rachela180 27.06.05, 11:11 ...ma sie pojawić z felietonem w Gazecie Polskiej, bo - jak głosi plotka - w GW ocenzurowano mu tekst. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aureliana Re: Kazik Staszewski 27.06.05, 12:15 to nie plotka, to fakt- znany od jakiegos czasu. vide fora telewizyjne, fora prasa i media+ wprost i polityka:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Kazik Staszewski 27.06.05, 12:35 No tak, nie czytałam w tym tygodniu Wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Kazik Staszewski 27.06.05, 12:28 a co w tym dziwnego? kultura slowa nadal obowiazuje. Wyborcza czyta wiecej ludzi niz Polska. nie ujmujac tworczosci Staszewskiego, bazuje ona glownie na prowokowaniu. ale prowokacja tez ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: Kazik Staszewski 27.06.05, 12:38 z tym sie akurat nie zgodze. przyznaje, ze choc jestem/ bylam wielka fanka muzyki kazika, to jego felietony mnei sie nie podobaly. ale czytalam ten felieton, ktory nie doszedl do druku i wg mnie nie bylo tam nic zlego. calkiem zgrabne porownanie rzadu do zoo. a prowokacja ma to do siebie, ze wielu ludzi uwaza ja za niesmaczna itp. kobieta_na_pasach napisała: > a co w tym dziwnego? kultura slowa nadal obowiazuje. Wyborcza czyta wiecej > ludzi niz Polska. nie ujmujac tworczosci Staszewskiego, bazuje ona glownie na > prowokowaniu. ale prowokacja tez ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś