Gość: renia IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.08.02, 15:28 Mam do Ciebie prośbe: zakocz nasz czyms na tym forum. Ostatnio stałeś sie tak przewidiwalny jak kolejny odcinek telenoweli. Nudzisz... Pozdrawiam, r Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: Mario, skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 16:37 nie znam sie na prasowaniu to twoja domena. Na nic pokrewnego twoim zainteresowaniom mnie nie stac! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Mario, skarbie 28.08.02, 16:50 Gość portalu: mario2 napisał(a): > nie znam sie na prasowaniu to twoja domena. Na nic > pokrewnego twoim zainteresowaniom mnie nie stac! kurcze, ja nie prasuje, a mnie tez nudzisz... ... ciekawe, jakie mi zajecie przypiszesz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario, skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 16:59 miotla- tylko nie odlatuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Mario, skarbie IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.08.02, 17:02 Nie musi byc pokrewne moim zainteresowaniom, chętnie poznam Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Mario, skarbie 28.08.02, 17:09 Gość portalu: mario2 napisał(a): > miotla- tylko nie odlatuj! czyzbys byl pod wrazeniem harry pottera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario, skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 17:10 gustuje w myszce miki- ale dla ciebie moze to byc za trudne! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Mario, skarbie 28.08.02, 17:14 Gość portalu: mario2 napisał(a): > gustuje w myszce miki- ale dla ciebie moze to byc za > trudne! no tak... o myszce miki to u nas tylko zgrzybiali (z madrosci niewatpliwie...) profesorowie gadaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario, skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 17:17 wiec widzisz, ze nie dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Mario, skarbie 28.08.02, 17:19 o. mario2 rozplenił się na inne fora? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Mario, skarbie 28.08.02, 17:25 Gość portalu: mario2 napisał(a): > wiec widzisz, ze nie dla ciebie! za to w sam raz dla Ciebie :) kaczora donalda mam tez juz pozwala ogladac? a ktora wiewiore bardziej lubisz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Mario, skarbie IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.08.02, 17:19 Gość portalu: mario2 napisał(a): > gustuje w myszce miki- ale dla ciebie moze to byc za trudne! Masz racje, dla mnie to za trudne, przynudzaj dalej o tym kościele i na tym, naszej znajomości KONIEC. Bo właśnie mnie po raz ostatni wkurzyłeś. Daruj sobie kolejną idiotyczną odpowiedż, zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario, skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 17:27 rozkazywac to sobie mozesz w Griechenlandzie, zrozumiano? pisze co chce, gdzie chce, jak chce i do kogo chce. Tobie pozostaje taki stan rzeczy akceptowac, albo sie wyniesc z forum. O! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Mario, skarbie 28.08.02, 17:31 Gość portalu: mario2 napisał(a): > pisze co chce, gdzie chce, jak chce i do kogo chce. > Tobie pozostaje taki stan rzeczy akceptowac, albo sie > wyniesc z forum. O! rozumiem, ze innym przyznajesz do tego takie same prawo? a ja przypominam sobie jakies histeryczne tropienie i pytania, czy do sadu doniesc na jakas nieboge, ktora Cie smiala faszyta nazwac... ... i gdzie tu konsekwencja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario, skarbie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 17:33 nazwalem cie faszysta? Owszem- Renia moze sobie tu smarowac, co jej sie podoba. Nie ja zakladam watki, ze jej pisanina to do dupy jest. Dla niej wyjscie- po prostu nie czytac! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: Mario, skarbie 28.08.02, 17:52 Gość portalu: mario2 napisał(a): > nazwalem cie faszysta? nieporozumienie kompletne; oczywiscie, ze nie nazwales. ale pamietam kiedys histerie, ze Ciebie ktos tak nazwal. a przed momentem zapodales Reni, ze mozesz pisac co Ci sie zywnie podoba, nikomu nic do tego, co najwyzej moga nie czytac... ... po prostu rzucil mi sie w oczy brak konsekwencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Mario, skarbie IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.08.02, 17:37 Dobrze, przemyśle to jeszcze. Zachowujesz sie tu jak szara gęś na swoim podwórzu, widocznie tylko na to Cie stac. Odrobina kultury od czasu do czasu.... Napisałabym do Ciebie maila i znów odpisałbyś milutkim tonem jak to masz w zwyczaju robic na priv.... Kiedyś Cie naprawde polubiłam, widzę, że się pomyliłam, jesteś sfrustrowanym zakompleksionym starym dziadkiem który nie wie jak wykorzystać inteligencje, którą go natura (hojnie nawet, przyznaję) obdarzyła. Cieżkie było Twoje życie, rozumiem, dlatego wybaczam Ci ten brak znajomości podstawowych zasad kultury i wspólżycia z ludzmi, nieznajomość netykiety i generalnie chamstwo wobec mnie. Cokolwiek już powiesz, owszem, może mnie zaboleć, ale to tylko brak, wciąz jeszcze, umiejętności luzowania się w sporach z ludzmi, takimi jak Ty również. Nie oczekuję, że cokolwiek przemyślisz z tego co tu napisałam, choć miło by było, zebys naprawde opanował swoją chęć odpyskowania mi. Zrobisz jak uważasz, ja już nic więcej nie mam Ci do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Rada 28.08.02, 20:16 Wybacz, ale w Twoim( i nie tylko) zachowaniu jest coś sprzecznego, bo z jednej strony psioczysz na wątki i posty Mario2,by mimo wszystko nieustępliwie je czytać i z nim polemizowac, niczym ćma lecąca do ognia. Wybór jest tak prosty, że aż dziw bierze czego naprawdę chcesz ,jesli widnieje obok postu login "Mario2" zwyczajnie nie wchodź, nie czytaj,nie odpisuj, nie zepsujesz sobie tym samym nastroju, i jak ręką odiął całe to szkalowanie Papieża,krytykę Kościoła,uszczypliwosci wobec Ciebie, uwierz mi. Lizus Pastwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Kazek, skorzystam z rady, dzięki IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 28.08.02, 22:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia bede sie starała w każdym razie :)))))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.08.02, 10:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia ja też bym chciala w to wierzyć, Kazek :)))))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 29.08.02, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś
poison1 Re: Mario, skarbie 29.08.02, 08:55 Gość portalu: renia napisał(a): > Mam do Ciebie prośbe: zakocz nasz czyms na tym forum. Ostatnio stałeś sie tak > przewidiwalny jak kolejny odcinek telenoweli. Nudzisz... Pozdrawiam, r Wszak telenowele to specjalność kuchni brazylijskiej i polskiej. Dlaczego więc miałoby być inaczej? Na oryginalną kuchnię mogą sobie pozwolić tylko ludzie bogaci (duchowo). Odpowiedz Link Zgłoś