gosiaes 09.08.05, 12:47 Wróciłam z urlopu z piękną opalenizną, kostium na szczęście był super, rozglądałam sie po facetach i oni też zerkali na mnie - to chyba nie było tak źle;)Jak utrzymać taki piękny kolor skóry i taki cudowny stan ducha??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia-fredzia Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 12:48 dawaj zdjecia z wakacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 12:48 może idź do muzeum, tam Cię zakonserwują dokładnie taką, jaka jesteś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 12:52 niezły pomysł, ale jak mnie odkonserwują po 100 latach i się wysypie próchno, to będę żałować:D Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 13:47 eee, teraz maja dobre metody, a może hibernacja???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 14:18 mamba30 napisała: > eee, teraz maja dobre metody, a może hibernacja???? :) ... najlepiej tanim, domowym sposobem - w chłodziarko-zamrażarce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 12:53 sama bym chciałą wiedzieć :(..... opalenizna juz schodzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 12:56 macie jakas opalenizne? Ja w tym roku slonca nie zaznalam.... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 12:57 ano w ostatnie dwa - trzy dni urlopu zaświeciło nam słoneczko nad morzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi oj Margie a wychodziłaś na słonce???? 09.08.05, 12:58 czy tylko ze starym;-) w pościeli;-)))))))))))))??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi kup balsam z wyciagiem z orzecha włoskiego no 09.08.05, 12:57 i tak z 1 w tyg idz na solarium:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 12:56 poniwaz jestesmy zazdrosne zara Ci go popsujemy;-) skad wziełas pogodę,raczej wszyscy wyjechani mówia ze była kiepska,w wawce były za to upały jak cjolera:-)) kup sobie balsam bo ciała z wyciagiem z orzecha włoskiego no i sa takie tabketki ale o to zapytaj w aptece:-) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 13:01 co do stanu ducha to lepiej nie idz do pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Co nie robi z nami to śliczne słoneczko:-) 09.08.05, 13:46 Dlatego na południu Europy ludzie są pełni energii i tacy weseli:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 13:50 Mam to samo - na całe szczęście sezon ogórkowy, więc niewiele roboty w biurze i mogę sobie w kółko oglądać moje fotki z Italii :)) pomaga... Poza tym poczyniłam już plany na kolejną podróż. A po robocie winko i będzie jeszcze fajniej. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 14:07 a jak fajnie jest w klubie AA. Ilu super facetów z ciekawymi życiorysami Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Hej, dziewczyny:))))))))))))))))))) 09.08.05, 14:14 Nie śmiem wątpić :) Odpowiedz Link Zgłoś