liloom 05.08.02, 21:57 Dajcie cos o Pannie pliiiz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: Dlaczego sa inne znaki a PANNA nie? IP: *.ewave.at 05.08.02, 22:09 liloom napisała: > Dajcie cos o Pannie pliiiz! > ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
liloom vikus e tam 05.08.02, 22:20 z kawalerami nie mam klopotow:))))))) Nota bene a kysz z nimi - szef mnie dzis wkurzyl jak nie wiem co... Zabije go kiedys!:))))) Tylko ze on jest walniety - czasem wystarczy miec buty na obcasach (i koniecznie rozpuszczone wlosy!) i juz glupoty gada. "Kawaler" jest do wziecia vika, ale ... rozwodnik, czyli recycled, uzywany, troche popsuty, model wychodzacy z uzycia itd itp hihi Bylam dzis w IKEI poprawic sobie humor, kupilam fajne kwiatki do pokoju Karolinki - Roze Pustyni (cos przepieknego!) i mala Dracene (znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: vikus e tam IP: *.ewave.at 05.08.02, 22:25 Szefa trzeba otruc.Dracena sie swietnie do tego nadaje:-)Moge Ci tez uzyczyc filodendrona.Tez dobrze dziala na zejscia z tego swiata. Mowilas kiedys,ze przywiozlas z Polski ksiazki do czytania.Pozyczysz? Roza pustyni?To jest takie co wyglada jak zdechle a w wodzie odzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: vikus e tam 05.08.02, 22:53 Roza Pustyni to jest kaktus bez kolcow, cudne! strasznie mi sie podoba. Duze okragle liscie. Czasem w sklepach z kamyczkami sa takie z jakiegos kamienia. Szef jest niezniszczalny. On jest chyba wampirem albo wilkolakiem. Nie zbliza sie czasem pelnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: vikus e tam IP: *.ewave.at 06.08.02, 07:42 Gość portalu: Vika napisaý(a): > Szefa trzeba otruc.Dracena sie swietnie do tego nadaje:-)Moge Ci tez uzyczyc > filodendrona.Tez dobrze dziala na zejscia z tego swiata. > Mowilas kiedys,ze przywiozlas z Polski ksiazki do czytania.Pozyczysz? > Roza pustyni?To jest takie co wyglada jak zdechle a w wodzie odzywa? Ty sobie zaloz koniecznie na szyje kolie z wianuszka czosnku,do torby wsadz osikowy kolek na wszelki wypadek i rewolwer ze srebrna ,poswiecona kula a na biurku poszaw potezny krucyfiks.Moze zadziala.Jak nie to juz tylko egzorcyzmy zostaly. Jak chcesz to Ci pomoge go zamordowac.Musimy ulozyc jakis sensowny plan;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom cd nastapil 06.08.02, 08:47 I poszukaj mi od razu takiej samej fajnej pracy. Bo ja moja prace lubie. Tak mam:) A on jest szefem szefow czyli wlascicielem firmy, nie da sie go wygryzc:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś