Gość: ania IP: *.oc.oc.cox.net 13.08.02, 11:18 tak lubilam go czytac, kiedy sie tylko nie klocil. byl taki slodki..................................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha27 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 13.08.02, 14:18 Mnie też Go brakuje... Może ma urlop?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.ewave.at 13.08.02, 14:31 agniecha27 napisała: > Mnie też Go brakuje... Może ma urlop?... > Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 13.08.02, 17:08 A ja go nie cierpię!Jest wulgarny , chamski i taki głupiomądry jakby wszystkie rozumy pozjadał. A teraz pani Vika weżmie go w obronę i mnie zaszczeka na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 13.08.02, 17:10 Mam nadzieje ,że sobie kark skręci jak wyjdzie w góry po tym piwku i już go więcej nie zobaczymy."Wielki mario"- buhahahahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.ewave.at 13.08.02, 17:20 jessie4 napisał(a): > Mam nadzieje ,że sobie kark skręci jak wyjdzie w góry po tym piwku i już go > więcej nie zobaczymy."Wielki mario"- buhahahahahahaha. A ja go bede kochac do grobowej deski!:-)On ma porzadnie w glowie klepki poukladane a poza tym to bardzo nieladnie plotkowac za plecami nieobecnych- WIESZ O TYM?! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom NIE BRONIE NIKOGO ALE CHAMSTWA NIE ZNOSZE 13.08.02, 18:33 jessie4 napisał(a): > Mam nadzieje ,że sobie kark skręci jak wyjdzie w góry po tym piwku i już go > więcej nie zobaczymy."Wielki mario"- buhahahahahahaha. CZEGO I TOBIE SERDECZNIE ZYCZYMY:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Czesc Liloom! IP: *.ewave.at 13.08.02, 18:41 Co slychac?.-)-zapytal niemowa gluchego... Odpowiedz Link Zgłoś
liloom hej vika:) 13.08.02, 18:55 wrocilam wyjezdzam, jak to w wakacje...:) "cos tam" dzialam w mieszkaniu przy okazji i usiluje w miedzyczasie i cos zdzialac i odpoczac przed nadchodzacym wielkimi krokami ... nowym rokiem szkolnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: NIE BRONIE NIKOGO ALE CHAMSTWA NIE ZNOSZE 13.08.02, 23:05 I co? Kogo ty bronisz? To tzw.wielki mario jest cham i prymityw.A ty podobna do niego,skoro tego nie widzisz.Towarzystwo wzajemnej(chamskiej ) adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re:Dziewczyny! IP: *.oc.oc.cox.net 14.08.02, 06:07 Ojejej! Nie kloccie sie, prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: NIE BRONIE NIKOGO ALE CHAMSTWA NIE ZNOSZE IP: *.ewave.at 14.08.02, 08:05 jessie4 napisała: > I co? Kogo ty bronisz? To tzw.wielki mario jest cham i prymityw.A ty podobna do > > niego,skoro tego nie widzisz.Towarzystwo wzajemnej(chamskiej ) adoracji. Jestes glupia jak but z lewej nogi a w dodatku AWANTURNICA:-) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka A Andrzej nie zmienił się przypadkiem w 13.08.02, 20:23 titusa_flaviusa, bo mi to "Ave" coś nie pasuje. Ten to dopiero umiał zbłąkane feministki na drogę cnotliwych żon sprowadzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a the_man? 14.08.02, 08:09 niedoceniany piewca maczyzmu i prawdziwej męskości? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume właściwie maryś mogłby się pojawić 14.08.02, 08:10 dawno już nie było solidnego przeglądu prasy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: właściwie maryś mogłby się pojawić 14.08.02, 09:00 Nie było też poezji... Starego Dobrego Małżeństwa... rozważania o górach... Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 sfora mariana 14.08.02, 09:45 Zaszczekały mnie psy ze świty maryjana.Nie zapomnijcie naskarżyć na mnie swojemu panu.On to dopiero mnie pokara!Nawyzywa wulgarnie bo tylko to potrafi. Vikcia! A ty jesteś głupia jak but z prawej nogi i co z tego? Nie przejmujesz sie tym. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik do jessie4 14.08.02, 09:50 witam. kawa byla grana rano? co u ciebie slychac jessie4? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Kwiku 14.08.02, 10:58 cmoczki, cmoczki, dawno Twoich wynurzeń nie widziałem, Mario, nawet swoja nieobecnoscią potrafi co poniektórych zmobilizować. Twój Fan Gero Odpowiedz Link Zgłoś
kwik moj fanie gero 14.08.02, 11:08 > cmoczki, cmoczki, > > dawno Twoich wynurzeń nie widziałem, Mario, nawet swoja nieobecnoscią potrafi > co poniektórych zmobilizować. > > Twój Fan Gero gero, to jakas podpucha? (mam w pamieci konkurs piosenki:)) sciskam (w pasie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: moj fanie gero 14.08.02, 11:52 żadna podpucha, odsciskuję przyduszając... gero Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: moj fanie gero 14.08.02, 12:07 przyduszam szczypiac :) ps. zycze dalszych pozytywnych zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Do jessie -lessie 14.08.02, 11:18 jessie4 napisała: > Zaszczekały mnie psy ze świty maryjana.Nie zapomnijcie naskarżyć na mnie > swojemu panu.On to dopiero mnie pokara!Nawyzywa wulgarnie bo tylko to potrafi. > Vikcia! A ty jesteś głupia jak but z prawej nogi i co z tego? Nie przejmujesz > sie tym. Ty chyba też się nie za bardzo przejmujesz. Moja rada: weź na wstrzymanie... Pozdrówka :( Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Aguś 14.08.02, 18:47 A może byście tak wszystkie wyluzowały ? ;) Pozdrówka na długi weekend Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Aguś, matrus i reszta 14.08.02, 20:07 Co jakis czas pojawia sie tu "jakas" i psuje atmosfere, pluje jadem, syczy i obraza. To starsznie denerwuje. Moze zrobimy czarna liste ? ;) A moze trzymajmy sie i nie odzywajmy do tych INNYCH MALP, co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: Aguś, matrus i reszta 14.08.02, 22:50 liloom napisała: > Co jakis czas pojawia sie tu "jakas" i psuje atmosfere, pluje jadem, syczy i > obraza. To starsznie denerwuje. Moze zrobimy czarna liste ? ;) > A moze trzymajmy sie i nie odzywajmy do tych INNYCH MALP, co Wy na to? Zgadzam się.Pierwszą małpą do której nie będziemy się odzywać jest liloom.A tak na poważnie to do TWA zapomniałaś dodać muszka , kwika , kinię , lastkę itp.I mylisz się , nie pojawiłam się tu znienacka.Czytam to forum od dawna , tylko nie odzywam się bo same tu prymitywy z tobą liloom w roli głównej. A co do obrażania , to lepiej robi to wasz "wielki maryś"-chamidło. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Matrek...? 16.08.02, 09:28 matrek napisał: > A może byście tak wszystkie wyluzowały ? ;) > Pozdrówka na długi weekend I Tobie nawzajem - szczególnie tego wyluzowania... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: 2.2.STABLE* 14.08.02, 18:40 Gość portalu: ania napisał(a): > tak lubilam go czytac, kiedy sie tylko nie klocil. > byl taki slodki..................................... Jakiś mario plącze się po forum Kraków w wątku założonym przez siebie "gościnne krakowskie knajpy i wychowanie dzieci". Czy to "Twój" mario? Poczytaj, bardzo miluśki (:)))) facet. Odpowiedz Link Zgłoś
anastassia Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 14.08.02, 23:16 Dobry wieczor, co slychac? Dawno mnie tu nie bylo, czesc liloom i reszta ktorych znam i nie znam. Dlaczego zawsze jak przyjde to natykam sie na jakies psychiczne? Chyba zmienie tytul mojej pracy na "Leczenie kompleksow na forum poprzez obrazanie innych"., Widze tu duzo materialu do wykorzystania hihi. Uklony dla Lessie4. Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 14.08.02, 23:28 anastassia napisała: > Dobry wieczor, co slychac? Dawno mnie tu nie bylo, czesc liloom i reszta > ktorych znam i nie znam. > Dlaczego zawsze jak przyjde to natykam sie na jakies psychiczne? Chyba zmienie > tytul mojej pracy na "Leczenie kompleksow na forum poprzez obrazanie innych"., > Widze tu duzo materialu do wykorzystania hihi. > Uklony dla Lessie4. Faktycznie dużo tu psychicznych.Np.niejaka anastazja myląca J z L.A z zakompleksionych obrażających proponuję mariana i liloom. Jak zwykle na tym pomylonym forum nie można powiedzieć swojej opinii, bo zaraz każdy posądza cię o obrażanie i wyzywa od psychicznych.Nie mam prawa nie lubić mariana? Muszę go kochać jak wy wszyscy? Widocznie lubicie prymityw.Dla mnie on jest denny.No ale tu nie można odstawać bo jest się natychmiast zmieszanym z błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
anastassia witaj Lessie4 14.08.02, 23:36 No nie widzisz, ze ciebie tu nikt nie chce? Gadaj sobie co chcesz, ale do szafy. Oczywiscie ze to ty jestes psychiczna, juz pieprzylas o jakims towarzystwie wzajemnej adoracji, wymieniajac ludzi, ktorych nie znasz (podobno, bo przypuszczam, ze zmienilas nick, ze nie masz odwagi cywilnej przyznac sie, ze tu juz w przeszlosci dzialalas. Idz sie lecz, zrazasz sobie ludzi. Napij sie wody, wez cos na uspokojenie i wynocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika No dobra!sama tego chcialas!!!! IP: *.ewave.at 14.08.02, 23:47 jessie4 napisała: > anastassia napisała: > > > Dobry wieczor, co slychac? Dawno mnie tu nie bylo, czesc liloom i reszta > > ktorych znam i nie znam. > > Dlaczego zawsze jak przyjde to natykam sie na jakies psychiczne? Chyba > zmienie > > tytul mojej pracy na "Leczenie kompleksow na forum poprzez obrazanie > innych"., > > Widze tu duzo materialu do wykorzystania hihi. > > Uklony dla Lessie4. > > Faktycznie dużo tu psychicznych.Np.niejaka anastazja myląca J z L.A z > zakompleksionych obrażających proponuję mariana i liloom. > Jak zwykle na tym pomylonym forum nie można powiedzieć swojej opinii, bo zaraz > każdy posądza cię o obrażanie i wyzywa od psychicznych.Nie mam prawa nie lubić > mariana? Muszę go kochać jak wy wszyscy? Widocznie lubicie prymityw.Dla mnie on > > jest denny.No ale tu nie można odstawać bo jest się natychmiast zmieszanym z > błotem. SLUCHAJ TY MALPO Z CZERWONA MORDA I KUPREM PO POLU NA GOLASA GANIANA PRZY WToRZE SMIECHU GAWIEDZI: twoje zakichane problemy psychiczne nikogo nie obchodza ,wypierdku mysli intelektualny szczezui pospolitej.Jestes jak mikron w kosmosie-nic nie znaczaca mala idiotyczna zakala wszechswiata.Gownolejstwo wyplywajace z twojej mozgownicy jest pozostaloscia po mutacji bakreri pryszczycy bydlecej,ktora zlajdaczyla sie niemozliwie z wirusem zapalenia opon mozgowych.Splywaj stad nawozie naturalny pod uprawy rolne bo smierdzisz glupota na kilometry.CDN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Do Mario 2 i wszystkich na tym watku! IP: *.ewave.at 14.08.02, 23:55 CIESZMY SIE KOCHANE LUDZISKA!!!!!!! Mamy nowego forumowego glupka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))))))))))))) Wesolkow nigdy za malo:-) Pozdrawiam wesolo ku naszej rozrywce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a ja myslalam ze to wierna IP: *.ewave.at 15.08.02, 00:06 Ja tez:-)albo moze lechita czy inna zocha:-))))))))hihihi...ale bez nich byloby nudno,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 15.08.02, 20:32 Nie ty anastazjo przygłupie będziesz mi dyktowała co mam robić. A ty skretyniała vikciu ulżyłaś sobie tymi wulgaryzmami? Bo mnie to wcale nie ruszyło.Spróbuj jeszcze mocniej.Może ci wtedy pęknie żyłka pierdząca. Same udowadniacie wszystkim swój debilizm , prostactwo i schamiałe wychowanie.Wiele się od was można nauczyć , aż strach. Czekam na cdn kretynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.ewave.at 15.08.02, 21:53 jessie4 napisała: > Nie ty anastazjo przygłupie będziesz mi dyktowała co mam robić. > A ty skretyniała vikciu ulżyłaś sobie tymi wulgaryzmami? Bo mnie to wcale nie > ruszyło.Spróbuj jeszcze mocniej.Może ci wtedy pęknie żyłka pierdząca. > Same udowadniacie wszystkim swój debilizm , prostactwo i schamiałe > wychowanie.Wiele się od was można nauczyć , aż strach. > Czekam na cdn kretynki. Moj kot zadarl ogon i narobil ci na glupi lep:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 15.08.02, 22:56 Brawo! Ośmieszaj się dalej idiotko - analfabetko.Nie "łep" , tylko "łeb".To chyba tobie narobił na łeb,bo tak ziejesz jadem , że walisz byki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.ewave.at 15.08.02, 23:27 Zapyziala ta twoja inteligencja smarku.Splywaj stad,bo ktokolwiek cie tu zlapie to i tak oleje w najleprzym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 15.08.02, 23:48 Znowu byk.Mówimy:"najlepszy" a nie "najleprzy",łapy ci się trzęsą z tej złości, smarku.Z braku argumentów czepiasz się pierdół. Każdy mnie oleje? Więc czemu jeszcze tego nie zrobiłaś głupolu? A najśmieszniejsze z tego wszystkiego jest to ,że wyraziłam tylko swoją niepochlebną opinię o bossie tutejszego forum a zaszczekały mnie jego fanki.To wy ziejecie nienawiścią i plujecie jadem na każdego kto ma inne zdanie niż wy.Na byle jaki temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 17.08.02, 19:14 Czytajac ciebie mozna sie ze smiechu pokulac po dywanie. Czy przed wizyta Wielkiej Kremowki wszystkich idiotow na przepustke wypuszczono? Jesli tak, to sie nie ciesz- on pojedzie do Watykanu, lub przeniesie sie na lono Abrahama, a ty wrocisz do pokoiku o gumowych scianach, z drzwiami bez klamek i kratami w oknach. Widac, dostalas szoku tlenowego po wypuszczeniu cie na ta przepustke. Twojej intelektualnosci raczej nie beda komentowal, bo nawet w moim slowniku nie ma wyrazow, ktore w sposob dostatecznie obrazliwy moglyby wyrazic to co o tobie mysle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.oc.oc.cox.net 17.08.02, 20:35 Och mario, dlaczego? przeciez potrafisz byc taki slodki! czy nie rozumiesz, ze kobiety kochaja cie za twoj NIEBYWALY wdziek a nie za obrzydliwe wyzwiska, ktorymi w nie miotasz? Jak tak mozesz mnie martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 21:25 Przeciez kobietom nic przykrego nie mowie - a toto cos nie zasluguje nawet na miano pantofelka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 17.08.02, 21:35 Spadaj żłobie!Bo na widok twojego nicka nóż się w kieszeni otwiera.Co to pan się denerwuje , bo nieprzyzwyczajony żeby mu ktoś podskakiwał? Ech ty głupie bydlę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 21:51 Podskakujesz jak weszka na grzebieniu... i co z tego? Ani mnie to ziebi, ani parzy - nawet smieszna nie jestes. Najwyzej zalosna... Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 17.08.02, 22:12 No to całkiem tak jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 23:11 Mania wielkosci? To sie da wyleczyc- polecam weterynarza! Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 18.08.02, 12:53 Nie dość ,że prymityw to jeszcze zarozumiały.A tak w ogóle to się sam pogubiłeś w swoich bzdurnych wywodach.Głupoty klepiesz i sam już chyba nie wiesz o co ci dokładnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 13:47 ja wiem. ty zdaje sie masz problemy. Ale nic to. Mozesz sie przeciez jeszcze powiesic! Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 17.08.02, 20:53 O wrócił z leczenia Wielki Cham.... To ty myślisz?????Poniżasz się do takiej czynności?A nie boli cię to? Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 18.08.02, 20:55 Ty rzeczywiście jesteś stuknięty i to mocno.Z braku argumentów pleciesz głodne kawałki.Wyloguj się facet i skończymy tę komedię. Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 18.08.02, 23:29 Wiesz facecik, w twoim przypadku sprawdza się powiedzenie: cham chamem na wieki wieków amen.Urodziłeś się jako debil i takiż skończysz.I nic tego nie zmieni.Nawet twoje żałosne popisy inteligencji rodem z epoki kamienia łupanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 08:42 ja chamem zostane, ty idiota. Wybor dokonany i zatwierdzony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.ewave.at 19.08.02, 10:33 Gość portalu: mario2 napisał(a): > ja chamem zostane, ty idiota. > Wybor dokonany i zatwierdzony... czesc chamie...kurwa do ciebie mowi...my juz tak mamy a idiotow i tak szlag trafi:-)))))))Buzi,Mario.Dobrze,ze juz wrociles.myslalam ,ze nie damy rady nawet wszyscy razem...bez Ciebie WIELKI MARIO/.-)/-nie funkcjonuje wykanczanie idiotow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 11:57 Idioci zazwyczaj sie sami wykanczaja :o) P.S. pozdrowienia dla mojej idolki Wiernej :o) Odpowiedz Link Zgłoś
jessie4 Re: a czy mario tu jeszcze przychodzi? 19.08.02, 14:29 To było do przewidzenia - teraz będą się nawzajem wspierać w gnojeniu innych (tzn.mnie),którzy maja odmienne zdanie od nich.I co , ciocia Vikcia zadowolona ,że upragniony maryjan wrócił? Stęskniona ocierała łzy ukradkiem. Megalomania + nietolerancja + głupota to bardzo zły zestaw.Jedno warte drugiego. Vikcia! Bardzo trafnym rzeczownikiem się określiłaś.Odmelduj się i stań przy E75 razem ze swoim alfonsem - maryśkiem. Odpowiedz Link Zgłoś