Gość: nasa IP: *.utr.casema.net 19.03.01, 17:56 prosze o odpowiedz jak kobiety lubia byc zdobywane/podrywane/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martyna Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 20.03.01, 16:59 Kobiety lubia być tak samo doceniane jak mężczyźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasa Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.utr.casema.net 20.03.01, 21:03 tak ale jak poderwac naprawde fajna dziewczyne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.01, 23:03 Nasa oto rada od starego wojaka-chcesz mieć dzieci jak brylanty stosuj polskie środki anty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasa Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.utr.casema.net 20.03.01, 23:08 kaz nie zrozumiales pytania?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 16:25 Wiesz co. To jest bardzo trudny temat.Muszę się zastanowić. Postaram sie jutro coś napisac w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.tek.com 21.03.01, 17:04 wiesz co nasa? wydaje mi sie, ze ty jestes tym ciekawym z innych tematow, ale nie wtym rzecz... faktycznie trudne pytanie... kazda kobitka jest inna i jedna lubi nachalnego inna tajemniczego inna romantyka, cholera nas wie co my chcemy... wiesz co, chyba kazda z nas lubi zainteresowanie z drugiej strony. Moze po prostu zagadaj z jakas, pogadaj na normalne tematy, powiedz cos milego, nie barz nachalny ani namolny. Staraj sie podtrzymywac atmosfere, aby nie bylo nudno. Po prostu, zeby bylo normalnie. Moze dluzej zajmie rezultat, ale warto sprobowac. Niektore kobiety lubia byc podrywane, ale te to wiesz co... Sa takie ktore lubia podrywac jednoczesnie sprawiaja, ze to facet je podrywa - tzw. manipulacja, ale to juz wyzsza szkola jazdy. jak mi cos jeszcze zamiga to ci napisze. ciao nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasa Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 17:14 dziekuje za odpowiedz a co znaczylo jestes tym ciekawym z innych powodow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasa Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 17:12 Martyna,dziekuje za odpowiedz i mam jedno pytanie - czy mozesz mi dac swoj adres internetowy?prosze,prosze,proszepro........pro..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 18:13 Gość portalu: nasa napisał(a): > Martyna,dziekuje za odpowiedz i mam jedno pytanie - czy mozesz mi dac swoj > adres internetowy?prosze,prosze,proszepro........pro..... nasa nie bądź nachalny,kobieta daje kiedy chce(lekcja Nr1)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrka Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.netcarrier.net 21.03.01, 18:18 Zdobywanie kobiety to droga dluga i kreta ,ale jak juz sie uda... Powiem Ci jedno, nasa, kobiety rzeczywiscie lubia roznych mezczyzn - to sprawa indywidualna - ale one lubia po prostu byc zdobywane. Kobieta nie pokaze Ci ,ze Cie lubi,ze jej na tobie zalezy - traktuje Cie zupelnie obojetnie,bo nie chce zdradzac swoich uczuc. Tajemnicze - takie sa kobiety! Ale sa rowniez takie do ktorych sie usmiechniesz i powiesz,ze ladnie wygladaja - i juz sa twoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.03.01, 19:16 odnoszę dziwne wrażenie, że 'nasa' i 'ciekawy' to jedna i ta sama osoba... może jutro wybierzesz pseudonim 'bajkonur'?! no dobra, nie będę się nad tobą pastwić, bo jeszcze nie napiszesz w piątek tego pytania (co to ci po głowie chodzi), a ja umieram z ciekawości. a co do aktualnego pytania- nie wiem, jak kobiety lubią być podrywane. Chyba inteligentnie (wszelkie oklepane sposoby są żenujące). A swojego obecnego mężczyznę sama poderwałam. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 09:53 Tak Mada. Uważam,że ciekawy,nasa i boy to ta sama osoba. Ciekawy zadałeś tyle pytań,że sam się w tym pogubiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.tek.com 22.03.01, 10:25 no to jestesmy trzy, ktore wiedza, ze ciekawy ma trzy jak nie wiecej osobowosci. Miejmy nadzieje, ze jeszcze sie odnajduje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ? IP: 131.211.208.* 22.03.01, 11:09 hej hej nie trzy osobowosci tylko trzy pseudonimy ale zostaje juz przy jednym - ciekawy PS nie mam zamiaru na forum publicznym uzywac swojego prawdziwego imienia. do uslyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.03.01, 11:47 NO, CIEKAWY BOYU Z NASA, PRZYZNAJ SIĘ, MASZ NA IMIĘ DAREK? ZGADŁAM? DO USŁYSZENIA. Gość portalu: ciekawy napisał(a): > hej hej nie trzy osobowosci tylko trzy pseudonimy ale zostaje juz przy jednym - > ciekawy PS > nie mam zamiaru na forum publicznym uzywac swojego prawdziwego imienia. do usly > szenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ? IP: 131.211.208.* 22.03.01, 12:05 Darek?????NIE ale nie mam tez zamiaru podawac swojego imienia na forum wiec nie zgaduj wiecej.prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ? IP: 131.211.208.* 22.03.01, 12:08 NIE NIE i jeszcze raz nie,nie mam na imie Darek i nie baw sie ze mna w zgadywanki ale pisz do mnie dalej bo fajnie sie z Toba rozmawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.03.01, 12:14 NO DOBRA, ŻARTOWAŁAM!! NAPRAWDĘ ZWISA MI, JAK MASZ NA IMIĘ. NO WIĘC SZYKUJ DALSZE PYTANIA, BO TWÓJ OSOBISTY PANEL EKSPERTÓW W SKŁADZIE: MARTYNA, AGA, MADA I KAZ (+ VISITING PROFESSORS) JUŻ SIĘ NIE MOŻE DOCZEKAĆ!m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ? IP: 131.211.208.* 22.03.01, 12:22 a ja wrecz przeciwnie chcialbym wiedziec jak masz na imie.Jesli zas chodzi o pytania to juz sa naszykowane ale ujawnie je jutro wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.tek.com 22.03.01, 12:52 naprawde musi byc bombowe, skoro ekscytujesz sie tym nowym pytaniem juz od kilku dni. ze tez masz cierpliwosc do ciaglego powtarzania tej wiadomosci bez ujawniania szczegolow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.library.uu.nl 22.03.01, 13:00 Wcale nie ekscytuje sie tym pytaniem a jesli juz to nie od kilku dni tylko od wczoraj,nie jest to tez pytanie bombowe/oczekujesz zbyt wiele/tylko kolejna watpliwosc ktora zrodzila sie w moim malym mozdzku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.tek.com 22.03.01, 13:45 moze mi sie pomylilo, bo w kilku opd. znalazlam stwierdzenie typu: ach musicie przeczytac moje nastepne pytanie, bedzie niezle tylko w piatek itp. itp. tyle razy to widzialam, ze mi sie to rozlozylo na kilka dni. nie bombowe? szkoda, bo juz myslalam, ze zarzucisz cos osrego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.library.uu.nl 22.03.01, 14:04 UNO-nigdie nie pisalem takich rzeczy/czytaj wszystko dokladnie/ DUO-nie bedzie to jakies super ekstra pytanie wiec sie nie ekscytujcie.CIAO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdx Re: jak zdobyc kobiete ? IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 22.03.01, 14:23 Już nie podrywam kobiet, jednakże za moich czasów, to był to wspólny punkt widzenia świata. Taki trochę intektualny, na kwaśnie jabłka, to chyba już archaizm. Wszytko zalezy od możliwości intelektualnych ewentualnych partnerów. Nie jednoktrotnie spostrzegam punkt widzenia poprzez jego czy jej portfel, ale taki punkt widzenia to typowa krótkowzroczność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenny Re: jak zdobyc kobiete ? IP: 212.191.70.* 22.03.01, 15:59 Czesc Ciekawy! Mam na imie Jenny. Moze to cos zmieni , gdy juz wiesz....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 22.03.01, 23:40 Drogi ciekawy, witam ponownie. Jeżeli jesteś ciekawy mojego imienia- to się domyśl. Naprawdę nie trzeba się mocno wysilić. A i tak wszyscy mówią na mnie mada. Ps. Dziś, zupełnie przypadkowo, w rozmowie z koleżankami zeszło na podrywanie. I wyszło nam, że teraz to kobiety podrywają (jestem najlepszym przykładem, patrz wcześniejsza poczta). Ale chyba to nie do końca się nam, kobietom, podoba. Przy okazaji, ogłaszam wszystkim, że aktualnie można mnie poderwać na: - weekend w Londynie - nowy samochód - większe mieszkanie - zakupy bez ograniczeń u Armaniego. (jestem ciekawa, co na to mój narzeczony...). m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.utr.casema.net 23.03.01, 08:03 weekend w Londynie nie,ale co powiesz na weekend w Utrechcie/Holandia/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: jak zdobyc kobiete ? IP: 157.25.119.* 23.03.01, 13:44 Jak zdobyc kobiete? Na razie to przeczytałem tu jakies romantyczne duperele. A teraz skrócone vademecum podrywania kobiety, do Motta "Nie ma kobiety nie do wyrwania" 1. ustalamy poziom trudności podrywu 2. analizujemy dwa parametry: jak szybko chcemy osiągnąć efekt i jakie możemy poświęcić środki 3. wybieramy najlepsze środki na jakie nas stać 4. działamy Mozliwe środki, (uszeregowane rosnąco wg wagi): . Uśmiech . .potem są te rożne środki o których nie chce mi sie pisać . . . Kasa (środek ostatniej sznasy, działa zawsze skutecznie, jeżeli nas stac możemy zacząc od razu od niego, tylko nie należy kobiecie pokazać że od niego zaczeliśmy, bo będzie udawała obrażoną) I jeszcze a'propos ostatniego środka (to nie ja to wymyśliłem tylko Kobieta): Kiedys była taka książka napisana własnie przez kobietę, Angielkę. I tam było takie stwierdzenie: "Kobieta nigdy nie wychodzi za mąż dla pieniędzy. Najpierw musi sie zakochać" Zauważyłem, że kobiety czesto nie rozumieją prawdziwego sensu tego zdania. A te kobiety które sie obruszą, ze pisze bzdury, to: 1. Albo nie potrzeba było w ich wypadku posuwać sie aż do środka ostatniej szansy 2. Albo są nie szczere No, to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: jak zdobyc kobiete ?..do ciekawego IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 23.03.01, 18:35 hmm...Utrecht, mówisz. Byłam w Holandii parę razy. Niestety słuzbowo. A jak to w takich przypadkach bywa, najbardziej pamiętam biznes lancze. Które nota bene odbywały się na ogólnej stołówce, co mi akurat nie przeszkadza, bo uwielbiam maślankę i te bułeczki z rodzynkami. Teraz zapewne w firmach, które odwiedzałam, opowiadają sobie historie o tej Polce p. M., która na obiad jadła tylko słodkie bułki zapijane maślanką. W Utrechcie jednak nie byłam, a co, fajnie jest? Bardzo po holendersku (czyli średnio ekscytująco)? Najpierw napisz, jak tam jest, potem zadecyduję,czy na Utrecht można mnie poderwać. Pozdrowienia m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ?..do mady IP: *.utr.casema.net 23.03.01, 22:56 JEST SUPER przyjezdzaj,wypijemy razem maslanke i zjemy buleczki z rodzynkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: jak zdobyc kobiete ? IP: 10.1.18.240, 213.25.122.* 24.03.01, 11:41 podstawić jej noge na ulicy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.library.uu.nl 24.03.01, 11:56 nie wiem czy ty zartujesz ale moj kolega to zrobil i kilka miesiecy pozniej sie pobrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 24.03.01, 12:48 No dobra, jak jest świetnie, to może przyjadę. Jak tylko będę miała chwilę (czyli niestety nieprędko). A co ty tam w ogóle robisz (oprócz tego ze namiętnie siedzisz w Internecie na forum Gazety)? Jeśli oczywiście to nie tajemnica (a nie podejrzewam, żebyś był np. szpiegem kradnącym projekty grobli holenderskich). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.utr.casema.net 24.03.01, 13:46 napisz na rldindh@poczta.onet.pl to moze sie dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 25.03.01, 09:58 Ojej, więc to jednak tajemnica! D Chyba jednak pozostanie nierozwiązana, bo ja z reguły na privy nie piszę. No ale trzymaj się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.utr.casema.net 25.03.01, 13:45 Trzymam sie cieplo,do uslyszenia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak zdobyc kobiete ? IP: *.utr.casema.net 25.03.01, 13:47 PS.i od tematu jak zdobyc kobiete przeszlismy do tematu jak zdobyc Made i do tematu co ja tutaj robie.pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś