magda-magda123 04.07.05, 16:56 Kiedy można, ja kochałam się po zdjęciu szwów, a teraz jest trzeci tydzień po laparoskopii, wypalono mi dwa ogniska endometriozyy i nacięto jajniki, kochałam się wczoraj i teraz boli :(( a to juz 3 tyg po laparo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: seks po laparoskopii 04.07.05, 20:55 czemu nie zapytałaś lekarza po jakim czasie możesz się kochać, co? Odpowiedz Link Zgłoś
magda-magda123 Re: seks po laparoskopii 04.07.05, 21:24 zapytałam się, że po miesiącu ale jakoś nie dałam rady, ja i mój facet nie wytrzymalismy celibatu i teraz mnie boli, zastanawiam sie czy w takim razie popsułam sobie coś tam :( Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: seks po laparoskopii 04.07.05, 21:36 :( to trochę mało odpowiedzialne, ale czasu już nie cofniesz.Może jednak nic się nie stało?słuchaj, idź ty lepiej do lekarza, narazie naładuj się przeciwbólowymi, a jutro albo w najbliższym czasie tnij prosto do gabinetu. Odpowiedz Link Zgłoś
magda-magda123 Re: seks po laparoskopii 04.07.05, 21:51 Boję się, że lekarz na mnie nakrzyczy a poza tym ból juz sam przechodzi i nie bolało tak strasznie ani nie miałam gorączki Odpowiedz Link Zgłoś