Gość: Gucio IP: 194.181.183.* 14.09.01, 16:10 kochani, ten portal gazety w ogole nie chodzi. czy nie powinnismy sie przeniesc pod inny adres abysmy jeszcze szybciej i bez przerw mogli sobie dogryzac? g Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suzume Re: mam juz dosc tego forum... 14.09.01, 16:24 a jakie inne forum Guciu proponujesz? s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: mam juz dosc tego forum... IP: 194.181.183.* 14.09.01, 16:31 zupelnie nie wiem co zaproponowac poniewaz trafilem tu przez przypadek i juz tak zostalem zachecony paraseksualna pyskowka z dr wasia oraz wirtualnym romansem z twoja niedoscigniona idealnoscia. moze ktos inny zna jakies przytulne gniazdko? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: mam juz dosc tego forum... 14.09.01, 16:33 Gość portalu: Gucio napisał(a): > zupelnie nie wiem co zaproponowac poniewaz trafilem tu przez przypadek i juz > tak zostalem zachecony paraseksualna pyskowka z dr wasia oraz wirtualnym > romansem z twoja niedoscigniona idealnoscia. moze ktos inny zna jakies > przytulne gniazdko? Jak to PARAseksualną??? Chcesz znowu dostać, trutniu? pzdr, twoja (pani) wasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: mam juz dosc tego forum... IP: 194.181.183.* 14.09.01, 16:38 wasia napisał(a): > Gość portalu: Gucio napisał(a): > > > zupelnie nie wiem co zaproponowac poniewaz trafilem tu przez przypadek i j > uz > > tak zostalem zachecony paraseksualna pyskowka z dr wasia oraz wirtualnym > > romansem z twoja niedoscigniona idealnoscia. moze ktos inny zna jakies > > przytulne gniazdko? > > Jak to PARAseksualną??? > Chcesz znowu dostać, trutniu? > > pzdr, twoja (pani) wasia > uuuch, aaaaaaaaauuuuuuuuu, taaaaaaaaaaaaaaakkkkk, jjjjeeeeeeeeeeeeeszzzzzzzzzzzczeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: mam juz dosc tego forum... 14.09.01, 16:48 wasia napisał(a): > Gość portalu: Gucio napisał(a): > > > zupelnie nie wiem co zaproponowac poniewaz trafilem tu przez przypadek i j > uz > > tak zostalem zachecony paraseksualna pyskowka z dr wasia oraz wirtualnym > > romansem z twoja niedoscigniona idealnoscia. moze ktos inny zna jakies > > przytulne gniazdko? > > Jak to PARAseksualną??? > Chcesz znowu dostać, trutniu? > > pzdr, twoja (pani) wasia > cześć wasia :) no wiesz co? jakbyś mnie nie znała... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Do suzume 17.09.01, 14:55 suzume napisał(a): > wasia napisał(a): > > > Gość portalu: Gucio napisał(a): > > > > > zupelnie nie wiem co zaproponowac poniewaz trafilem tu przez przypade > k i j > > uz > > > tak zostalem zachecony paraseksualna pyskowka z dr wasia oraz wirtual > nym > > > romansem z twoja niedoscigniona idealnoscia. moze ktos inny zna jakie > s > > > przytulne gniazdko? > > > > Jak to PARAseksualną??? > > Chcesz znowu dostać, trutniu? > > > > pzdr, twoja (pani) wasia > > > > cześć wasia :) > > no wiesz co? jakbyś mnie nie znała... Ja się na nikogo nie obraziłam;), ale wysłałam maila i żadnej odpowiedzi:((( Rozumiem zresztą niechęć do robienia czegokolwiek: mnie też oanował lekko apokaliptyczny nastrój - wiadomo dlaczego:((( i pracować mi się nawet nie chce;))) pzdr, wasia Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Do wasi 17.09.01, 14:59 wasia napisał(a): > Ja się na nikogo nie obraziłam;), ale wysłałam maila i żadnej odpowiedzi:((( odpowiedź wysłałam dzisiaj > Rozumiem zresztą niechęć do robienia czegokolwiek: mnie też oanował lekko > apokaliptyczny nastrój - wiadomo dlaczego:((( i pracować mi się nawet nie chce; > ))) nawet pracować? jak mi się chce pracować, to siadam w kąciku i czekam aż mi przejdzie ;) pzdr suzume Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: mam juz dosc tego forum... IP: *.acn.waw.pl 14.09.01, 16:31 Faktycznie, ostatnio portal Gazety bardzo niechętnie się ładuje, ale podejrzewam, że to tylko chwilowa niedyspozycja webmasterów, być może pozostająca w jakimś bliżej nieokreślonym związku z atakami terrorystycznymi. Osobiście nie ukrywam, że przeglądanie forum jest jednym z tych zgubnych nałogów, którym oddaję się z lubością w wolnych chwilach (a także tych nominalnie mniej wolnych) i których rzucenie przekracza zasoby mojej z natury słabej niewieściej woli. Liczę zatem, że nie wszyscy forumowicze ochoczo podążą za apelem Gucia i od czasu do czasu postanowią jednak coś tu skrobnąć - ku uciesze nałogowców. Pzdr, Xena Odpowiedz Link Zgłoś