Gość: El Tiburon IP: *.pagi.pl 23.08.02, 16:32 Bzdura! Jestem spod znaku Panny i wprost uwielbiam plażowanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gwiazdka Re: Panna IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mpsz.pl 25.08.02, 13:12 ...horoskopy nie muszą się sprawdzać! Wpływają na to wszystkie planety Uładu Słonecznego!! Nawet bliźniaki są inne, gdyż w kilka sekund położenie planet się zmienia. Dlatego horoskopy nie sprawdaja się dokładnie... niektóre tylko innformacje mogą być prawdziwe, a czasem może zdarzyć się że wszystko jest nie prawdą, albo że wszystko się zgadza. Nie ma dwóch takich samych osobowości!!! Jakby było innaczej to niedługo świat stałby się nudny, ponieważ kto chciałby zadawać cały czas z takimi samymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kllaudia Re: Panna IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 31.08.02, 20:07 jestem panna i zakochuje sie od razu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Panna IP: *.piekary.net 04.09.02, 11:14 Wcale nie bzdura :) Ja nie cierpie lezec plackiem na plazy. Chociaz lubie imprezy do bialego rana. Horoskop, jak horoskop jest troche prawdy, troche pomylek, ale kazdemu poasuje co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWKA Re: Panna IP: 195.205.144.* 08.09.02, 09:22 NAPISZĘ TAK: UWIELBIAM WĘDRÓWKI PO ŚCIECHACH, GDZIE NIE MA LUDZI Z TYM JEDYNYM, ALE UWIELBIAM TEŻ WSPÓLNE ZABAWY Z PRZYJACIÓŁMI DO BIAŁEGO RANA. KOCHAM WODĘ, CHOĆ NIE CIERPIĘ ZATŁOCZONYCH PLAŻ. I SWEGO CZASU LUBIŁAM MÓWIĆ O TYM, CO CZUJĘ DO PEWNEJ OSOBY, ALE SIE SPARZYŁAM I JUŻ NIE GADAM O SWOICH UCZUCIACH. ZAMKNĘŁAM SIĘ W SOBIE. CHOĆ NIE ZDZICZAŁAM ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszela14 Re: Panna IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 16:53 jestem spod znaku panny kocham sie dobrze zabawic po opalac poplywac poszalec i wo wcale nie korygoje przyjemnych spacerow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: Panna IP: *.rybnik.net.pl / 10.0.10.* 18.09.02, 11:24 Panny nie lubią zabawy do białego rana?????????????Mam-jako panna-odmienne zdanie na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Panna 27.09.02, 13:23 Oj, parę panien mi podpadło, więc stanowczo jestem przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś