Dodaj do ulubionych

dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slowach?

22.08.05, 14:11
Od niedawna jestem w zwiazku z mezczyzna. Wydaje mi sie,ze mu na mnie zalezy,
poznajemy sie,spedzamy razem czas, jednak nigdy w listach, e-mailach,rozmowie
nie okazuje chocby drobnych slow wyrazajacych czulosc jak: droga,kochanie
itp..dlaczego czasem jest tak bardzo oficjalny? Nie uslyszalam od niego
zadnego komplementu. Bardzo mi tego brakuje..co oznacza jego zachowanie?
czytalam,ze niektorzy mezczyzni wydaja sie sobie smieszni,kiedy mowia
komplement, ale choc drobne slowa okazujace czulosc,dlaczego nie? Mam
wrazenie,ze sie boi przyznac do tego co czuje,ukrywa to.Nie wiem.
Czekam na wasze opinie
Obserwuj wątek
    • edzia-fredzia Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:16
      moze jakis niesmialy jest? abo co?
      • duch.arafata Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:24
        E tam. Fajny jest. Już go lubię.
        • edzia-fredzia Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:25
          w sumie jakby mowil kochanie, to na 100% zdradza ja :D
          • duch.arafata Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:30
            No. A ja daję na pekaes, buzi i na wycieraczkę wystawiam. Bez słowa.
            To i panienka pewna, że wierny jestem.
            • edzia-fredzia Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:31
              A jak :)
              • duch.arafata Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:35
                Qrde, mała jesteś, reklamówki nie masz i nogi puchną, ale zycie trochę znasz.
                Muszę przyznać.
                • edzia-fredzia Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:37
                  sie wie :D
                  • duch.arafata Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:38
                    No.
                    • edzia-fredzia Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:39
                      NO!
                      • duch.arafata Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:50
                        Git.
                        • edzia-fredzia Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:51
                          no i gitara :D
                          • duch.arafata Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:53
                            W pytkę.
    • agniecha75 Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:20
      z mojego doswiadczenia powiem Ci tak. nie panikuj, wszystko przyjdzie z czasem.
      Moj, prawdopodobnie już były, mnie przekonywal do siebie słowami (na odległość),
      udało mu się, przyzwyczaił mnie do czułości w złowach, a jak sie widzieliśmy to
      też na żywo. I co ?? Teraz jest lodowato. niby jest ok, ale ja czuje że to nie
      to co kiedyś. Poza tym co tu dużo mowić, chciałabym żeby było jak kiedyś.
      Konkluzja: nie narzekaj, może on sie tak wolno "otwiera", ale jak sie otworzy to
      na pewno bedzie pewny tego, ze chce to zrobić wlasnie przed Tobą.
      I może nie znudzi mu sie to po 6 miesiącach.

Aga
      • rybbbka4 Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:22
        A ile on ma lat? i jaki stosunek do swojej mamy?
        • agniecha75 38 lat ... 22.08.05, 14:24
          ... i nadal mieszka z mamą, ale stosunek z tego co wiem, ma dosć luźny.
          a co? moze powiesz mi jak go mam ocieplić na nowo ??? :)
          • rybbbka4 Re: 38 lat ... 22.08.05, 14:36
            A próbowałaś jako pierwsz być dla niego czuła? w sensie słownym typu: misiaku,
            kociaku? Próbowałaś go chwalić?Jaki to jest silny ze coś tam zrobił, albo jaki
            zaradny?
            • agniecha75 Re: 38 lat ... 22.08.05, 15:03
              nieustająco.
              Od kiedy zaczarował mnie słowami a potem na żywo - okazuję swoje uczucia. kiedyś
              powiedział mi, ze to docenia i bardzo mu to pomaga. a później nagle mu przeszło.
              ale ponieważ jestem dorosła kobietą ja sie nie poddawałam. Nadalokazywałam mu
              czułość i ciepło, czasem to odwzajemniał, czasem nie. Czuje, ze zbliza sie
              koniec, choć tak naprawde wiele bym zrobiła, zeby do tego nie dopuścić, ale jak
              wiadomo ... bo wtym cały jest ambaras ... :/
    • buraque Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:24
      aleksa25 napisała:

> dlaczego czasem jest tak bardzo oficjalny? Nie uslyszalam od niego
      > zadnego komplementu.

może nie chce mówic ci niezasłuzonych komlementów, powinnas się cieszyc ze cie
      nie okłamuje
    • sumire Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:25
      A bo to różnie bywa.
      U mnie na przykład jest tak, że jeden z moich przyjaciół nazywa mnie kochaniem,
      dziubkiem, kotkiem i czym tam jeszcze, a oszczędny w słowach chłop - grubą. I
      żyję jakoś :)
      • aleksa25 Re: dlaczego ON okazuje na poczatku dystans w slo 22.08.05, 14:36
        "Wszystko przyjdzie z czasem"- ok, rozumiem. Ale jednoczesnie mnie to hamuje.
        Inna kwestia to to,ze spotkania nasze sa tez wywazone,jego obowiazki sa
        wazne,przyjaciele no i ja. Moze ON boi sie faktycznie szybkiego rozwoju
        zwiazku,chce powoli. Prawda jest ze jest troche zamkniety..Ja znow jestem w
        goracej wodzie kapana..ma 34 lata i tez po przejsciach,moze to powod?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka