22.07.05, 10:28
pomecze was jeszcze przed weekendem :-)

wiele kobiet zapytanych o to jaki jest jej "wymarzony ksiaze z bajki"
odpowiada: cos tam cos tam i musi miec to COS

a ja sie pytam co to jest to COS? :-)

p.s. COS w wersji lenki = chemia jak sie domyslam:-)
Obserwuj wątek
    • sagis Trochę chemii,ale chemia jest złudna. 22.07.05, 10:31
      Trwalsza jest miłość, która rozwija się z przyjaźni.
      Nie będę zdradzać co ja lubię, bo lubię szczere uczucia:-)
      • omcrew Re: Trochę chemii,ale chemia jest złudna. 22.07.05, 10:33
        ale nadal nie wiem co to jest to cos vel. chemia :-)
        • mmagi Re: Trochę chemii,ale chemia jest złudna. 22.07.05, 10:33
          feromony?;-)
          • mamba30 Re: Trochę chemii,ale chemia jest złudna. 22.07.05, 10:34
            magia....
          • sagis Re: Trochę chemii,ale chemia jest złudna. 22.07.05, 10:40
            Feromony powodują, że kogoś lubimy, a kogoś nie.
            Wszystkie emocje są jakąś reakcją chemiczną w naszym organiźmie.
            Kobiety podobno jeszcze zakochują się przez słuch, a mężczyźni przez wzrok.
            Głos mojego ukochanego tak mnie kręci, aż dostaję dreszczy:-)
            A, on dziwi się, że tak często do niego dzwonię;-))
            • mmagi Re: Trochę chemii,ale chemia jest złudna. 22.07.05, 10:41
              mysle ze feromony to cos wiecej niz lubic lub nie:-)))
              • sagis Re: Trochę chemii,ale chemia jest złudna. 22.07.05, 11:50
                Ale, to wystarczy, aby inni na forum to zrozumieli;-))
            • mamba30 Re: Trochę chemii,ale chemia jest złudna. 22.07.05, 10:41
              wiesz Sagis, ja mam podobnie. też uwielbiam słuchać głosu mojego
              nabrzęczonego :)) I on też się dziwi, bo sam w nim nic interesującego nie
              dostrzega, tudzież nie słyszy :))
              • sagis Re: Trochę chemii,ale chemia jest złudna. 22.07.05, 11:53
                Bo, pewnie nie mam nic wspólnego ze starszymi agentami ubezpieczeniowymi:-)))
                Kiedyś jeden taki pouczał mężczyzn, aby nie mówili do kobiet zbyt niskim głosem,
                bo one będą chciały umówić się z nimi na randkę, a nie podpisać polisę:-))))))))

Starzy wyjadacze wiedzą, co kręci najbardziej kobietę:-)))
            • omcrew Re: Trochę chemii,ale chemia jest złudna. 22.07.05, 10:41
              heheh dobry powod do dzwonienia :-)
    • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 10:32
      myślę, że tego "coś" nie da się sprecyzować. To po prostu musi być, w każdym
      przypadku jest to pewnie coś innego :))
      • omcrew Re: to COS 22.07.05, 10:34
        hmmm nieda sie sprecyzowac... mam rozumiec ze kobiety szukaja w facecie czegos
        czego nieda sie sprecyzowac a zatem byc moze nie istnieje?
        chociaz do kobiet pasowaloby takie podejsci :-)
        • sagis Każda potwora trafi na swego amatora:-)))) 22.07.05, 11:55
          Każda kobieta jest inna i czego innego szuka w mężczyźnie.
          Także po prostu trzeba trafić na tą właściwą:-)
    • pierozek_monika zgrabny tyłek, władczość, błyskotliwość, podobne 22.07.05, 10:33
      poczucie humoru, pewność siebie, optymizm.
      Dobra - nie chce mi się już.
    • alpepe Re: to COS 22.07.05, 10:34
      przyślij mi swoje zdjecie i zdjęcie laski w tzw. twoim typie a powiem Ci, co to
      jest to coś, w twoim przypadku.
      • omcrew Re: to COS 22.07.05, 10:36
        nie przysle :-)
        • alpepe Re: to COS 22.07.05, 10:43
          no, to już wiem. Pewność siebie, to to, czego Ci brakuje... albo dobry wygląd,
          tego chyba też ci brakuje.
          • omcrew Re: to COS 22.07.05, 10:44
            albo jednego i drugiego :-)
            • pierozek_monika Re: to COS 22.07.05, 10:45
              pewność jest ważna a na pocieszenie - ja np. wymiękam dla typowych brzydali.
              • omcrew Re: to COS 22.07.05, 10:50
                brzydalem jestem ale czy typowym... nie wiem :-)
                • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 10:51
                  pokaż fotk, to ocenimy :))
                  • pierozek_monika Re: to COS 22.07.05, 10:52
                    e nie stresujmy go :-)
                  • omcrew Re: to COS 22.07.05, 10:52
                    hehehe a co ja z tego bede mial ? :-)
                • pierozek_monika Re: to COS 22.07.05, 10:51
                  o widzisz! jak jesteś nietypowy - to masz to COŚ ;)
                  • omcrew Re: to COS 22.07.05, 10:53
                    mam to potraktowac jak komplement? :-)
                    • pierozek_monika Re: to COS 22.07.05, 10:54
                      nie :-)
                      tylko jako stwierdzenie, że ktoś moze się zachwycić Twoją nietypowością :-)
                      • omcrew Re: to COS 22.07.05, 10:57
                        ja tam wole zeby sie mna nikt nie zachwycal :-)
                        do boys-bandu nie naleze :D
                        • pierozek_monika Re: to COS 22.07.05, 11:00
                          "nikt" to chyba powiedziane na wyrost?
                          Chociaż jedna osoba w Twoim typie byłaby chyba mile widziana, hę?
                          • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:01
                            jasssne :-) ale bez przesady... zadnych zachwytow :-)
                            jeszcze by sie zakochala i co wtedy? :-)
                            • pierozek_monika Re: to COS 22.07.05, 11:02
                              co na to by żona powiedziała! :DDDDD
                              • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:03
                                a małż????b też chyba ma coś do gadania :))))
                              • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:03
                                jaka zona?? co Ty do mnie rozmawiasz... bede mial koszmary w nocy :D
                                • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:05
                                  żona to taka kobietka z obrączką na palcu ( przypis, tłumaczenie) :)))
                                  • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:07
                                    ja wiem co to jest :-)
                                    koledzy mi opowiadali ;) a jakbylem maly i niegrzeczny to mnie tata tym
                                    straszyl :-D
                                    • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:08
                                      mnie straszyli babą jagą, ale to chyba nie to samo :))
                                      • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:09
                                        blisko blisko :-)
                                        • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:10
                                          brakuje mi tylko pypcia na kinolu :))
                                          • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:11
                                            hehehe ale da sie cos z tym zrobic? :-)
                                            • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:11
                                              ja się nie będę uśliczniała, wolę być taką paskudą, jak teraz :)
                                              • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:13
                                                po co poprawiac nature ;)
                                                • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:15
                                                  gdzież bym śmiała. Jeszcze później, już z tym pypciem na nosie, nie mogłabym
                                                  się opędzić od płci przeciwnej. I po co mi to???? :)
                                                  • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:16
                                                    powiedzialbym ci po co ale sie wstydze ;)
                                                  • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:17
                                                    nie wstydź się, obiecuję, że nikomu nie zdradzę....
                                                  • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:19
                                                    cenzura wytnie, i niemam jak wstawic czerwonego kwadracika w dolnym rogu
                                                    ekranu :-)
                                                  • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:19
                                                    może zdążę przeczytać, zanim ciachną :) a kwadracik sobie wyobrażę
                                                  • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:24
                                                    i chcialbym i sie wstydze... chociaz kobieta nie jestem :-)
                                                  • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:26
                                                    chcieć, to móc, więc nie rób scen :)
                                                  • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:29
                                                    lubie sie podraznic :-)
                                                  • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:32
                                                    nie drażnij lwa, a właściwie mamby :))
                                                  • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:34
                                                    kici kici :-)
                                                    nie wiem jak sie na mambe wola :/
                                                    :-)
                                                  • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:39
                                                    hi hi hi.... może ssssssssssssssssssssssss.......
                                                  • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:41
                                                    na flecie bym zagral ale nie potrafie :-)
                                                  • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:48
                                                    ta od fletu to kobra, a nie mamba. Poszukaj jakiejś innej możliwości :)
                                                  • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:49
                                                    trace pomysly i nerwowo rozgladam sie dookola w poszukiwaniu pomocy :-)
                                                  • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:50
                                                    no.... a ja tracę cierpliwość :))
                                                  • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:51
                                                    policz do 10 :-)
                                                  • mamba30 ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 11:52
                                                  • omcrew Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 11:56
                                                    eeee oszukujesz za szybko :-)
                                                  • mamba30 Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 11:58
                                                    bo ja szybka dziewczynka jestem :))
                                                  • omcrew Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 11:59
                                                    no widzisz to poradzilabys sobie z tym stadem facetow pedzacyt za toba :-)
                                                  • mamba30 Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 12:00
                                                    chyba za moim pypciem na nosie :)
                                                  • omcrew Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 12:02
                                                    no ale przeciez zintegrowany z toba wiec za toba w efekcie :-)
                                                  • mamba30 Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 12:03
                                                    na razie odpusczę sobie pypcia, wrócę do tematu, jak już będę po ślubie :))
                                                  • omcrew Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 12:05
                                                    to powodzenia na nowej drodze zycia :-)
                                                  • mamba30 Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 12:08
                                                    dzięki, mam nadzieję, że tym razem sie uda :)))
                                                  • omcrew Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 12:13
                                                    kiedys wkoncu sie uda :-)
                                                  • mamba30 Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 12:14
                                                    bez przesady, to dopiero mój drugi raz. Tamten trwał ponad 11 lat :)))
                                                  • omcrew Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 12:20
                                                    niechce byc zlym prorokiem ale do trzech razy sztuka :-)
                                                  • mamba30 Re: ......................... 10 !!!!! 22.07.05, 12:32
                                                    ja zamierzam na dwóch razach poprzestać, ale n ie zbadane są wyroki Boskie :)))
                                                  • pierozek_monika CO WYŚCIE TU NAROBILI!!!!!! 22.07.05, 12:33
                                                    :-))))))))
                                                  • mamba30 Re: CO WYŚCIE TU NAROBILI!!!!!! 22.07.05, 12:41
                                                    co Pierożku???
                                                  • omcrew Re: CO WYŚCIE TU NAROBILI!!!!!! 22.07.05, 12:41
                                                    no co? :-)
                                                  • mamba30 Re: CO WYŚCIE TU NAROBILI!!!!!! 22.07.05, 12:46
                                                    i zamilkła gangrena jedna.... :)
                                                  • omcrew Re: CO WYŚCIE TU NAROBILI!!!!!! 22.07.05, 13:43
                                                    film ogladalem... "wesele" komedia taka :-)
    • mmagi Re: to COS 22.07.05, 10:35
      problem w tym ze TO COS sie nie da opisac słowami,to sie czuje w środku..... i
      wtedy pojawiaja sie np. motylki na widok czy na myśl o tym kimś.:D
    • kohol Re: to COS 22.07.05, 10:53
      Taka błyskotliwość.
      Ja na to nie mówię "coś", tylko "iskra". Albo jest ta iskra, albo nie. I już.
      ktoś jest albo interesujący, albo nie. I JUŻ!
      • omcrew Re: to COS 22.07.05, 10:54
        znaczy strazacy na pierwszym miejscu? :D
        • kohol Re: to COS 22.07.05, 11:04
          Omcrew, nie wiem, jak to wyjaśnić, naprawdę. To w oczach jest i "na języku" :D
          • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:05
            Koholku, ale się dzisiaj rozbrykałaś, hi hi hi... język Ci od rana w głowie :)))
            • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:10
              aaa bo wy kobiety to tylko o jednym myslicie :-)
              • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:10
                o czym myślimy Ty zboku????? :)
                • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:11
                  ale jak zwykle jest na faceta :-)
                  • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:12
                    przecież to normalka, zawsze musi być ktoś winny. Przecież nie przyznam się
                    sama do winy :)))
                    • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:15
                      sukces ma wielu ojcow a porazka jest sierota
                      niecalkiem na temat ale... na i tak madre :-)
                      • mamba30 Re: to COS 22.07.05, 11:16
                        przestań prawić takie mundrości, ja jeszcze nie całkiem jestem wśród żywych,
                        chyba za mało kofeiny...
                        • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:18
                          raz za czas zdaza mi sie pomyslec... musze to wykorzystac :-)
          • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:06
            na jezyku? kolejna zagadka dla mnie? :-)
    • margie Re: to COS 22.07.05, 11:29
      To cos to dla kazdje z nas cos innego. I w kazdym facecie tez co innego. U mnie
      to impuls, magia, chwila, cos co nagle powoduje ze chce byc wlasnie z tym
      facetem. Nie potrafie tego opisac. czesto jest to fizyczne.
      • omcrew Re: to COS 22.07.05, 11:32
        no to teraz mam jeszcze wiecej zagadek... oprocz "cos", "chemii", "iskry"
        musze sie dowiedziec co to jest "magia"
        dziekuje ci bardzo :D hhehhe
    • edzia-fredzia adidasy, spodnie w pasy, kurtke szwedke i 22.07.05, 11:39
      beretke :)
      ja tam duzo nie wymagam :)
      A! i malo gelu na wlosach :P
      • omcrew Re: adidasy, spodnie w pasy, kurtke szwedke i 22.07.05, 11:42
        hehehe wszystko fajnie ale niemam pojecia jaka to jest kurtka szwedka :-)
        i dobrze ze malo zelu na wlosach a nie malo wlosow na glowie :-)
        • edzia-fredzia Re: adidasy, spodnie w pasy, kurtke szwedke i 22.07.05, 11:46
          ja tez nie :)))...
          jak tam Twoje kanaly w siudemce? Przeczyszczone?
          • omcrew Re: adidasy, spodnie w pasy, kurtke szwedke i 22.07.05, 11:47
            co za pamiec, normalnie w szoku jestem :-)
            w poniedzilek bede otwieral paszcze, narazie na przeciwbolach :-)
            • edzia-fredzia Re: adidasy, spodnie w pasy, kurtke szwedke i 22.07.05, 11:51
              :)))))... nurofen taki mocniejszy x 2 plus pifo niezle dziala, kumpela sie
              zalatwila tak kiedys :DDDDD... Polecam ;)
              • omcrew Re: adidasy, spodnie w pasy, kurtke szwedke i 22.07.05, 11:54
                pifo to raczej nie bo kierowcy niemam:-)
                • edzia-fredzia Re: adidasy, spodnie w pasy, kurtke szwedke i 22.07.05, 11:58
                  moze w weekend Ci sie uda pifko wypic ;))))...
                  ja tam auta nie mam to kierowcy tymbardziej tez :D
                  • omcrew Re: adidasy, spodnie w pasy, kurtke szwedke i 22.07.05, 12:00
                    w weekend napewno bo w gory jade :-)
                    zimne piwo dobra rzecz wszelkie troski goni precz,
                    cieple piwo niczym wrog trafia w serce zbija z nog :-)
                    • edzia-fredzia Re: adidasy, spodnie w pasy, kurtke szwedke i 22.07.05, 12:04
                      ide se to zapisac ;)
    • lena_zet Re: nie wiesz o co chodzi z tą chemią? 22.07.05, 13:35
      a o bzykanko, oczywiście.Muszę mieć obok siebie faceta, na którego widok nogi
      mi się uginają i chce mi się z nim seksować, a nie przyjaźnić z nim czy
      rozwiązywać konflikty-to jest akurat dla mnie mniej ważne (jakoś samo mi się
      układa w życiu...).Dzięki bogu, że takiego mam.Oczywiście nie jest tak
      codziennie, sąd ni, w których najchętniej bym mu przywaliła (dzisiaj rano
      chociażby).Ale wiem, że przyjdzie jutro nowy dzień i znowu będę mieć naładowana
      chemicznie :) pa
      • omcrew Re: nie wiesz o co chodzi z tą chemią? 22.07.05, 13:41
        krotko i na temat :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka