netuss 30.06.05, 00:17 szczerze... zagladacie im do komorek? sprawdzacie skrzynke odbiorcza, nadawcza itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marripossa Re: Komorki facetow 30.06.05, 01:57 A po co? Poza tym pomysl jakbys sie ty czula, gdyby tobie facet sprawdzal komorke? Przeciez to kompletny brak zaufania. Jesli sobie nie ufacie to nie ma sensu byc razem. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Komorki facetow 30.06.05, 04:26 Był już taki wątek całkiem niedawno.. Liczył z 300 wpisów, poszukaj sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Komorki facetow 30.06.05, 10:49 Szczerze? Oczywiście, że czasem zaglądam. Inaczej nie będe w stanie się do niego "dobić" smsem. Ktoś musi mu skrzynkę czyścić. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Komorki facetow 30.06.05, 10:59 Nigdy. Z prostej przyczyny - ja sama wściekłabym się, gdyby ktoś grzebał w mojej poczcie czy komórce. Nie wymieniam codziennie gorących esemesów ze stadem latynoskich kochanków, więc w gruncie rzeczy nie mam czego ukrywać, ale takich rzeczy się po prostu nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś