dulce3 15.09.05, 13:41 Przyszło mi właśnie do glowy takie pytanie... Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? Czyżby był to sposób na pokazanie jacy są fajni i jak potrafią nas zrozumieć? Dla mnie to ściema a co Wy o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poto333 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:41 lubię kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:42 a dlaczego sa faceci ginekologami:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorzbuszu Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:43 a dlaczego kobiety pisza na meskim forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:44 a dlaczego mnie pytasz........? Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:46 chyba "dlaczego faceci sa ginekologami"... a w odpowiedzi powiem, ze to nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:44 no dlaczego,dlaczego,dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorzbuszu Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:45 bo tak jest fajniej? Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:47 t a k,tak myślę Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:48 a ja myślę, że chcecie nas wybadać... i to mnie niepokoi, bo niedobrze jest gdy przeciwnik wie o nas zbyt wiele :P Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 14:02 dulce3 napisała: > a ja myślę, że chcecie nas wybadać... i to mnie niepokoi, bo niedobrze jest gdy > > przeciwnik wie o nas zbyt wiele :P przepraszam a ile Ty masz lat??? "wybadać"????? "przeciwnik"????? Co Ty na wojnie jestes, moze kontrwywiad utworz tutaj na forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
zrelaxowanaaanka Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 04.12.13, 17:43 trochę dystansu do siebie i no nas... nie bądźmy sztywniakami :P Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 14:15 Dla mnie facet to nie przeciwnik :) Co to, jakaś wojna między płciami? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 14:17 tia... Chciałam troszkę niepokoju wprowadzić. A tak naprawdę to ja też się cieszę, że płeć odmienna tu jest. Przynajmniej bywa ciekawie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:49 A gdzie masz napisane, że to forum dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
0sram Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:52 Wreszccie sie wydalo, ze to Unisex Forum... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 14:13 Unisex? Raczej koedukacyjne :D Forum Dziecko nie jest dla dzieci, tylko o dzieciach, na Forum Zwierzęta też Cie pewnie nie dziwi, ze ludzie pisują, prawda? To jest forum O kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
zaq26 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 13:57 bo tutaj jest mniej chamstwa. właściwie to wcale go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 14:04 to jest tez racja.. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce3 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 14:04 wreszcie jakaś mądra i nieagresywna odpowiedz. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 14:14 dulce3 napisała: > wreszcie jakaś mądra i nieagresywna odpowiedz. Dziękuję. I o to chodzi. Czasem tu wpadnę, napiszę coś niekoniecznie rozsądnego, ale ani razu nie spotkałem się z przejawami agresji. I to jest zasadnicza różnica. Na innych forach jest bez liku różnych trolli, którym się wydaje że mogą korzystać do woli ze swej anonimowości. Odpowiedz Link Zgłoś
zaq26 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 14:36 mało kto potrafi być w internecie naprawdę anonimowy. prawie każdego można namierzyć, to tylko kwestia uprawnień. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 14:39 zaq26 napisał: > mało kto potrafi być w internecie naprawdę anonimowy. prawie każdego można > namierzyć, to tylko kwestia uprawnień. Wiem, ale ja nie o tym. Chodziło mi raczej o to, że tutejszy klimat jakoś trollom nie sprzyja. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zaq26 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 15:11 Proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kominiara Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 14:29 Dla relaksu i funu :)Takich tematow jak na forach 'kobiecych' nie ma nigdzie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 15:49 dulce3 napisała: > Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? ..... To zemsta za to, że kobiety piszą na F Mężczyzna! Nie rób drugiemu, gdzie tobie nie miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 16:49 płotów coraz mniej a większośc ogrodzeń już sie do pisania nie nadaje:( Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 15.09.05, 16:52 a moze dlatego ze was nie mozemy zrozumiec...i ciagle probujemy? :) taka troche syzyfowa praca... ale skoro sie nudzi w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolf1234 :-) 15.09.05, 18:32 A kto, wg ciebie rozmawia na forum "komputery", albo "zwierzęta"? Nazwa forum, określa zakres poruszanych tematów, a nie mówi kto ma na nich pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
zrelaxowanaaanka Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 03.12.13, 15:32 jak to dlaczego... jesteśmy 100 razy bardziej interesujące :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 03.12.13, 15:34 zrelaxowanaaanka napisał(a): > jak to dlaczego... jesteśmy 100 razy bardziej interesujące :) Dokładnie 5,51236 raza :) Odpowiedz Link Zgłoś
zrelaxowanaaanka Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 03.12.13, 21:13 no wiesz kochana, nie chcę żeby się załamali :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 03.12.13, 16:49 Mnie ciekawi ten gatunek. Trochę się czuje jak jakiś badacz obserwujący dziko żyjące goryle w dżungli. :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
facettt pisujemy i na forum dla mencin... 03.12.13, 18:07 ale tam znajoma (poniekond) cenzorka uczynila z piszacych tam mencin - eunuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 03.12.13, 22:55 dulce3 napisała: > Przyszło mi właśnie do glowy takie pytanie... Czemu faceci piszą na forum dla > a co Wy o tym sądzicie? ja nie musze nic nikomu udowadniac, za to lubimy działać na wasze nerwy..he..he. Odpowiedz Link Zgłoś
za.don Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 04.12.13, 01:39 dulce3 napisała: > Przyszło mi właśnie do glowy takie pytanie... Czemu faceci piszą na forum dla > kobiet? Czyżby był to sposób na pokazanie jacy są fajni i jak potrafią nas > zrozumieć? Dla mnie to ściema a co Wy o tym sądzicie? ja lubię kobiety i dyskutować właśnie z kobietami. To ciekawsze jak dyskusje z facetami. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 04.12.13, 21:18 1. bo lubimy kontakt z kobietami 2. chcemy poznać co myślą kobiety , jakie mają poglądy 3.trochę czujemy się kobietami? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie przejmuj sie, hloopcze, 02.02.15, 15:02 martinsam1 napisał(a): > 2. chcemy poznać co myślą kobiety , jakie mają poglądy nie przejmuj sie, hloopcze, - ta sklonnosc (szczesliwie) przechodzi z wiekiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_900 Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 02.02.15, 10:31 Moim zdaniem, dlatego, że nie rozumieją kobiet, czasem cięzko im trafic np. do swojej kobiety i potrzebują kobiecego punktu widzenia i jakiegoś sposobu by je zrozumieć. Wątpię, że jest to pomysł na bycie "fajnym" co w tym takiego fajnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt gdyz lubia sie smiac z uroczej durnoty :) 02.02.15, 14:58 dulce3 napisała: Dla mnie to ściema a co Wy o tym sądzicie? zadna sciema. - gdyz lubia sie smiac z uroczej durnoty :) a tylko kobieca durnota bywa urocza... - durnota meska jest nudna, a niekiedy nawet odpychajaca. PS. coby mi nie bylo, ze cos tu sugeruje, np. ze wsrod kobiet jest jej wiecej... Nic z tych rzeczy. Durnota rozlozona jest mniej wiecej po rowno na poszczegolne plcie, grupy wiekowe etc... Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 są 2 powody 02.02.15, 18:15 - bo chcą i mogą póki co; - bo mnóstwo kobiet pisuje na męskich forach. Tylko tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: są 2 powody 03.02.15, 11:41 > - bo mnóstwo kobiet pisuje na męskich forach. corgan: powrót człowieka zemsty. już w kinach. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: są 2 powody 03.02.15, 14:49 six_a napisała: > > - bo mnóstwo kobiet pisuje na męskich forach. > > corgan: powrót człowieka zemsty. > już w kinach. > Forumowy punisher. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: są 2 powody 03.02.15, 15:03 wersja_robocza napisała: > Forumowy punisher. A z czego on słynie? Bo ponieważ nie miałam przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
raj-ana Re: Czemu faceci piszą na forum dla kobiet? 03.02.15, 11:31 nudno by było gdyby nie pisali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie ja pisze 03.02.15, 12:35 ja pisze zeby podrywac albo nauczyc sie podrywac Odpowiedz Link Zgłoś
facettt no i ? 03.02.15, 15:20 wez_sie napisał: > ja pisze zeby podrywac albo nauczyc sie podrywac no i ? wziales_cos, czy tylko "sie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: no i ? 03.02.15, 15:25 mialem mozliwosc wziasc na warsztat pare dorodnych sztuk ale oczywiscie jak przyszlo co do czego to spenialem :/ Odpowiedz Link Zgłoś