niedzwiedziczka 23.08.02, 12:57 odtych upałów. Bo jak wyschło, to będzie torf na podpałkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poison1 Re: A co tam w szuwarach? (B)agienko nie wyschło 23.08.02, 12:58 "Wszyscy nasi podopieczni wyjechali na wakacje". Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Wrócą, wrócą. Mnie brakuje 23.08.02, 13:08 Mnie brakuje przede wszystkim bukowskiego, bo gdzież się drugi taki kochanek znajdzie? Ach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wrócą, wrócą. Mnie brakuje IP: *.ewave.at 23.08.02, 13:15 Juz nadalam haslo,kto zyw tu pedzi,zwlaszcza,ze czekaja na obiadek glodomory.Juz ja im nagotuje bigosu jak nie przyleza!!!No!:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wrócą, wrócą. Mnie brakuje 23.08.02, 13:23 A jak mieli nas już dość i zmienili forum to co zrobimy? :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Wrócą, wrócą. Mnie brakuje IP: *.ewave.at 23.08.02, 13:30 lastka napisała: > A jak mieli nas już dość i zmienili forum to co zrobimy? :((((((( > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Wrócą, wrócą. Mnie brakuje 23.08.02, 13:42 Nadaj i do mnie bo mnie też ich brakuje, przecież codzień rano otwierali forum buuuuuu będę płakać :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Wrócą, wrócą. Mnie brakuje 23.08.02, 14:17 Gość portalu: Vika napisał(a): > Juz nadalam haslo,kto zyw tu pedzi,zwlaszcza,ze czekaja na obiadek > glodomory.Juz ja im nagotuje bigosu jak nie przyleza!!!No!:-))))))) Ale Vikus! Ja bardzo prosze o wegetarianski! Moze byc z pieczarkami, ok? LUbie, lubie :-))) Moze jeszcze zdaze zjesc przed 15? Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 chociaz... 23.08.02, 14:19 Gość portalu: Vika napisał(a): > Juz nadalam haslo,kto zyw tu pedzi,zwlaszcza,ze czekaja na obiadek > glodomory.Juz ja im nagotuje bigosu jak nie przyleza!!!No!:-))))))) nie wiem czy sie zalapie, bo jednak przylazlam ;-) ale pachnialo w calym forum :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume mnie osobiście nieco przygnębia ostatnio atmosfera 23.08.02, 13:46 forum z radością wrócę do Was po pierwszym września :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: mnie osobiście nieco przygnębia ostatnio atmo 23.08.02, 13:53 suzume napisała: > forum > > z radością wrócę do Was po pierwszym września :)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: mnie osobiście nieco przygnębia ostatnio atmo 23.08.02, 14:13 poison1 napisała: > suzume napisała: > > > forum > > > > z radością wrócę do Was po pierwszym września :)) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: mnie osobiście nieco przygnębia ostatnio atmo IP: *.ewave.at 23.08.02, 14:17 Jak chcecie wiedziec co sie dzieje leccie przeczytac watek rzulwika o piatku.I podrzucajcie.Naszego rzulwika ktos krzywdzi i pare innych osob z naszej paki tez!!!!kazdego to moze spotkac a ja bede bronic naszych interesow do upadlego.Kazdego z nas.Podrzucajcie temat rzulwia.Niech wszyscy wiedza co sie dzieje.mnie tez nie prawdziwy zalazl za skore Odpowiedz Link Zgłoś