agula_111 18.08.05, 11:51 jakie są dobre, a najlepsze może? ja brałam alax ale jakoś słabo na mnie działa, xena też...:/ Jakie sa jeszcze dostępne i skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: przeczyszczacze 18.08.05, 12:01 najpierw należy skorzystać z pomocy psychologa i przeczyścić sobie mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: przeczyszczacze 18.08.05, 12:07 Biedna, masz problemy z zaparciami? Wypij sobie senesu albo kruszyny i weź dzień wolny, bo będzie bolało... Odpowiedz Link Zgłoś
nieanalny [...] 18.08.05, 12:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: przeczyszczacze 18.08.05, 12:40 Ja swego czasu, z młodzieńczej głupoty, parę razy zaparzyłam sobie herbatkę Figura - ale jako że twardym czeba być, nie miętkim, to od razu z 3 torebek naraz ;) Najgorsze w tej herbatce jest to, że atakuje znienacka, parę godzin później... raz chciałam mieć płaski brzuch na disco, wypiłam gdzieś tak po południu, godziny mijają, a tu nic... no więc pomyślałam sobie, że nie zadziałało, i spokojnie poszłam na imprezę. Zew natury powalił mnie przed północą, do ubikacji była kolejka, ale ubłagałam jakąś panienkę żeby mnie wpuściła - gdyby tego nie zrobiła, to przysięgam, nie wiem co by się stało ;) Zdążyłam w ostatniej chwili, ale obciach był... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: przeczyszczacze 18.08.05, 12:42 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD piękna, piękna historia :DD Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: przeczyszczacze 19.08.05, 08:41 przeterminowany jogurt. a pol kompot pol wino to juz 100% skutecznosci. dostepne tylko w empiku i dobrychsklepach muzycznych!:DD Odpowiedz Link Zgłoś