Dodaj do ulubionych

Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno

20.07.05, 12:17
jako aktora , jak i reżysera - piszcie zobaczymy co wyjdzie.
u Mnie:
1. Unforgiven
2. Ci się zdarzyło w Madison County.
3. Za wszelką cenę.
Obserwuj wątek
    • xxx1974 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:19
      brudny harry, władza absolutna
    • margie Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:19
      Przeykro mi bardzo, ale nie lubie clinta ani jako aktora, anijako rezysera, tym
      bardziej. Ten rodzaj filmu mi nie odpowiada.... Wczoraj ogladalam miasteczko
      Salem. Obsada boska, ale film...... nudny, za dlugi i nie wiadomo o co chodzi...
    • goldioo Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:22
      Polnoc w ogrodzie dobra i zla
      Rzeka tajemnic
      Za wzselka....

Dobre filmy,tak czy tak kretyni nie powinni sie sygnowac jego nazwiskiem.
      • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:40
        masz szczęście, że ukrywasz się za nickiem i anonimowością w sieci, bo inaczej
        nie szczekałabyś tak - ciekawe czy jeszcze będziesz szczekać czy już gryźć
        • goldioo Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:43
          Wreszcie coś innego niż "paszła won pasztet" brawo, 1 poziom w górę!.Kiedy ktos
          szczeka to mu odszczekuję.
          • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:43
            wal sie na cyca
            • goldioo Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:47
              wal sie na cyca:)
    • mmagi Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:22
      cały cykl Brudnego Harego,Million Dolar Baby,Niesamowity jezdziec:-))
    • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:41
      ten z małpą, ale nie pamiętam tytułu, może to był Brudny Harry???
      • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:44
        nie Brudny Harry to saga i Inspektorze Harrym Callahanie ( Dirty Harry, Magnum
        Force, Line )
        • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:45
          a jaki tytuł nosi ten z małpą??? pamiętasz może _ skręcamy w prawo i małpka
          wystawia przez okno piąche i wali w ryło jakiegoś kolesia :))
          • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:48
            hm , myslę :)
            • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:49
              widzę, aż Ci czacha paruje :)
              • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:49
                ciągle myślę ...ciiiii:)
                • magdzie Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:51
                  kosmiczni kowboje?
                  • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:52
                    no , ufffff
                  • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:52
                    chyba nie :(((((
                    • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:53
                      kosmiczni ok.
                      ale ten pierwszy.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                    • magdzie Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:53
                      ja jedna tylko malpe kojarze z clintem...moze mam kiepska pamiec...
                        to masz wiele wspólnego z Mambą
                        • magdzie Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:05
                          a dlaczego? z powodu kiepskiej pamieci czy skojarzen zwierzecych?;)
                          • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:06
                            no kochana, a cóż to mi sugeujesz??? żem stara i sklerotyczna, czy może
                            zoofilka????? :)
                            • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:06
                              o matko mamba
                              AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                              AAAAAAAA
                              • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:07
                                BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
                                BBBBBBBBBBBBBBBBBB
                            • magdzie Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:09
                              absolutnie;) do starosci ... hoho z Twoja uroda to Ty zawsze piekna bedziesz...
                              • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:09
                                mała wazelinka 0 13 10 ?
                              • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:11
                                przez Ciebie znowu się czerwienie ....
                                • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:12
                                  wtedy seksowniej wyglądasz:)
                                  • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:13
                                    przykro mi, rozczaruję Cię.... jestem całkowicie aseksualnym mambiszonem :)
                                    • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:17
                                      wiem złotko , mam zdjęcia :)))))))))))))))))
                                      • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:19
                                        :)))))
                                        • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:20
                                          żartuję - jesteś taka piękna i kobieca :)
                                          • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:21
                                            c.eastwood napisał:

> żartuję - jesteś taka piękna i kobieca :)

dobra, dobra... i tak Ci nie wierzę :)
                                            • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:22
                                              scera prawda pse pani
                                              • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:32
                                                kilka dni temu inaczej śpiewałeś....
                                                • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:36
                                                  znaczy , ze co ...:)
                                    • magdzie Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:47
                                      jasssne... ja swoje wiem;))) i zadnej wazeliny nie zapodalam...
                                      • c.eastwood a co wiesz>? 20.07.05, 13:51
                                        mów
                                        • magdzie Re: a co wiesz>? 20.07.05, 13:59
                                          ze mamba to piekna kobieta...
                                          wiecej nic nie powiem;)
                                          • c.eastwood Re: a co wiesz>? 20.07.05, 14:11
                                            mamba przysłałami zdjecia , wiec też mam zdanie
                                            jest fajna ale jej dokuczam czasem
                                            • mamba30 Re: a co wiesz>? 20.07.05, 15:42
                                              czasem.....ha ha ha.... raczej cały czas
                                              • c.eastwood Re: a co wiesz>? 20.07.05, 15:44
                                                jak cały czas ?? a wirtualny buziak i maliny to pies????
                                                • mamba30 Re: a co wiesz>? 20.07.05, 15:48
                                                  nie pies, ale racaej psowiu... i to za opłata chorą jakąś
                                                  • c.eastwood Re: a co wiesz>? 20.07.05, 15:52
                                                    prawdziwa kobieta : marudzi i marudzi:)
                          • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:07
                            ona tez ma problem z myszką... o przepraszam z małpką :)
                            • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:07
                              ja nie mam żadnego problemu z moja myszką, przestań mi głupoty inputować
                              • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:08
                                miało być w mordę imputować
                                • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:10
                                  hehe -myslałem , że od input output :)
                              • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:09
                                ;) chyba imputować ?:)
                                • mamba30 Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:10
                                  przeca sie poprawiłam. łapka się omskła na klawiszach, a Ty uważaj, bo zaraz
                                  będę....amputować
                                  • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:13
                                    :)))
    • magdzie Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:45
      "rozpetalem II wojne swiatowa..."
      • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:50
        o matko
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
        • magdzie Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:51
          łe sie nie znaŻ na rzartah
            żnam żnam , ya tysz rzartowauem:)
    • krysica Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 12:57
      2
      3
      1...:)
      • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:01
        Krysi wiedziałem :)))
        • krysica Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:09
          :):):):)
          • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:10
            jesteś taka jak Meryl Streep w tym filmie :)?
            • krysica Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:13
              ja nie mam męża....:)
              • c.eastwood Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 13:18
                to musisz go znaleźć szybko , bo musisz kogoś zdradzać
                • krysica Re: Musze???? Mam termin?????:):):):) 20.07.05, 13:20
                  • c.eastwood Re: Musze???? Mam termin?????:):):):) 20.07.05, 13:21
                    Mów kiedy !
                    sama określasz kiedy a ja pilnuję terminu
                    • krysica Re: Musze???? Mam termin?????:):):):) 20.07.05, 13:25
                      chcesz być męzem czy tym do zdradzania?????
                      • c.eastwood Re: Musze???? Mam termin?????:):):):) 20.07.05, 13:26
                        tym do zdradzania :)
                        • krysica Re: Musze???? Mam termin?????:):):):) 20.07.05, 13:27
                          :):):):):):)
                          ...się wystraszyłam no...:)
                          • c.eastwood Re: Musze???? Mam termin?????:):):):) 20.07.05, 13:27
                            ni ebój się
                            dawaj termin!!!
                            • krysica Re: Musze???? Mam termin?????:):):):) 20.07.05, 13:30
                              ..jeju no gdzie ja teraz w sezonie urlopowym męża znajde...i do tego
                              wolnego?????????? raczej z wolnym terminem...
                              • c.eastwood nie marudź , była umowa 20.07.05, 13:31
                                dawaj termin bez szemrania
                                • krysica Re: nie marudź , była umowa 20.07.05, 13:32
                                  ...3 dni i 3 noce..:)
                                  • c.eastwood Re: nie marudź , była umowa 20.07.05, 13:36
                                    od dzisiaj...
                                    stoi:)
                                    • krysica Re: nie marudź , była umowa 20.07.05, 13:37
                                      zaraz lece...:)
                                      a co jak nie dotrzymam umowy?
                                      ...moge nie znaleźć męza...wolnego??:)
                                      • c.eastwood Re: nie marudź , była umowa 20.07.05, 13:39
                                        sztuka jest sztuka
                                        ma być do niedzieli do północy
    • rachela180 Co się zdarzyło w Madison County 20.07.05, 13:21
      to mój ulubiony film. Niestety widziałam już dawno temu :( a nie mogę znaleźć
      na DVD. Istłód, nie wiesz, czy to wyszło?

PS. Właśnie sobie kupiłam Firefox :)
      • c.eastwood Re: Co się zdarzyło w Madison County 20.07.05, 13:22
        wyszło - widziałem w Trafficu na Brackiej
        • rachela180 Re: Co się zdarzyło w Madison County 20.07.05, 13:23
          W takiej serii filmów Eastwooda czy osobno?
          • c.eastwood osobno - ta seria to : 20.07.05, 13:25
            Dirty Harry, Magnum Force i Line
            • rachela180 Re: osobno - ta seria to : 20.07.05, 13:29
              Istłód kochanieńki, popatrz sobie w kioskach. Wychodzi teraz taka seria tanich
              płyt DVD z filmami Eastwooda. Brudny Harry był, było Bez Przebaczenia (ale bez
              polskich podpisów, do tego płytke dali dwustronną), Tylko dla Orłów, Wzgórze
              Rozdartych Serc no i teraz Firefox. Jeśli dobrze pamiętam Siła Magnum będzie w
              następnym numerze.

Ale wielkie dzięki za info, polecę kupić :)
              • c.eastwood Re: osobno - ta seria to : 20.07.05, 13:35
                łiłi
                ale ja mówiłem o takim bootlegu w Traffficu
                • rachela180 Re: osobno - ta seria to : 20.07.05, 13:36
                  OK. Najpierw PITa złożę, a potem do Traffica :)
                  • c.eastwood Re: osobno - ta seria to : 20.07.05, 13:40
                    moze zadzwoń najpierw , bo nie będzie a ja wyjdę na zmylacza
                    • rachela180 Re: osobno - ta seria to : 20.07.05, 13:40
                      to w Empiku poszukam, przecie nie ukrzywdzę ja Ciebie :)
                      • c.eastwood Re: osobno - ta seria to : 20.07.05, 13:46
                        merci bejbe pour favore
    • opelvectra Re: Najlepsze filmy Clinta Eastwooda - zarówno 20.07.05, 22:22
      Co sie wydarzylo w Madison County zdecydowanie nr 1!!!

Unforgiven
      Rzeka Tajemnic
      Za Wszelka Cene

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka