Gość: czeko IP: *.madison.chorus.net 22.08.02, 20:34 ....ze szaleje za sombre :)))) teraz ide na zakupy do jakiegos Polish store, ale wroce!!!! czeko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeko Re: buzka tez! IP: *.madison.chorus.net 22.08.02, 20:45 W Polish store? Chyba chca zobaczyc jakie chce jesc zarcie ;) A ze Ken ma polisz bekgranda to sobie razem popatrzymy ;) czekusia A ja juz wybralam przedmioty w szkole...A ze matury mi nie pozwola zrobic to ambitnie nie poszlam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom czekus korzystaj ile wlezie 22.08.02, 20:47 Dzielny czekus! Napisz co wybralas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Who is Ken? >:( IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.08.02, 21:03 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: czekus korzystaj ile wlezie IP: *.ewave.at 22.08.02, 22:53 liloom napisała: > Dzielny czekus! Napisz co wybralas! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre A ja chcialem tylko napomknac IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.08.02, 23:02 ze juz wiem, who Ken is. Ken is 64. Ufffff... :-))) sombre zazdrosc przyslania mi oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: JESTEM!!!! IP: *.ewave.at 22.08.02, 23:25 Gość portalu: czeko napisał(a): > jestes sombre? Nur "sombre" und "sombre".Was ist mit mich?pies jestem tak?:-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: JESTEM!!!! IP: *.madison.chorus.net 22.08.02, 23:32 Vikuniu slonko, platonicznie bo platonicznie ale w tobie nie jestem zakochana ;) Sombre ist meine der Mann wie ich liebe, weil sombre und ich gesoffen habe und ...... ;)))) Ja juz nic nie fersztejen....Vitaj vikus na pokladzie! czeko co tam u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Vikus gdzie poszlas? IP: *.madison.chorus.net 22.08.02, 23:38 sama tu jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Vikus gdzie poszlas? IP: *.madison.chorus.net 22.08.02, 23:39 przestraszyla sie mojej niemczyzny ;)))) poszla po slownik.... ;))) czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Vikus gdzie poszlas? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.08.02, 23:51 Jam jest, ma PANI ! sombre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Vikus gdzie poszlas? IP: *.madison.chorus.net 22.08.02, 23:54 sombre................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Vikus gdzie poszlas? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 22.08.02, 23:55 ..........damy CZATU...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Vikus gdzie poszlas? IP: *.madison.chorus.net 22.08.02, 23:55 jestem na czestochowie sombre...jak chcesz to wpadnij...spowiadam sie z tego, ze naciagnelam rodzine na pierogi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Czekus gdzie poszlas? IP: *.ewave.at 23.08.02, 00:08 Tylko plackiem na Jsnej Gorze nie lez bo kataru dostaniesz:-)))) Bylam napisac do rzulwika.Trzeba go znalezc.przyjdzie pewnie w nocy...Ale jaja z tym forum...Czekus:juz pisalam-znajdz moj adres tam gdzie wiesz i napisz.Nieprawdziwy chce i robi nadal na zlosc.Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Czekus gdzie poszlas? IP: *.madison.chorus.net 23.08.02, 00:49 Moj adres- kapitankurczak@poczta.onet.pl Pusc nawet pustego- odpisze. czeko Odpowiedz Link Zgłoś