnie rózgę. > > > > Dziękuję, Ty też masz ode mnie rózgę. Grzeczna może nie byłaś tak bardzo a > le > za > > > > poczucie humoru nalezy Ci się nawet czekoladowy Mikołaj. > > Jakąś równowagę trzeba zachować. A co do zachowania to nie zgadzam się. Rączki > trzymałam pod kołderką. Co ja napisałam! NA KOŁDERCE miało być! Ale sobie teraz poużywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Niech Liloom odwali się.... IP: 213.25.39.* 05.12.02, 15:04 pajdeczka napisał: > Jakąś równowagę trzeba zachować. A co do zachowania to nie zgadzam się. Rączki > trzymałam pod kołderką. No właśnie, zakonnice nie uczyły, że trzeba trzymać na kołderce ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Niech Liloom odwali się.... 05.12.02, 15:19 Gość portalu: Lena napisał(a): > pajdeczka napisał: > > > Jakąś równowagę trzeba zachować. A co do zachowania to nie zgadzam się. > Rączki > > trzymałam pod kołderką. > > No właśnie, zakonnice nie uczyły, że trzeba trzymać na kołderce ? Akurat mnie uświadamiał ksiądz. Wysłalam wcześniej sprostowanie, bo palnęłam babola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: Niech Liloom odwali się.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 20:15 pajdeczka napisał: > > Jakąś równowagę trzeba zachować. A co do zachowania to nie zgadzam się. Rączki > trzymałam pod kołderką. > Cholera. Grzebała w "cytrynce"? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Niech Liloom odwali się.... 05.12.02, 14:37 trinity7 napisała: > pajdeczka napisał: > > > ...od Pajdeczki. > > Koleżanka Pajdeczki. > > przeciez chciala Twojej pomocy. nie znasz jej. Ona stara się być przebiegła. Jak narazie to ma przebiegi, ale na "liczniku", he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
niewierna Re: Niech Liloom odwali się.... 06.12.02, 01:11 Nie poznałaś się na ludziach, którzy ci dobrze życzyli i liczyli na twoją celna ocene sytuacji. Przez własną głupote, wiec pewnie niechcący, tworzysz sobie nowych wrogów. pajdeczka napisał: > trinity7 napisała: > > > pajdeczka napisał: > > > > > ...od Pajdeczki. > > > Koleżanka Pajdeczki. > > > > przeciez chciala Twojej pomocy. > > > nie znasz jej. Ona stara się być przebiegła. Jak narazie to ma przebiegi, ale > na "liczniku", he,he. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Niech Liloom odwali się.... 06.12.02, 11:01 niewierna napisała: > Nie poznałaś się na ludziach, którzy ci dobrze życzyli i liczyli na twoją celna > > ocene sytuacji. > Przez własną głupote, wiec pewnie niechcący, tworzysz sobie nowych wrogów. > > > pajdeczka napisał: > > > trinity7 napisała: > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > ...od Pajdeczki. > > > > Koleżanka Pajdeczki. > > > > > > przeciez chciala Twojej pomocy. > > > > > > nie znasz jej. Ona stara się być przebiegła. Jak narazie to ma przebiegi, > ale > > na "liczniku", he,he. No, dzięki za "radę", ale niestety nie masz racji. Liloom nigdy nie była moim przyjacielem, co więcej, nawet tego nie chciała. Ona należy do TWA. Odpowiedz Link Zgłoś
niewierna Bezstronnik. 06.12.02, 13:28 Nie wiem kto do jakiej partii należy. Jeśli nawet, to potępianie ludzi z klucza partyjnego bywa krzywdzące i dla jednej i dla drugiej strony. Szufladkowanie ludzi a priori konczy się w ekstremalnych przypadkach rasizmem lub ksenofobią. Im człowiek starszy, tym bardziej skostniały w swych poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś
trinity7 potrzebuje wyjasnien 06.12.02, 13:30 pajdeczka napisał: > niewierna napisała: > > > Nie poznałaś się na ludziach, którzy ci dobrze życzyli i liczyli na twoją > celna > > > > ocene sytuacji. > > Przez własną głupote, wiec pewnie niechcący, tworzysz sobie nowych wrogów. > > pajdeczka napisał: > > > > > trinity7 napisała: > > > > > > > pajdeczka napisał: > > > > > > > > > ...od Pajdeczki. > > > > > Koleżanka Pajdeczki. > > > > > > > > przeciez chciala Twojej pomocy. > > > > > > > > > nie znasz jej. Ona stara się być przebiegła. Jak narazie to ma przebi > egi, > > ale > > > na "liczniku", he,he. > > > No, dzięki za "radę", ale niestety nie masz racji. Liloom nigdy nie była moim > przyjacielem, co więcej, nawet tego nie chciała. Ona należy do TWA. Okazuje sie, ze jestem nie w temacie. Co to jest TWA???? i Lubiczowie czy jakos tak???? Chyba poprosze o wyjasnienia, bo jakos nie rozumiem struktury niby- gangowej na forum. kto z kim i dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: potrzebuje wyjasnien 06.12.02, 14:57 TWA to skrot od Towarzystwa Wzajemnej Adoracji, jak okreslono grupe ludzi, ktora sie lubi i nie obrzuca inwektywami. Wskutek agresji na forum kobieta jeden z kolegow zalozyl forum prywatne o tej nazwie. Zreszta nie tylko "TWA" sie wynioslo, ale to inna bajka. Poszlismy sobie, zeby moc spokojnie pogadac bez narazania sie na wlazenie na watek tylko po to by cos nieprzyjemnego napisac. Rozmawiamy TAM gdy chcemy sobie porozmawiac bez tych komentarzy. To jest forum zamkniete, ale osoby zachowujace netykiete i troszke sprawdzone (tak musi byc) sa oczywiscie mile widziane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: potrzebuje wyjasnien 06.12.02, 15:09 liloom napisała: > TWA to skrot od Towarzystwa Wzajemnej Adoracji, jak okreslono grupe ludzi, > ktora sie lubi i nie obrzuca inwektywami. Wskutek agresji na forum kobieta > jeden z kolegow zalozyl forum prywatne o tej nazwie. > Zreszta nie tylko "TWA" sie wynioslo, ale to inna bajka. > Poszlismy sobie, zeby moc spokojnie pogadac bez narazania sie na wlazenie na > watek tylko po to by cos nieprzyjemnego napisac. Rozmawiamy TAM gdy chcemy > sobie porozmawiac bez tych komentarzy. To jest forum zamkniete, ale osoby > zachowujace netykiete i troszke sprawdzone (tak musi byc) sa oczywiscie mile > widziane. > Pozdrawiam A kiedy chce wam się komuś przysrać wchodzicie sobie, jakby nigdy nic na forum Kobieta i walicie między oczy. Jakie biedactwa? Musieli się wynieść z forum Kobieta. bo przeszkadzano im w rozmowach. Innym jakoś to nie przeszkadza. Czyli - nie dostosowani? Odpowiedz Link Zgłoś
trinity7 Re: potrzebuje wyjasnien 06.12.02, 16:48 Ciekawe, ciekawe - musze przyznac. Nie sadzialm do tej pory, ze na forum moze sie zrodzic "wojna gangow" :-) Powiedzcie jeszcze tylko kto z kim trzyma. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: potrzebuje wyjasnien 06.12.02, 17:15 Pajdeczki wypowiedz mowi za siebie:))))))))) Zajrzyj na TWA to zobaczysz, kto tam bywa (nie wiem czy mozna to czytac czy jest juz zamkniete, sorry) A kto jak reaguje zobaczysz w praniu jak bedziesz uwaznie sie przygladac. Zreszta to chyba widac golym okiem (?) Serdecznie mikolajkowo pozdrawiam:)))))) ps. "gangi" - nie wiem czy sie smiac czy obrazic:)))))) No to uwaga : zlosliwosc: Niedlugo nie bede miala czym pisac tyle razy mi juz ktos tu odgryzl wyciagnieta reke:))))) Czy ma mi sie to podobac? Trynity witamy w piekle forum kobieta:))))))) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie bierz wszystkiego powaznie pls. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: potrzebuje wyjasnien 06.12.02, 17:20 > To jest forum zamkniete, ale osoby > zachowujace netykiete i troszke sprawdzone (tak musi byc) sa oczywiscie mile > widziane. Pierwszy raz czytam cos takiego. Zawsze czytalam, ze TWA to Elita (troche to bufonada tak pisac o sobie samym ;-) i ze nie kazdy moze tam nalezec - trzeba sie starac, prosic i po rozpatrzeniu wniosku przez kolektyw mozna ewentualnie dostapic laski dopuszczenia na forum. Dlatego nigdy nie mialam ochoty tam nalezec w przeciwienstwie do np. bagienka (Suzume bardzo milo napisala, ze kazdy kto chce jest mile widziany i najwyzej jak bedzie chamski to sie go wypisze). Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: potrzebuje wyjasnien 06.12.02, 17:23 goga.74 napisała: > > To jest forum zamkniete, ale osoby > > zachowujace netykiete i troszke sprawdzone (tak musi byc) sa oczywiscie mi > le > > widziane. > > Pierwszy raz czytam cos takiego. Zawsze czytalam, ze TWA to Elita (troche to > bufonada tak pisac o sobie samym ;-) i ze nie kazdy moze tam nalezec - trzeba > sie starac, prosic i po rozpatrzeniu wniosku przez kolektyw mozna ewentualnie > dostapic laski dopuszczenia na forum. Dlatego nigdy nie mialam ochoty tam > nalezec w przeciwienstwie do np. bagienka (Suzume bardzo milo napisala, ze > kazdy kto chce jest mile widziany i najwyzej jak bedzie chamski to sie go > wypisze). > Pozdrowienia Taka sama bufonada jak bagno, czym to sie rozni? Nazwa to jest przymruzenie oka, zart taki:) A Tobie co sie stalo goga? Pierwsze slysze ze bagno takie otwarte. Forma walki z chamstwem tylko inna. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: potrzebuje wyjasnien ps do gogi 06.12.02, 17:27 liloom napisała: > goga.74 napisała: > > > > To jest forum zamkniete, ale osoby > > > zachowujace netykiete i troszke sprawdzone (tak musi byc) sa oczywisc > ie mi > > le > > > widziane. > > > > Pierwszy raz czytam cos takiego. Zawsze czytalam, ze TWA to Elita (troche > to > > bufonada tak pisac o sobie samym ;-) i ze nie kazdy moze tam nalezec - trz > eba > > sie starac, prosic i po rozpatrzeniu wniosku przez kolektyw mozna ewentual > nie > > dostapic laski dopuszczenia na forum. Dlatego nigdy nie mialam ochoty tam > > > nalezec w przeciwienstwie do np. bagienka (Suzume bardzo milo napisala, ze > > > kazdy kto chce jest mile widziany i najwyzej jak bedzie chamski to sie go > > wypisze). > > Pozdrowienia > > Taka sama bufonada jak bagno, czym to sie rozni? Nazwa to jest przymruzenie > oka, zart taki:) > A Tobie co sie stalo goga? Pierwsze slysze ze bagno takie otwarte. > Forma walki z chamstwem tylko inna. > Bylam akurat ta, ktora wg Twoich slow "dostapila laski" , moze wogole zle tlumacze co to TWA moze inni wytlumaczyli by to calkiem inaczej (?) Pozdrawiam Nie wiedzialam ze bagno (a moze tylko Ty?) ma takie podejscie do innych i nigdy nie krytykowalam bagna, wiec Twoje zdanie jest dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 liloom, nie nie zrozumialas 06.12.02, 18:02 To nie ma nic z bagnem wspolnego (a juz na pewno nie wypowiadalam sie w jego imieniu, raptem jednego posta tam kiedys wrzucilam), to byl raczej przyklad innego podejscia. Moglam dac inne przyklady np. forum Polonia-bis. To byly tylko i wylacznie moje odczucia w stosunku do TWA. Widze, ze mnie zupelnie nie zrozumialas. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: potrzebuje wyjasnien 06.12.02, 17:56 > > Taka sama bufonada jak bagno, czym to sie rozni? Nazwa to jest przymruzenie > oka, zart taki:) > A Tobie co sie stalo goga? Pierwsze slysze ze bagno takie otwarte. > Forma walki z chamstwem tylko inna. Widzisz, przede wszystkim nalezy sie zdecydowac czy TWA to forum powstale pod wplywem chamstwa panoszacego sie na forum czy jako po prostu prywatne forum Matreka, gdzie zaprasza swoich wirtualnych znajomych. Jesli to drugie to naprawde super. Ja tez zaciesnilam znajomosc pozaforumowa z kilkoma osobami i nie musze (podobnie jak Matrek) tlumaczyc sie dlaczego akurat z nimi. Tylko w takim wypadku nie nalezy chyba pisac, ze to jest jakas walka z chamstwem. Na wielu forach byly "zamieszki". Powstalo forum "polonia-bis", drugie forum o Urodzie. W obu tych przypadkach (do obu sie wpisalam ;-) zalozyciele milo poinformowali i zaprosili normalnych ludzi do przeniesienia sie. W wypadku TWA tak nie bylo, wrecz przeciwnie - podkreslano ze jest to forum dla Wybrancowe Losu (tudziez kolegi Matreka). Troche niesympatyczne to bylo zwlaszcza jak na czlowieka z forum walczacego z chamswtem. Nic mi sie nie stalo Liloom ;-) Po prostu napisalam co mysle a czego dotad nie pisalam bo mi sie nie chcialo. Opinia kogos troche z boku. A zabawa w gangi przede wszystkim mnie smieszy. Czasy podstawowki przypomina. Jak nie widzisz o co mi chodzi to wybacz ale nie chce mi sie wiecej pisac. I tak za duzo nastukalam w porownaniu z waga "problemu". Nie mam ochoty sie klocic, zreszta zaraz stad ide. Pozdrawiam serdecznie, milego likendu. Odpowiedz Link Zgłoś