niedzwiedzica_sousie 15.07.05, 12:34 hej, zasiadłam do kompa. jest tu kto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia-fredzia Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:35 czesc :))))))))... jak sie czujesz, jak sie masz? No i w ogole co u Ciebie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lakoniaa Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:36 a "koty" też się moga przywitać ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:39 jasne! ja już trochę wyszłam z obiegu. staram się nie siedzieć przed kompem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Niedźwiedź!!!!! 15.07.05, 12:36 pisz, co tam u Ciebie? Jak synek? Jak samopoczucie??? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Niedźwiedź!!!!! 15.07.05, 12:38 no hej! u mnie w miarę. wymiękam od upałów. w końcu mam brzuch (tak do siódmego miesiąca po prostu nie było widać, że jestem w ciąży). Stasiu rozrabia jak pijany zając, ja zaczynam trzęść porami przed porodem. poza tym w środę przeprowadzam się do nowej chaty a na finiszu jest jeszcze mnóstwo użerania się z budowlańcami. A CO U WAS?????? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Niedźwiedź!!!!! 15.07.05, 12:40 oficjalnie od początku ciąży mam termin na 1 września, ale ginekolog powiedział że na 99% urodzę wcześniej, bejbi jest już duże i tak po 15 sierpnia mam być zwarta i gotowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: lewek bedzie :) 15.07.05, 12:41 mam nadzieję szczerze mówiąc, bo panna jakoś mi się średnio uśmiecha. no ale jak będzie chciało dłużej posiedzieć w brzuchu to trudno Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: lewek bedzie :) 15.07.05, 12:44 lew - znaczy charakterny bedzie :))))... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Niedźwiedź!!!!! 15.07.05, 12:41 no to jescze masz m-c z kawalkiem. współczuję, pamiętam jak sama nosiłam brzuchala w upały, tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Niedźwiedź!!!!! 15.07.05, 12:42 podobno ma się nieco ochłodzić od przyszłego tygodnia. MAM NADZIEJĘ ŻE TAK BĘDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Niedźwiedź!!!!! 15.07.05, 12:42 chyba raczej rozwarta;-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie baj de łej 15.07.05, 12:43 byłam niedawno w sopocie :) fajnie było! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles i nic nie powiedziałaś!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 12:44 to juz się na Ciebie obraziłam:((((((((((((((((((( jak tak można???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: i nic nie powiedziałaś!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 12:46 :((( no tak własnie nie wiedziałam trochę co zrobić. nie chciałam ci zawracać głowy. mój men był na opener's festival a ja moczyłam girki w bałtyku Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: i nic nie powiedziałaś!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 12:48 no nie!!!!!!!!!! ja też byłam na ope airze!!!!! niedźwiedź!!!! jak mogłaś?!?!?!?! buuuuuuuuuuuuuuuu:((((((((((((((((((((( może byłyśmy w tym samym czasie na plaży, bo w sobotę przed koncertem grałam w siatkę w sopocie na plaży i spacetowałam. ale żadnej ciężarnej nie widziałam:( byłam pod grandem, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: i nic nie powiedziałaś!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 12:59 no ja się na sam festival nie wybrałam, jednak spękałam, że mnie tak stratują i w ogóle te decybele. ale zazdrościłam mojemu menowi jak nie wiem co! :( w sobotę byłam na plaży, a jakże, w czerwonej kiecy z wielkim brzuchem. nie mogłabyś nie zauważyć. obiecuję że następnym razem dam znać! :) a jak mieszkanko? znalazłaś coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: i nic nie powiedziałaś!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 13:01 nie widziałam:( może dlatego, że grałam w siatę, a nie obserwowałam plażowiczów; (( mieszkania jeszcze szukamy:(( jakoś nic nam się nie podoba:( a Wy jak? mieszkanie umeblowane? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: i nic nie powiedziałaś!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 13:05 ja siedziałam na plaży w takiej knajpce drewnianej, tam jest mały basen dla dzieci, niedaleko avon miał swoją bazę. w ogóle byłam od piątku do niedzieli. a mieszkałam na alei niepodległości. przy grandzie też byłam i na monciaku of kors. wprowadzam sie w środę. budowa pochłonęła niestety tyle kasy, że na meble już nam nie za bardzo wystarczy kasy. na szczęście udało nam się urządzić całą kuchnię. do sypialni bierzemy stare łóżko a reszty będziemy dorabiać się powolutku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:36 cześć Niedźwiedziu, melduję się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:40 co słychać? wakacje już zaliczone? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:42 częściowo już tak, a poza tym wszystko git. Zaręczyłam się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:47 te zaręczyny to takie z ustalonym terminem ślubu czy po prostu jako kolejny etap związku (bo są różne odmiany zaręczyn) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:49 w sierpniu oddam się w całości :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:00 a no to pięknie! gratulacje!!!!!!! kieca gotowa? weselisko będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:01 coś Ty Niedźwiedziu, jam przeca z odzysku. Tylko cywilny i to skromny, w gronie najbliższych. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:15 no ja wiem, że z odzysku, ale różnie to bywa. ja nawet swój pierwszy brałam tylko cywilny i po cichu. ale znam takich co wyprawiają i drugie weselisko i trzecie.... :))) ale oby ten był ostatni! a gniazdko uwite? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:39 Buziaczek! Pozdrowionka! (tylko mam dziś dużo zajęć - i praktycznie nie ma mnie :((( ) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:40 tym bardziej dziekuję za odzew. jak się macie z lenką? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:43 lena teraz nie napisze, bo nie jest przy kompie, ale dobrze się mamy obie :) czekamy na urlop i tyle :) Dbaj o siebie i niedźwiadka i zaglądaj tu czasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:44 staram się dbać! :) buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 12:41 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Niedzwiedz sie wreszcie pokazałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:- )))))))))))))))))))))))))))))) juz czytam od poczatku:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: :))))))))) 15.07.05, 12:44 juz wiem ze jest oki ale wymiekasz z upałów,w wawie tez sa:( a wogóle to wiesz kto ja?bo jak trza sie było logowac to se dodałam:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: :))))))))) 15.07.05, 12:48 mmagi litości, ja nie byłam 25 lat w śpiączce :)))))) pamiętam już ten nowy nick :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: :))))))))) 15.07.05, 13:01 a wiesz że lepiej mieć parkinsona niż alzheimera? bo lepiej pić i rozlać połowę niż nie pamietać, że się piło :))))))) (boże kiedy ja się w końcu będę mogła upić????????????!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: :))))))))) 15.07.05, 13:04 dobre:-))))) uuuuu nie predko,potem bedziesz sie cycoliła;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: :))))))))) 15.07.05, 13:06 no właśnie jasny gwint! :( może odzwyczaję się już na amen? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: :))))))))) 15.07.05, 13:15 eeee nie to sie ma we krwi;-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: hej kochana niedźwiedzico 15.07.05, 12:59 całuję gorąco brzuszek i starą matkę :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: hej kochana niedźwiedzico 15.07.05, 13:07 :)) cześć Lenka! co słychać? dokąd się wybierasz na wakacje? mi się właśnie zrobiły palce jak serdelki cielęce :(((( chyba się przeniosę do jakichś zimnych krajów. a pomyślec, że całe życie kochałam lato i upały. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: hej kochana niedźwiedzico 15.07.05, 13:12 kotuś, ja po szkole boso latałam, takie stopy popuchnięte miałam :( minie wraz z porodem :) jadę na urlop do rodziców (do włoch), razem z menżowiem, córkowiem i psowiem.Kotowia zostają w chałupie.Kiedy masz datę wyrzutu dzidziucha? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: hej kochana niedźwiedzico 15.07.05, 13:18 ja mam takie sandały rozczłapańce, w które się mieszczę. ale stopy mnie bolą jak poparzone :( jak to fajnie mieć starych we włoszech!!! ja byłam w bieszczadach i jak zwykle było cudownie. mimo że po gorkach sobie nie pohasałam. mojego kota czeka przeprowadzka mam nadzieję, że dobrze to zniesie. a do psa się przymierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:02 Bywam, ale niewiele. Tym niemniej miło Cię widzieć :D Całuski cmok cmok cmok Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:08 a czemuż to bywasz w ograniczonym zakresie? czyżby nowa, pochłaniająca, odpowiedzialna i ciekawa praca? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:13 Hue hue. Bez ironii proszę ;) Mam taką zleconą, od szybkiego wykonania zalezy, czy uda mi się na urlop pojechać za tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:21 to nie była ironia! pamietam że coś ci się kroiło, więc miałam nadzieję, że może to już. ale jeśli nie, to zapewne niebawem!!! a gdzie na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:16 Cześć Niedźwiadku:)) brzuchaty? a to jakoś ino ino jak się rozwiążesz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:17 ale Ciebie to też tu dawno nie było..... Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:19 za to od paru dni chociaz na krótko zaglądam codziennie i będę zaglądać jeszcze trzy miesiące:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:20 zaglądaj zaglądaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:23 no! nawet borsuczycy się doczekałam! mam szczęśliwy dzień! mimo wakacji wszyscy na posterunku!!!!! no już niedługo. jakiś miesiąc i może ciut ciut. trochę boję się jak to będzie... co u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:30 Mnie zesłano na wakacje do nudnej pracy, chcąc nie chcąc po tygodniu wpadłam w rutnynę, wskaźnik rutyny 2000;), szczęście, że jest internet, to mam gdzie udawać, że coś robię, udaję niestety tylko między 12 a 14..., bo potem idę do domu, a wcześniej to piszę piszę piszę (ręcznie), a ja do pisania, to nigdy melodii nie miałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: witam starą ekipę (i nową też) 15.07.05, 13:38 no to współczuję. i łapki na pewno bolą od tego pisania, co? Odpowiedz Link Zgłoś