mmagi 13.09.05, 14:12 warzywami"...z serii Moje gotowanie./1.90ZŁ/...sa fajne przepisy i proste w wykonaniu:-)aaaa jest adres www.mojegotowanie.pl i dobrze:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: Polecam mała broszurkę"Najlepsze dania z 13.09.05, 14:14 moj maz na widok surówki do obiadu mówi: kochanie czyżbyśmy mieli króliki? on to prawdziwy barbarzyńca, uznaje tylko mięso i ja niestety tez robie sie coraz bardziej krwiozercza Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Polecam mała broszurkę"Najlepsze dania z 13.09.05, 14:17 eee tam,ja lubie jarsko:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Polecam mała broszurkę"Najlepsze dania z 13.09.05, 14:18 nie wiesz co dobre ;dd moze niekoniecznie zdrowe, ale smaczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Polecam mała broszurkę"Najlepsze dania z 13.09.05, 14:19 ja nie jestem zbytnio miesna:-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Polecam mała broszurkę"Najlepsze dania z 13.09.05, 14:22 a ja lubię warzywa i mięsko razem :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: Polecam mała broszurkę"Najlepsze dania z 13.09.05, 14:20 dobra padlinka nie jest zla :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Polecam mała broszurkę"Najlepsze dania z 13.09.05, 14:21 padlinka sie nie rusza..:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach mam w nosie gotowanie 13.09.05, 14:23 gotowanie dla dwoch ciagle niezadowolonych facetow nie przynosi mi juz satysfakcji. w niedziele byl rosol z lanymi kliskami , a na drugie lasagne. ile pierniczenia z tym jest, wiedza tylko ci, co kiedys robili. jeszzce dzisiaj lezy w garze. mnie oczywiscie smakowalo. a lasagne smakuje podobnie jak spaghetti (mysle o tym z mielonym miesem) bo wszystkie skladniki sa takie same tylko pierniczenia wiecej. dzisiaj upieke im udka, i to na dwa dni!niech żra, aja se bede paznkocie malowala. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: mam w nosie gotowanie 13.09.05, 14:24 i bałdzo dobrze:-) llubie lazania:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: mam w nosie gotowanie 13.09.05, 14:40 mmagi napisała: > i bałdzo dobrze:-) > llubie lazania:-)) faceci sa nieroformowalni. to , co wyniosa z domu , w ktoryms momencie i tak z nich wylezie. u mojego meza jadalo sie: schabowe, mielone, golabki, kapuste, pierogi.mieso plywalo w przypalonym tluszczu. kuchnia mojej matki tez bylo dosc ciezka, tak sie kiedys jadalo, ale wiecej zup gotowala. chcialam troche wyposrodkowac ciezar, zeby bylo bardziej zdrowo to mam zaplacone. rozgonie towarzystwo do barow mlecznych. ciekawe , kiedy sie przyczolgaja. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Polecam mała broszurkę"Najlepsze dania z 13.09.05, 14:45 to ja jestem wredna maupa ;((( moj od dawna w środku tygodnia radzi sobie sam, ja tylko w weekendy gotuje. Chyba mu zrobię jutro ryz zapiekany ze śliwkami... żal mi go ;) Odpowiedz Link Zgłoś