kalinka23 08.09.05, 19:05 czesc moze to glupie ale jak moj maz wyjedza za granice dorabiac sobie to zawsze wtedy mam zal do Polski i do tych wszystkich polityczkow co wypychaja sabie kieszenie kasa smutno jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szary.eminent Re: cala Polska 08.09.05, 19:07 Ja mam ten zal codziennie!Kiedys bardzo mnie to denerwowalo i zlosc az kipiala!.Teraz jest juz lepiej,ale zal pozostal:( Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: cala Polska 08.09.05, 19:17 Jejku, jejku Oralek aż tu się przyszedł pożalić... Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: cala Polska 08.09.05, 19:18 migdalek.niebieski napisała: > Jejku, jejku Oralek aż tu się przyszedł pożalić... > ja sie nie zale!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: cala Polska 08.09.05, 19:22 No to marudzisz, a wogóle nie masz na co. Nie dość że zawsze na cztery łapy spadasz to domyślam się że czasem nawet jedną umoczysz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: cala Polska 08.09.05, 19:24 migdalek.niebieski napisała: > No to marudzisz, a wogóle nie masz na co. Nie dość że zawsze na cztery łapy > spadasz to domyślam się że czasem nawet jedną umoczysz:)) > > Rybbbo!-to ci sie udalo;)-nie wytrzymam z Toba!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: cala Polska 08.09.05, 19:32 A co nieprawda??:)) robiłam Ci dzisiaj małą analizkę to ją zlałeś.. i mi smutno było..:( Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka23 Re: cala Polska 08.09.05, 19:34 migdalek.niebieski napisała: > A co nieprawda??:)) robiłam Ci dzisiaj małą analizkę to ją zlałeś.. i mi smutno > > było..:( > > jaka analize kochan zadlam pytanie kto zaspiewa hymn polski jak chlopcy wejda do MŚ napisalm doda czy mandaryna a ty po tym wnioslas ze tego slucham jasne jak tak wszystkich analizujesz to powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: cala Polska 08.09.05, 19:36 kalinka23 napisała: > migdalek.niebieski napisała: > > > A co nieprawda??:)) robiłam Ci dzisiaj małą analizkę to ją zlałeś.. i mi > smutno > > > > było..:( > > > > > jaka analize kochan zadlam pytanie kto zaspiewa hymn polski jak chlopcy wejda > do MŚ napisalm doda czy mandaryna a ty po tym wnioslas ze tego slucham jasne > jak tak wszystkich analizujesz to powodzenia Ja mysle,ze tu male nieporozumienie mamy!!!!!!!!!!!! Przeczytaj dokladnie posty! Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: cala Polska 08.09.05, 19:38 O matko!! bardzo duże nieporozumienie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka23 Re: cala Polska 08.09.05, 19:40 migdalek.niebieski napisała: > O matko!! bardzo duże nieporozumienie:))) zwracam honor Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka23 Re: cala Polska 08.09.05, 19:12 kiedys sluchlam piosenki hip-hop nie wiem jaki to wykonawca ale utkwilo mi zdanie " tu jest Polska stary tu sie cięzko oddych" a teraz to mi naprawde ciezko oddychac Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: cala Polska 08.09.05, 19:17 Patrycja Markowska feat Sycha - "4 ściany" Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: cala Polska 08.09.05, 19:20 juleczka4 napisała: > Patrycja Markowska feat Sycha - "4 ściany" Wlasnie!!!-ja nie slucham tego typu muzy,ale to jest naprawde swietny kawalek!- az se musze puscic. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: cala Polska 08.09.05, 19:24 A jakiej słuchasz?? pewnie scorpionsów..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: cala Polska 08.09.05, 19:25 migdalek.niebieski napisała: > A jakiej słuchasz?? pewnie scorpionsów..:)) Ostatnio mandaryny i Dody;) > Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka23 Re: cala Polska 08.09.05, 19:29 nakrecacie sie szybko to juz zauwazylam nie slucham skorpionsow kochani ani dody a jak to sprawia wam przyjemnosc to prosze o jeszcze i takie odpowiedz mam w dupie ale jak chcecie to prosze mzoe chociaz wam ulzy Odpowiedz Link Zgłoś
szary.eminent Re: cala Polska 08.09.05, 19:32 kalinka23 napisała: > nakrecacie sie szybko to juz zauwazylam nie slucham skorpionsow kochani ani > dody a jak to sprawia wam przyjemnosc to prosze o jeszcze i takie odpowiedz mam > > w dupie ale jak chcecie to prosze mzoe chociaz wam ulzy Oj spokojnie!bez nerwow! Juz sobie idziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: cala Polska 08.09.05, 19:17 a nie masz czasem żalu do wshcodnioafrykańskich hydraulików albo wykastrowanych kogutów domowych Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka23 Re: cala Polska 08.09.05, 19:21 dyskopata napisał: > a nie masz czasem żalu do wshcodnioafrykańskich hydraulików albo wykastrowanych > kogutów domowych nie ma moze tobie wydaje sie to powodem do zartow ale mi nie moze tego nie zrozumiesz nigdy gdy kochan osoba musi wyjechac za granice zeby moc sobie pozwolin na troszke wiecej niz ma Smiej sie ja ciebie to cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: cala Polska 08.09.05, 19:28 w żadnym wypadku nie jest to dla mnie powód do żartów wręcz przeciwnie tylko po prostu nie cierpię jk ktoś oskarża własny kraj kraj za który życie oddało wiele milionów osób a teraz my im mówimy ch.. wam w du.. może pora się zastanowić co my możemy zrobić dla Polski a nie wspólnie ją opluwać zainteresuj się życiem ludzi w tzw. krajach 3 świata a wtedy może docenisz to co ci daje ta "je... Polska" przepraszam za przekleństwa ale dla mnie ojczyzna naprawdę wiele znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: cala Polska 08.09.05, 19:31 Po czesci podzielam zdanie dyskopaty. Nie mozna winić ojczyzny za to jaki mamy rynek pracy itp. Niestety bardzo wiele jest czynników zwłaszcza historycznych które wplynely na taki a nie inny stan rzeczy jaki jest w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka23 Re: cala Polska 08.09.05, 19:32 latwo powiedziec trudniej wykonac ale ascetka nie jestem trzeba cos robic zeby zyc,smutno jest tylko ze musi wyjechac zeby cos zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: cala Polska 08.09.05, 19:41 naprawdę rozumiem twoj smutek i tęsknotę ale w gospodarce wolnorynkowej do której polska jako członek ue powoli zmierza miejsca pracy są tworzone przez rynek na który państwo i poltiycy nie mają praktycznie żadnego wpływu (przynajmniej nie powinni mieć) a poza tym uważam że człowiek kreatywny powysłowy przedsiębiorczy znajdzie satysfakcjonującą pracę w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka23 Re: cala Polska 08.09.05, 19:44 mzoe i tak ale w branzy jakiej pracyje kokosow nie ma urlop zatrzyma sobie na wyjazd za granice bo tam zarobi wiecej przez 1 miesiac niz tu i zal mi jest bo 12 miesiecy musi pracowac zeby miec cos wiecej moze nie mam racji nie znam sie na tej salej polityce bo z wyksztalcenia jestem ped. resocjalizacji ale wez sie nie zlosc Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: cala Polska 08.09.05, 19:49 <przytul> Rozumiem Cię doskonale i drżę teraz , bo niewiem czy mnie to samo nie czeka :((( Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: cala Polska 08.09.05, 19:51 spoko już się nie złoszczę ale jeszcze mała dygresja wydaje mi się że w dzisiejszym świecie nie ma czegoś takiego jak branża aby zarobić poważne pieniądze trzeba być dobrym w wielu dziedzinach i cały czas uczyć się czegoś nowego zyczę ci aby te 12 miesięcy było ostatnimikiedy będziecie osobno Odpowiedz Link Zgłoś
ewix7 Re: cala Polska 08.09.05, 19:49 tutaj w pelni sie zgadzam....ja co prawda nie przcuje u kogos,ale sama otworzylam firme i nie narzekam....W Polsce rowniez sa mozliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka23 Re: cala Polska 08.09.05, 19:54 moze ciezko jest zrozumiec tego jak ktos sam tego nie doswiadczy ale nikomu tego nie zycze wkurza mnie ze tak jest co rok a nawet czesciej ze trzeba kombinowac zeby poczuc sie fajnie chociaz przez chwilke ,zeby spelnic jakies marzenie ktore niektory ludziom wdaje sie smieszne bo juz dawno je spelnikli albo ktos za nich je spelnil Odpowiedz Link Zgłoś
ewix7 Re: cala Polska 08.09.05, 19:56 wlasnie dlatego wzielam sprawy w swoje rece...czesto musialam sobie wielu rzeczy odmawiac.... Odpowiedz Link Zgłoś