Dodaj do ulubionych

Jak mnie nie ma to najlepsze tematy ida :((((...

13.07.05, 13:10
Wyskoczy czlowiek na godzinke a tu cycki i kuszenie :PPP...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....
Obserwuj wątek
    • margie Re: Jak mnie nie ma to najlepsze tematy ida :(((( 13.07.05, 13:11
      a jak taka sliczna dziewczynka jak ty chodzi na luzie, bez sznura u szyi w
      postaci faceta:))
      • edzia-fredzia Re: Jak mnie nie ma to najlepsze tematy ida :(((( 13.07.05, 13:12
        nikt mnie nie chce bo niedobra jestem i gotowac nie umiem :D
        • margie Re: Jak mnie nie ma to najlepsze tematy ida :(((( 13.07.05, 13:15
          zajebiste preteksty zeby sobiennie wiazac tego sznura na szyi:))
          • edzia-fredzia Re: Jak mnie nie ma to najlepsze tematy ida :(((( 13.07.05, 13:16
            AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa jak :)
        • c.eastwood ale kobieta co nie umie gotować... 13.07.05, 13:42
          a co umiesz:(?
          • edzia-fredzia Re: ale kobieta co nie umie gotować... 13.07.05, 13:44
            nie no jajka ugotuje :D
            • c.eastwood Re: ale kobieta co nie umie gotować... 13.07.05, 13:48
              no tak , na tym to się znasz :)
              • edzia-fredzia Re: ale kobieta co nie umie gotować... 13.07.05, 13:51
                co Ty mozesz wiedziec o zyciu dzieciaku :P
                • c.eastwood no patrz pan 13.07.05, 13:53
                  jak mi powiedziała :(
                  bezczelna baba
                  • edzia-fredzia stara jeszcze dodaj :P 13.07.05, 13:55
                    nie denerwuj sie synek :D
                    • c.eastwood bardzo mi przykro 13.07.05, 13:56
                      Mamoń
                      • edzia-fredzia Re: bardzo mi przykro 13.07.05, 14:02
                        inż?
                        • c.eastwood Re: bardzo mi przykro 13.07.05, 14:20
                          Mamoń jestem .
                          Mamoniowa jestem bardzo mi przykro.
                          • edzia-fredzia Re: bardzo mi przykro 13.07.05, 14:29
                            Hehehehehehe... :)))...
                            wole "Dziewczyny do wziecia" ;)
                            • c.eastwood pieski małe dwa , chciały przejść przez rzeczkę 13.07.05, 14:36
                              nie wiedziały jak znalazły kładeczkę a, że była zła ..( nie wiem co dalej :)
                              sibą sibą la la la la sibą sibą
                              • edzia-fredzia Re: pieski małe dwa , chciały przejść przez rzecz 13.07.05, 14:41
                                szczytem mody jest dziewczyna ma lalalalalalalalaaaa....
                                AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA - dawno nie bylo :D
                                • c.eastwood a to widziałaś? 13.07.05, 14:50
                                  sibą, sibą
                                  ĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ
                                  ĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ
                                  • edzia-fredzia ciemnosc widze :DDDD... 13.07.05, 14:55

• c.eastwood Re: ciemnosc widze :DDDD... 13.07.05, 14:57
                                      fredzi Ty to jednak zupełnie normalna to nie jesteś , nie?
                                      • edzia-fredzia nigdy nie bylam :DDDD... 13.07.05, 14:58

• c.eastwood bardzo porządna dziewczyna 13.07.05, 15:05
                                          trudno , co zrobić
                                          • edzia-fredzia Re: bardzo porządna dziewczyna 13.07.05, 15:07
                                            Och, ty miśku, ty złośniku, ty świnko :DDDDDDDD...
                                            • c.eastwood dziecko musi mieć ojca, bo ojciec jest prawie tak 13.07.05, 15:08
                                              samo ważny , jak matka
                                              a jak matka wyjedzie to wazniejszy nawet
                                              • edzia-fredzia co mi zrobisz jak mnie zlapiesz???? 13.07.05, 15:22

• c.eastwood Re: co mi zrobisz jak mnie zlapiesz???? 13.07.05, 15:41
                                                  tak jak Król Maciuś I, Tytus Romek i A'Tomek, Dzieci z Bullerbyn, Tomek na
                                                  Tropach Yeti
                                                  Jak , Asterix i Obelix , jak Załoga G, McGuiver i Pipi
                                                  • edzia-fredzia Re: co mi zrobisz jak mnie zlapiesz???? 13.07.05, 15:43
                                                    zapomniales o druzynie A :PPPPP...
                                                  • c.eastwood Re: co mi zrobisz jak mnie zlapiesz???? 13.07.05, 15:49
                                                    cholera jasna
                                                • mamba30 Re: co mi zrobisz jak mnie zlapiesz???? 13.07.05, 15:48
                                                  zjem Cię, zjem Cię, obedrę ze skórki :))
                                                  • edzia-fredzia :)))))))))))... 13.07.05, 15:49

• c.eastwood Re: co mi zrobisz jak mnie zlapiesz???? 13.07.05, 15:49
                                                    potocka bis :)))nono
    • c.eastwood Re: Jak mnie nie ma to najlepsze tematy ida :(((( 13.07.05, 13:12
      AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
      CYYYYYYYYYYYYYCKIIIIIIIIIIIIIIIII
      • edzia-fredzia Re: Jak mnie nie ma to najlepsze tematy ida :(((( 13.07.05, 13:13
        Twoje czy moje? :DDDDD
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
        • krysica Re: Jak mnie nie ma to najlepsze tematy ida :(((( 13.07.05, 13:14
          AAAAAAAAAAAAA!
          Co Wy z tymi CYCKAMI?????????????????????????
          • edzia-fredzia Re: Jak mnie nie ma to najlepsze tematy ida :(((( 13.07.05, 13:16
            No bo swe wyszlam to cyckowe tematy byly i w ogole fajne
            AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
            • c.eastwood E.F. 13.07.05, 13:48
              no Twoje cycki of korsAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle ich nie
              widaćAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA na zdjęciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUU
              • edzia-fredzia Re: E.F. 13.07.05, 13:50
                MOOOOOOZZZZZZEEEEE MI SIEEEEEEEEEEEEEEEEEE
                WKKKKKKKKLLLLLLLLEEEEEESSSSSLLLLLLYYYYYYYYY aaaaaaaaaaaaaaa....
                • c.eastwood nie może tylko na pewno 13.07.05, 13:53
                  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                  • mmagi czy tobie słonko ostatnio za mocno nie 13.07.05, 13:55
                    przygrzało w czółko;-)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka