Dodaj do ulubionych

M. Gessler czyli u Fukera

IP: *.home.aster.pl 27.05.12, 20:06
Pani Gessler poucza wszystkich jak powinno być. Jednak powinna zacząć od siebie. Dziś byłem u Fukiera, właścicielka M Gessler. Mimo, ze godzina 14 ta i około 60 % stolików zajętych to na sześć głównych dań dwóch, które zamówiliśmy nie było.
Herbatę podana na samym początku czyli 3 minuty po zamówieniu. Natomiast rezerwowe danie które podane po 25 minutach (dobrze bo myślałem, że będą podane prosto z patelni)
Bitki po litewsku zimne a w sosie grzybka nie uświadczysz.
Kiełbasa miała mieć 30 cm ale jak miała 15 cm to maks chyba , że trzeba dodać do niej kaszankę.
Masakra i jak ta Pani ma czelność pouczać innych
Kelnerka na zwrócenie uwagi powiedziała "Niech się Pan nie awanturuje"
Ja tylko zwróciłem uwagę, ze herbatę albo się pyta albo daje po daniu głównym
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: M. Gessler czyli u Fukera IP: 193.201.167.* 22.06.12, 16:54
      Prośba o komentarze o Fukierze na stronie Restauracje w Warszawie.
    • Gość: BUC Re: M. Gessler czyli u Fukera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 17:52
      Herbate podaje sie po deserze.
      Serdecznie wspolczuje pomyslu. Kto Ci podpowiedzial, zeby jest na Starowce? Co Cie podkusilo, zeby wejsc do Fukiera? Jak cala okolica, nastawiony na turystow, ktorzy zjedza i zaplaca. Nie musza wracac.
      Oj, przyjezdni, przyjezdni...
    • Gość: wałek Re: M. Gessler czyli u Fukera IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 17:35
      Wszyscy wiedzą, że przybytki tej pani to typowe pułapki dla turystów.

Nikt normalny tam nie jada.
      • Gość: BUC Re: M. Gessler czyli u Fukera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 20:45
        Bazowanie na opinii "wszystkich" ? "Wszyscy" jadaja w McD... Tobie tez "wszyscy" zycza smacznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka