Dodaj do ulubionych

Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU

12.07.05, 08:48
kiedys wyjde i jakas zabije :PPP...
Obserwuj wątek
    • c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:52
      a za co chcesz je zabijać? drą mordy?
      • edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:57
        i to jak, do 4 nad ranem :(((...
        • c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:58
          a policja albo straż nieczynna w nocy?:)
          • edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:59
            Pewnie spia smacznie, i u nich pod domem sie nie dra :(((...
            • c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:02
              jak drą mordy wzywam policję i jest po imprezie - jak ich starzy nie wychowali
              to wychowa policja
              bo na imprezy fredziu to się chodzi do knajp, pubów itd....
              • edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:04
                Akurat u mnie to policja ma w nosie sie sie u mnie dra pod blokiem , no chyba,
                ze by jakis policjant sie do mnie sprowadzil to moze, moze :)
                • c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:06
                  nie może mieć w nosie, bądź konsekwentna i żądaj interwencji
                  w razie czego mów , że się biją to zaraz przyjadą :)
                  • edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:08
                    mnie bardziej interesuje, co robia rodzice tych dzieciakow???
                    • c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:11
                      mają spokój w domu to robią co chcą :)
    • trzydziecha1 Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:52
      a czemu nie jakiegoś adoratora? ;)))
      • edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:57
        bo by mi mogl oddac, mala jestem :D
        • trzydziecha1 Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:00
          wołaj straz miejską, od tego są...
          • edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:06
            Straz moze przyjedzie jak juz bede z nozem w plecach :DDD
            • c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:06
              no co Ty? pierdoła?
    • vandikia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:59
      hihihihih

ja tam nie mam skrupułów, może jestem wredne babsko, ale zawsze wzywałam straż
      miejską, albo policję i towarzystwo rozpędzali. Sama lubię się zabawić, ale nie
      u kogoś pod oknami i przez całą noc. Domów nie maja, czy co?

Na szczęście od ponad miesiąca mieszkam na wsi i jest mi z tym suuper, żadnych
      tłumanów pod blokiem ;)))
      • edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:03
        cholera ja pod lasem mieszkam, ale nie pod moim oknem musza sie drzec nie? :P
        • krysica Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:05
          ....no też pod lasem mieszkam....ale jak sie drą to nieeeeesieee po
          rosieeee....no wiecie górale mają głosy!!! Zwłaszcza po okowitce. Czasem to
          jelenie ryczą...hehehe
          • vandikia krysica 12.07.05, 09:08
            widziałąm dziś reklamę na bilbordzie i o Tobie pomyslalam. Cos straszzzzznego.
            Reklama wody mineralnej kropla beskidu i pałac kultury umieszczony w górskiej
            dolince. Obciach normalnie.

a pomyslalam o Tobie, bo mi sie z Beskidami skojarzylo ;))
            • krysica Re: krysica 12.07.05, 09:10
              nie widziałam!!! NO obciach nieziemski....!!!! Beskidy leą w Beskidach a nie w
              Stolycy!!!
        • vandikia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:06
          hehehe ;)

zagłusz ich muzyką ;))
          w ten deseń to rozumiem, ja często słyszę jak się koty wieczorami drą, ale to
          trochę przyjemniejsze ;)))

niezłe echo musisz mieć ;)
          • krysica Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:08
            oj niesie....kocórki też sie drą....co jakiś czas
            • edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:12
              koty troche ciszej no i przewaznie w marcu :DDD...
              • krysica Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:13
                no w marcu to te zacofane sie drą....mam kotke i trzy razy do roku po tygodniu
                sie drrąąąą taaakie pasztety wypasione...kupię sobie flinte i będe strzelać....
                • edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:18
                  ja chyba tez - ty do katow ja do bzdzagwow :PPP...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka