edzia-fredzia 12.07.05, 08:48 kiedys wyjde i jakas zabije :PPP... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:52 a za co chcesz je zabijać? drą mordy? Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:57 i to jak, do 4 nad ranem :(((... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:58 a policja albo straż nieczynna w nocy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:59 Pewnie spia smacznie, i u nich pod domem sie nie dra :(((... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:02 jak drą mordy wzywam policję i jest po imprezie - jak ich starzy nie wychowali to wychowa policja bo na imprezy fredziu to się chodzi do knajp, pubów itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:04 Akurat u mnie to policja ma w nosie sie sie u mnie dra pod blokiem , no chyba, ze by jakis policjant sie do mnie sprowadzil to moze, moze :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:06 nie może mieć w nosie, bądź konsekwentna i żądaj interwencji w razie czego mów , że się biją to zaraz przyjadą :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:08 mnie bardziej interesuje, co robia rodzice tych dzieciakow??? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:11 mają spokój w domu to robią co chcą :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:52 a czemu nie jakiegoś adoratora? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:57 bo by mi mogl oddac, mala jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:00 wołaj straz miejską, od tego są... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:06 Straz moze przyjedzie jak juz bede z nozem w plecach :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:06 no co Ty? pierdoła? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 08:59 hihihihih ja tam nie mam skrupułów, może jestem wredne babsko, ale zawsze wzywałam straż miejską, albo policję i towarzystwo rozpędzali. Sama lubię się zabawić, ale nie u kogoś pod oknami i przez całą noc. Domów nie maja, czy co? Na szczęście od ponad miesiąca mieszkam na wsi i jest mi z tym suuper, żadnych tłumanów pod blokiem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:03 cholera ja pod lasem mieszkam, ale nie pod moim oknem musza sie drzec nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:05 ....no też pod lasem mieszkam....ale jak sie drą to nieeeeesieee po rosieeee....no wiecie górale mają głosy!!! Zwłaszcza po okowitce. Czasem to jelenie ryczą...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia krysica 12.07.05, 09:08 widziałąm dziś reklamę na bilbordzie i o Tobie pomyslalam. Cos straszzzzznego. Reklama wody mineralnej kropla beskidu i pałac kultury umieszczony w górskiej dolince. Obciach normalnie. a pomyslalam o Tobie, bo mi sie z Beskidami skojarzylo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: krysica 12.07.05, 09:10 nie widziałam!!! NO obciach nieziemski....!!!! Beskidy leą w Beskidach a nie w Stolycy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:06 hehehe ;) zagłusz ich muzyką ;)) w ten deseń to rozumiem, ja często słyszę jak się koty wieczorami drą, ale to trochę przyjemniejsze ;))) niezłe echo musisz mieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:08 oj niesie....kocórki też sie drą....co jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:12 koty troche ciszej no i przewaznie w marcu :DDD... Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:13 no w marcu to te zacofane sie drą....mam kotke i trzy razy do roku po tygodniu sie drrąąąą taaakie pasztety wypasione...kupię sobie flinte i będe strzelać.... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Bździągwy podblokowe i ich adoratorzy RATUNKU 12.07.05, 09:18 ja chyba tez - ty do katow ja do bzdzagwow :PPP... Odpowiedz Link Zgłoś