madlen73 11.07.05, 11:43 Wczoraj podczas wycieczki rowerowej kochałam sie z moim ukochanym w pięknych złotych łanach zboża co wy na to .... Dodam tylko,że orgazm na łonie natury jest pięknym przeżyciem polecam kobietki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysica Re: buszujący w zbożu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 11:45 ...i wydłubuwać potem te wąsy z kłosa np. z żyta....ale atrakcja Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: buszujący w zbożu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 11:45 nie poprzebijałaś se macicy uschniętymi kłosami?? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: buszujący w zbożu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 11:45 myślałam, że czytałaś "Buszujący w zbożu" Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: buszujący w zbożu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 11:46 Co wy na to?? Nico, reklamujesz sie czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: buszujący w zbożu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 11:48 mam uczulenia na łany i trawy wiec bym nie mogła:-)))) a co do tego ostatniego zdania to sie zgadzam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: buszujący w zbożu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 11:49 i tak to rolnik urobi ręce po łokcie, żeby zaorać, wyplewić, zasiać, pilnować ,,żeby zboże rosło - a przejada takie egoisty i zniszczą mu bezmyślnie uprawy, zdepczą, połamią... i jacy z siebie zadowoleni! jak nie powódź, jak nie gradobicie.., to mieszczuchy na rowerkach.... ta sama plaga. no. Odpowiedz Link Zgłoś
madlen73 Re: buszujący w zbożu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 13:28 nie jesteśmy mieszczuchami, mieszkamy na obrzezach pieknego miasta Poznań, zniszczyliśmy ok 3 metry, a tak co agencja skupu zboza ta i tak wszystko zmalwersowała a tak mieliśmy trochę przyjemności. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
liss.ek Re: buszujący w zbożu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 11:50 Na pewno przeżyciem piękniejszym niż obcowanie z tą książką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: buszujący w zbożu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 12:46 z tego połamanego zboża chleba nie bedzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: buszujący w zbożu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 12:55 JA TEŻ TAK CHCĘ!!! (tupię nóżką) Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: buszujący w zbożu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.07.05, 14:10 Jesli 8 - 10 godzin, to mam nadzieję, że nie skropił was deszczyk.. Odpowiedz Link Zgłoś