john_malkovitch 24.06.05, 18:13 Czy wy też szalałybyście za Rene ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.uparta Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 24.06.05, 18:16 taaaak... do mojego meza czesto mówie glebokim glosem "och, Rrrrrene", jak ta dziunia z jego baru, zapomnialam jak ma na imie:)Yvette chyba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 24.06.05, 18:21 pamietam..ale w ogole go nie lubilam..za to moj tata ogladal namietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 24.06.05, 18:29 sorry, ale jednak chyba Rene nie był ani wystarczająco przystojny (no, był przystojny inaczej)ani dostatecznie inteligentny, aby mi zaimponować. Ja tam wolałam tego od swojego malutkiego czołgu (Gruber?)... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 24.06.05, 19:29 gruber był odmiennej orientacji Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 24.06.05, 19:42 jeśli już, to był bi, bo przecież ożenił się z Helgą. Dzięki aasiula1, ale nie musiałaś mnie uświadamiać, że podoba mi się biseksualista. Uwielbiałam ten serial :-) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 24.06.05, 18:31 A podobał się którejś hm, hm GENERAL VON KLINKERCHOVEN ? Odpowiedz Link Zgłoś
chantal11 Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 24.06.05, 19:03 Dźińdybry. nie ogladalam kazdego odcinka,ale zapamietam go jako jeden z lepszych seriali komediowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 24.06.05, 19:29 No, Herr Flick był niezły Odpowiedz Link Zgłoś
mama_grande Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 24.06.05, 23:30 A Fonsmolhałzen - wybaczcie pisownię :)- to był koleś. Uwielbiałam ten serial. Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_chlopak Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 25.06.05, 01:06 najlepsza była babka co na niemców pluła:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzgirl Allo- allo rządzi! 25.06.05, 07:37 ąlbo ta mała kręcona blondynkowata pokraka Mimi (jej było?) eggggr, Mimi+Rene pasowali do siebie idealnie. albo sexi starszy pan (zapomniałam nazwiska), który pzyjeżdżał do żony Rene swoim małym karawanikiem- wow! to był najfajniejszy serial, jaki oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
the_navigator byl jeszcze jeden 25.06.05, 13:45 allo-allo wymiata!::::D ale jeszcze lecialo: "PAN WZYWAL, MILORDZIE?" to dopiero byla jazda, czekalam zawsze do tej 23 czy 24 i ogladalam, ogladalam, ogladalam...i jeszcze ta muzyczka..ehh.. uwielbiam ten specyficzny, angielski humor:D Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: byl jeszcze jeden 26.06.05, 17:52 "Pan wzywał milordzie" to poprostu mistrzostwo świata! Jaka szkoda, ze nie ma tego na dvd;((( Uwielbiam angielski humor: "Co ludzie powiedzą?", "Hotel Zacisze", "czarna żmija", "Cudowny Świat", "Biuro"- ZNAM NA PAMIĘĆ!:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 26.06.05, 13:41 Serial bardzo bardzo fajny, ale za Rene nigdy w życiu bym nie poszla. W sumie zawsze zastanawiam się co one w nim widziały ;D pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 a pamietacie Helgę? 26.06.05, 19:17 wogóle wszyscy tam byli smieszni. Aż szkoda że akurat tego serialu nie powtarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
caroll5 Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 27.06.05, 08:45 Ten facet co przyjeżdzał do żony Renne to "mesie Alfons" fajny był. Ktoś napisał ze Helga wyszła za Grubera o odmiennej orientacji. A czy nie przypadkiem za Her Flicka? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 27.06.05, 09:29 dzin dybry...nie,ja nie szalałam...ale folm był super:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Pamiętacie serial Allo-allo? 27.06.05, 09:35 na cześć tego serialu do tej pory mam odpowiednie powitanie na sekretarce automatycznej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś